Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba aynı gün aynı işlemi yaptırmışızHerkese merhabaaa 4 Eylülde ilk aşılamamı oldum, bugün aşılamanın 5.Günü. Yakın zamanda aşılama yaptıranlar gelin birlikte takip edelim. (Siteye yeni üye oldum bu arada)
Benimde aynı bana duphaston vermediDoktor bana progestan verdi sabah akşam. Zaman zaman biraz kasiklarim aciyor o kadar
Test günüm 18 EylülDoktor bana progestan verdi sabah akşam. Zaman zaman biraz kasiklarim aciyor o kadar
Sık idrara çıkma oluyor bendeHerkese merhabaaa 4 Eylülde ilk aşılamamı oldum, bugün aşılamanın 5.Günü. Yakın zamanda aşılama yaptıranlar gelin birlikte takip edelim. (Siteye yeni üye oldum bu arada)
Selam canım. Hangi ilde yaptırdın, bende Bi değişiklik yok sadece ara ara kasik ağrım varSık idrara çıkma oluyor bende
Balıkesir canım.Selam canım. Hangi ilde yaptırdın, bende Bi değişiklik yok sadece ara ara kasik ağrım var
Bende vücut sıcaklığı da normal e biraz fazla gibi , sabah erken uyanıyorum alarmsızDoktor bana progestan verdi sabah akşam. Zaman zaman biraz kasiklarim aciyor o kadar
Bende Protestan kullanıyorum biraz uyku hali fazla oluyor ondan mı acabaGun içinde normalden daha fazla uyuyorum bende ama bunu progestan a bağlıyorum kesin sonuç almadan hicbiseyi belirti olarak görmek istemiyorum. Çünkü daha önce regli geciktiginde umitlenip test yaptın ardından regli oldum
Ne zaman aşılama olmuştunuz?Bugün dayanamayıp test yaptım silik çıktı, ama tabi buna dayanıp emin olamam hafta sonu tekrar yapacağım
Progeston günde 3 fitil verdi mi sana daHerkese merhabaaa 4 Eylülde ilk aşılamamı oldum, bugün aşılamanın 5.Günü. Yakın zamanda aşılama yaptıranlar gelin birlikte takip edelim. (Siteye yeni üye oldum bu arada)
Test verdin mi canım4 Eylül
Test yaptın mı canım nasılsın belirti vs var mıSelamlar, ben de 5 Eylül’de ilk aşılamamı oldum. Duphaston kullanıyorum günde 2 kez. Sanırım o şişkinlik yapıyor. Onun dışında başka hiçbir şey yok. Bekliyoruz.
henüz test yapmadım. Aşılama sonrası verilen ilaç sanırım meme uçlarında hassasiyet veriyor. Onun dışında bir belirtim yok.Test yaptın mı canım nasılsın belirti vs var mı