Sağolaısn teyzesi güle güle giysin hepsiAy çok güzeller masallah ya bak bende gecem hafta aldım biraz inşallah kiz olurda değiştiremem çoğunu cunkucok güzeller güle güle kullansın inşallah sağlıkla gelsin minisimiz
Sağolasın canımGüle güle kullan canim emzirme yastigindan ben de siparis verdim simdi
Pembesini aldim ben , pembe yastik aldim bir tane deSağolasın canımiyi yapmışsın ben çok sevdim yastığı emzirme harici bebek oturmaya başlarken bile destek olarak kullanılabilir ortasına oturtulabilir
Göğüs ucu ve pedi bilmiyorum daha o mıntıkaya geçmedimPembesini aldim ben , pembe yastik aldim bir tane dewee gögüs ucu aldim, gögüs pedi de ekleyecegim sepete ama hangisini alayim bilemedim klasik olani var jelli olani var hangisi iyi acaba ?
Gögüs ucu gögsun yara olmasini engelliyormus bir de ucu cikmazsa işe yariyormus diyorlarGöğüs ucu ve pedi bilmiyorum daha o mıntıkaya geçmedimgöğüs ucu ne işe yarıyor tam olarak
Canım ben jelli göğüs pedi almıştım ama sonra pişman oldum. Yani göğüs pedi kullanacak kadar çok sütüm olur mu sızıntı yapar mı bilmiyorum bi kere. Bi de kullanan herkes göğsü kurutuyor yaralara hiç iyi gelmiyor demiş.Pembesini aldim ben , pembe yastik aldim bir tane dewee gögüs ucu aldim, gögüs pedi de ekleyecegim sepete ama hangisini alayim bilemedim klasik olani var jelli olani var hangisi iyi acaba ?
Hepsi harika güle güle giysin kuzucukKızlar bugün alışveriş yaptım ben ara ara aldıklarımı atıcam size
Hastane çıkışı 250 TL den 100 TL ye düşmüştü bebengonun
Emzirme yastığı da 30 liraydı beby mollden. Bi de lohusa terliği çok beğendim aslında pijama alıp öyle alırdım dedim ama zaten çiçekli her renk var uyar her şeye nasıl beğendiniz mi. Dünkü sinirimi attım resmen
Gerekli bence bebeğin tükürüğünün kusmuğunun falan geriye kaçmasını englliyorKızlar avrupada reflü yastığı için gerek yok diyorlarmış ne olduğunu bilmiyordum eşim araştırdı . Eğer gerekliyse doktorunuz yada hemşire tavsiye edermiş ama çok önemli olmazsa olmaz olan bir gereç değilmiş aksini bilen varsa bana cvp yazabilirmi ?
Canim gögüs pedi gerekli degil mi o zaman anlamadim, dogumdan sonra duruma göre mi alalimCanım ben jelli göğüs pedi almıştım ama sonra pişman oldum. Yani göğüs pedi kullanacak kadar çok sütüm olur mu sızıntı yapar mı bilmiyorum bi kere. Bi de kullanan herkes göğsü kurutuyor yaralara hiç iyi gelmiyor demiş.
Yıkayabilir göğüs pedleri varmış keşke onlardan alsaydım en azından pamuklu olunca göğsüm hava alırdı dedim. Bilemiyorum hele bi doğuralım ancak o zaman anlarız lazım olup olmadığını
Reflü yatagi gerekli evet de baby nest gerekli mi acaba ? Reflu yatagi var baby nest alip almamakta kararsizim. Siparis vericem, yarin cinsiyeti de netlesecek insallah , liste yapiyorum baby nesti eklesem mi ?Gerekli bence bebeğin tükürüğünün kusmuğunun falan geriye kaçmasını englliyor
Ben almadım baby nest çok şirin duruyorlar ama yer kaplar kullanmam diye almadım kullanırım diyenler alabilirReflü yatagi gerekli evet de baby nest gerekli mi acaba ? Reflu yatagi var baby nest alip almamakta kararsizim. Siparis vericem, yarin cinsiyeti de netlesecek insallah , liste yapiyorum baby nesti eklesem mi ?
Gereksiz bulmustum basta reflu yatagi yeter diyordum ama gozum hep baby nestlerde, lazim olur mu kullanilir mi diye karar veremeden kaldim geneBen almadım baby nest çok şirin duruyorlar ama yer kaplar kullanmam diye almadım kullanırım diyenler alabilir
Evet pembeler olmadan olmazSağolaısn teyzesi güle güle giysin hepsineler aldın kıyafet mi kıyafete zaten banko pembeleri gitmişsindir
Bende aldim baby netlerden uygun fiyatlı bisey kullanır heralde. Kullanmaz diye insan karar da veremiyor. Reflu yatagi da aldimGereksiz bulmustum basta reflu yatagi yeter diyordum ama gozum hep baby nestlerde, lazim olur mu kullanilir mi diye karar veremeden kaldim gene
Ben de almaya karar verdim sonundaBende aldim baby netlerden uygun fiyatlı bisey kullanır heralde. Kullanmaz diye insan karar da veremiyor. Reflu yatagi da aldim
MaşaAllahAllah kolaylık versin canım zor biriymiş ben kendi babamdan çok çektim herşeye karışırdı çok şükür eşimin ailesi hiçbir şeye karışmaz kayın babam kayın validem çok yaşlı 80 yaşında ilk bebek haberini duyunca çeyrek altın verdi sonradan da 400 lira verdi ben kendi zevkime göre aldım kendisine de gösterdim anne bunları sen aldın dedim çok sevindi o kadar iyiki her akşam sorar nasılsın bir şikayetin varmı üşüdüm mü battaniye getireyim mi kurban olurum melek gibi kayınbabam da öyle ben düğünden bir gün önce yorgunluktan nazardan çok hastalandım hastaneye yatırdılar sabaha kadar 8 tane serum verdiler de öyle gittim düğünüme kayın babam telefonda benimle konuşurken ağladı öz babam olsa bu kadar üzülmez yani görümcelerim var iki tane annemle yaşıtlar hiç evlenmemişler yemekleri işleri hep onlar yapar bana hiçbir iş yaptırmazlar hamileyim diye canın ne çekiyorsa söyle yapalım diyorlar hep pusetini ana kucağını falan onlar alacaklar beraber gidelim mağazaya sen beğen dediler Allah razı olsun hepsinden ben kendi öz babamdan çok çektim çok gözyaşı döktürdü bana ama Rabbim mükâfatını verdi eşimle ailesiyle karşılaştırdı
Hııı anladım ay bende yara olur diye korkuyorum hep bende alayım ondanGögüs ucu gögsun yara olmasini engelliyormus bir de ucu cikmazsa işe yariyormus diyorlar