Tarihlerimiz ve günlerimiz o kadar birbirine benziyor ki bende bu mesajı görünce heyecanlandım. Bende 29 Temmuz da opu oldum 4 Ağustosta regl oldum şuan 2.regl bekliyorum 11 gün kaldı. Transfer hazırlığı başlayacak ve ilk deneme son tur geldi hayırlısı ileHerkese selamlar hanımlar 29 yaşındayım 2 buçuk yıldır evliyim eşimde varikosel var mart ayında başladık tedaviye devlet raporlu üniversite hastanesinde yaptırıyoruz 20 Temmuz da opu oldum 16 tane yumurtam toplandı 12 si kaliteli çıktı 7 tanesi 2.güne Ulaştı 3. Günde 6 tanesi birden 3 Lü grup halinde 1-2-3 olarak donduruldu opu sonrası ilk adetimi 1 ağustosta oldum 31 Ağustos gibi 2. Adetimle transfer sürecim başlayacak inşallah yumurtalarımın kalitesi ile ilgili gayet iyiler dışında hiç bi kalite bilgisi vermediler maalesef regl tarihim yaklaştıkça stresten ölecek gibi oluyorum ilk denemem bu arada inşallah son olur
Selam canım şimdiden hayırlı olsun Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallahHanımlar merhababende eylülde transfer olacağım nasipse. 9 temmuzda opu oldum. 6 adet 1.kalite embriyom dolduruldu. Bugün 2.adetimi oldum. 30 yaşındayım. Hafif pko var 3 senedir evliyim. Hiç gebelik oluşmadı 2 sene denedik. Pazartesi yani reglimin 3.günü doktora gitsem geç mi olur kaçıncı gün gitmek gerekiyor?
Benim doktorum kanaman çoksa 2. gün azsa 3. gün gelebilirsin demiştiHanımlar merhababende eylülde transfer olacağım nasipse. 9 temmuzda opu oldum. 6 adet 1.kalite embriyom dolduruldu. Bugün 2.adetimi oldum. 30 yaşındayım. Hafif pko var 3 senedir evliyim. Hiç gebelik oluşmadı 2 sene denedik. Pazartesi yani reglimin 3.günü doktora gitsem geç mi olur kaçıncı gün gitmek gerekiyor?
Hayır hayır hiç geç olmaz 2. ya da 3. günü diyorlar zatenHanımlar merhababende eylülde transfer olacağım nasipse. 9 temmuzda opu oldum. 6 adet 1.kalite embriyom dolduruldu. Bugün 2.adetimi oldum. 30 yaşındayım. Hafif pko var 3 senedir evliyim. Hiç gebelik oluşmadı 2 sene denedik. Pazartesi yani reglimin 3.günü doktora gitsem geç mi olur kaçıncı gün gitmek gerekiyor?
Teşekkür ederimmmHayır hayır hiç geç olmaz 2. ya da 3. günü diyorlar zaten
Opu'da bazen böyle şeyler olabiliyor, kistik bir durum fln var mıydı?Kızlar ben ne yaşadığımı anlayamadım, opudan sonra 2.adetim 15 gün gecikti. Tarlusal içtim 5 gün önce bitti. İki gün üst üste 5-6 damla kan gelince reglim başladı dedim ama kesildi dün ve bugün hiç yok. Böyle olan var mı?
Hayır yoktuu. Opudan sonra 2 kez muayenede oldum bir şey yoktuOpu'da bazen böyle şeyler olabiliyor, kistik bir durum fln var mıydı?
bence vücudun kendi akışını bulmaya çalışıyor, bence bırak dinlenebildiği kadar dinlensin kendi yolunu bulsun. transfer sürecine de öyle başla acele etme derim <3Hayır yoktuu. Opudan sonra 2 kez muayenede oldum bir şey yoktu
Merhaba her seferinde gonalf mi kullandınız hep aynı doktor mu acaba sizinki takviye d vitamini vs alıyor musunuz bir de beslenmeniz nasılİğne ve ilaçlar dışında yumurtaların gelişmesi, çoğalması ve büyümesi için tavsiyede bulunacak arkadaşlarım var mıdır?
2. Kez tüp bbk tedavisi alıyorum, 1.de dış gebelik geçirdim, iç kanama oldu, bir tüpüm alındı.
4 ay kendi isteğimle biraz dinlenmek istedim, donmuş bir embriyom vardı fakat yeniden toplanmasına karar verdik.
Şuan gonal-f'leri fln kullanıyorum.
9 gün oldu ama yumurtalar çok nazlı bir türlü gelişip büyümüyorlar, ayrıca yeni yumurta oluşumu da yok denilecek kadar az.
Beslenmeme zaten aylardır dikkat ediyorum, fazla kilom yok, takviyeler de alıyorum ama başka önerisi olan var mı? Nasıl çoğalır ve büyür bu yumurtalar artık, ben daha ne yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?