Bende kullanıyorum bunun türevi bir iğne. Pıhtılaşmadan vs değil tedbir amaçlı veriliyor kuşkunuz olmasınProlutex iğne ne için kullaniyorsun acaba canm
Probiyotikli kefir de baya iyi geliyor. Tavsiye ederim.Ben de salı günü test yaptıracağım bende bir şey hissedemiyoruminsna korkuyor olmadı mı diye. Hafif kabızlık yaşıyorum iğneleri. Etkisini acaba
Teşekkür ederimProbiyotikli kefir de baya iyi geliyor. Tavsiye ederim.
Öyle düşünme canım herşey nasip pıhtılaşmadan dolayı kalbi durduğunu söylemedi öyle birşey yok dedi çünkü kan sulandırıcıları kullanıyordum lekelenme yaşayınca doktor bıraktırdı birkaç gün sonra kalbinin durduğunu öğrendikHadi yabende senin gibi 8 haftalıkken kalbi durdu ama ben hiç iğne coraspirin kullanmadım çünkü böyle birşey olduğunu bilmiyordum. Şimdi ilk defa kullanıyorum . Acaba benimde yeterli gelmez mi ? Bende 28. De transfer oldum. Boy kilo ile alakalıymış sanırım. Ben 1.70 boy 68,5 kiloyum
Benimde 165 boy 62 kiloyumHadi yabende senin gibi 8 haftalıkken kalbi durdu ama ben hiç iğne coraspirin kullanmadım çünkü böyle birşey olduğunu bilmiyordum. Şimdi ilk defa kullanıyorum . Acaba benimde yeterli gelmez mi ? Bende 28. De transfer oldum. Boy kilo ile alakalıymış sanırım. Ben 1.70 boy 68,5 kiloyum
Teşekkür ederim canım. Bende 5+1 de gittim. Sende hayırlısıyla ikiz görürsün inşallahhayırlı uğurlu olsun.tebrik ederim.sağlıcakla kucağımıza alalım inşaAllah. beta değerleriniz neydi.benim beta yüksek çıkmıştı.5 +1 de kese görmeye gittik önce iki görür gibi oldu doktor sonradan birini göremedi. tek diyelim dedi ama yarın tekrar kontrolüm var bakalım
Çok sağol canım. Sende sağlıkla kucağına al inşallah.Ay ben bunu yeni.gordum neler diyorsun cok sevindim masallah saglikla buyusunler insallah
Yok bende olmadı. akrabamda olmuştu.Sizde olmuş muydu acaba ?
Teşekkür ederim canım. Sende inşallah bebişini kucagina alırsınYa maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İki defa kan verdim ilkinde 71 çıkmıştı. 2 sinde 140.çok güzel bir haber :) beta değerleriniz nasıldı acaba rica etsem
Teşekkür ederim canım. Sende güzel haberler alırsın inşallah.Maşallah gözün aydın canım sağlıcakla da kucağına almayı nasip etsin Rabbim sağlıcakla ilerlesin inşallah
Amin canımTeşekkür ederim canım. Sende inşallah bebişini kucagina alırsın
Raporu özel veremiyormuş.Benimde 165 boy 62 kiloyumben oksapar için rapor çıkarmıştım. Sizde rapor çıkarın daha uygun oluyor
Doğru tabi canım ama insan çok üzülüyor resmen aynı şeyleri yaşamışız. kalp atışını duyunca sonrakinde duymayınca ve herkes aa niye durdu diye soruyor tam sinir bozucuÖyle düşünme canım herşey nasip pıhtılaşmadan dolayı kalbi durduğunu söylemedi öyle birşey yok dedi çünkü kan sulandırıcıları kullanıyordum lekelenme yaşayınca doktor bıraktırdı birkaç gün sonra kalbinin durduğunu öğrendikyani herşey nasil kısmet demekten başka bir şey demek gelmiyor elimden
Sağ sağlim kucağınıza alınİki defa kan verdim ilkinde 71 çıkmıştı. 2 sinde 140.
Sizin transfer sonucunuz ne oldu acabaProbiyotikli kefir de baya iyi geliyor. Tavsiye ederim.
Evet çok üzüldüm ama isyan etmedim bu da bi imtihan dedim sabrettim inşallah sağlıkla kucağımıza alırızDoğru tabi canım ama insan çok üzülüyor resmen aynı şeyleri yaşamışız. kalp atışını duyunca sonrakinde duymayınca ve herkes aa niye durdu diye soruyor tam sinir bozucu((
Bende haftaya cuma gideceğim benim de çift embriyo transferi ikisi de olsun o kadar istiyorum ki rabbim inşallah kucağımda almayı da nasipİki defa kan verdim ilkinde 71 çıkmıştı. 2 sinde 140.
Amin amin arkadaşımEvet çok üzüldüm ama isyan etmedim bu da bi imtihan dedim sabrettim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?