• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

kac gun oldu canim.catlatma ignesi kullanali gecmistir bence artik
18 eylülde oldum ben bilmiyorum ki inşallah geçmiştir kan daha önemli değil mi🥹 ama kaset testler kafamıda karıştırıyor 30/50 hcgyi görebildikleri için

18 eylülde oldum ben bilmiyorum ki inşallah geçmiştir kan daha önemli değil mi🥹 ama kaset testler kafamıda karıştırıyor 30/50 hcgyi görebildikleri için
Kaset teste beta hcg 12 iken gordm kuzum ben seninkinde bayada belirgn aslinda bende cok silikti hayalet cizgiydi kandada istedigin degerleri gorursun insallah az kalmis rabbim.yardimcin olsun 💚

Kaset teste beta hcg 12 iken gordm kuzum ben seninkinde bayada belirgn aslinda bende cok silikti hayalet cizgiydi kandada istedigin degerleri gorursun insallah az kalmis rabbim.yardimcin olsun 💚
İnşallah hepiniz sağsalim kucaklarımıza alalım bebeklerimizi🧿❤️

Sizde sonucunuzu yazın merakla bekliyoruz🥹❤️

Back