Canım sen ne zmaan transfer oldunDoğru söylüyorsunuz haftaya perşembeye randevu aldım bakalım o zaman görürüz inşallah
Benim ayın 22 sinde kese randevum var bende inşallah ikisini de görürüm dua edin kızlarDaha çok erken değil mi canım bebegi kesede görmüş olmuş olması bile mucizeo yüzden telaşlanma 8haftalik iken duyan var sağlıcakla ilerlesin gebeliğin inşallah
22 Eylül de oldum benCanım sen ne zmaan transfer oldun
Ne güzel maşallah bende 24 oldum canım sonucun ne? İnslaalh güzel haberdir22 Eylül de oldum ben
Keseyi gördük bugün ama kalp atışı içim herkes erken diyor onu göremedik perşembe tekrar gideceğimNe güzel maşallah bende 24 oldum canım sonucun ne? İnslaalh güzel haberdir
Ayy ne güzel çok sevindim canım ikiz mi tek mi senin inşallah onu da duyarsın kaç haftalık olmuş senin ?Ne zmaan transfer olmustunKeseyi gördük bugün ama kalp atışı içim herkes erken diyor onu göremedik perşembe tekrar gideceğim
Normal canım ama 1 saat yeterli gelmiyorprogestan fitil kullanıyorum sabah akşam 2 adet 1 saat uzanıyorum kalktıktan sonra gün içinde ilacın akması normal mi?
Of ya ben de papatyanın bebeğine bişey oldu sanıp korktum neyse çok sevindim şükürkalp atışı 6 haftadan sonra belli oluyo.
Ben 10 dakika içinde kalkıyorum hatta aksi gibi hemen tuvalet ihtiyacım oluyor ama o anda akmıyor 2 saat sonra falan kapsülle düşüyor bazen ama kapsül boş gibi bazen de parça parçaNormal canım ama 1 saat yeterli gelmiyor
Çok az bir süre o yüzden vücuda etkili olmaz canımBen 10 dakika içinde kalkıyorum hatta aksi gibi hemen tuvalet ihtiyacım oluyor ama o anda akmıyor 2 saat sonra falan kapsülle düşüyor bazen ama kapsül boş gibi bazen de parça parça
Çok az bir süre o yüzden vücuda etkili olmaz canım
Ya ben nerede okudum hatırlamıyorum 4 dakika uzan diye yazıyorduÇok az bir süre o yüzden vücuda etkili olmaz canım
Ben uzanarak ilacı uyguluyorum ve eldiven ile yapmıyorum ellerim kirli bekleyemiyorum daha fazla ve dediğim gibi tuvaletim geliyor hemen sonrasındaÇok az bir süre o yüzden vücuda etkili olmaz canım
Ben bunu kendi tüp bebek doktoruma sordum hiç yatmana gerek yok koyup hayatına devam et dediBen 10 dakika içinde kalkıyorum hatta aksi gibi hemen tuvalet ihtiyacım oluyor ama o anda akmıyor 2 saat sonra falan kapsülle düşüyor bazen ama kapsül boş gibi bazen de parça parça
Keseyi gördük canım erkenmiş kalp atımına perşembe gidicemOf ya ben de papatyanın bebeğine bişey oldu sanıp korktum neyse çok sevindim şükür
Çok şükürBen bunu kendi tüp bebek doktoruma sordum hiç yatmana gerek yok koyup hayatına devam et dedi
Keseyi gördük canım erkenmiş kalp atımına perşembe gidicem
Arkadaşlar bişey soracam şimdi progestan kullanınca akıntı oluyor ya ben gergin çamaşır değiştirmemde yetmiyor yine de ve ben bu yüzden bir süredir orkid kullanıyorum siz ne çözüm buldunuz acabaBen bunu kendi tüp bebek doktoruma sordum hiç yatmana gerek yok koyup hayatına devam et dedi
Keseyi gördük canım erkenmiş kalp atımına perşembe gidicem
Kullanma canım ben sürekli değiştiriyorum çamaşırArkadaşlar bişey soracam şimdi progestan kullanınca akıntı oluyor ya ben gergin çamaşır değiştirmemde yetmiyor yine de ve ben bu yüzden bir süredir orkid kullanıyorum siz ne çözüm buldunuz acaba
canım çook sevindim biz de gördük keseyiKızlar ben kontrole gittim keseyi gördük ama kalp atışı yoktı 5+4 deyiz biraz korktum kalp atışı yok diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?