- 25 Aralık 2008
- 2.697
- 4.785
Evet olabilir bazı insanlarda var kıskançlık sen al yine de koy kenara lazım olur belki hem belli mi olur belki bir de oğlun olurBen de öyle yapıcam ama kıskançlık mı desem nasıl bişey dir anlamadım herşeyi kendi istediği gibi olsun diyor garibim annem bana sormadan hiç bişey almadı sadece dedi beşikte bana düşer kızım ben alcam ama sen beğen dedi bu budur yani. 3 tane kalın battaniye 3 tane falan ince battaniyeler ne gerek var bana yük ediyor sinir oluyorum. Çok karışan Bi kadın asla susmuyor. Bi de bebek kız olcak bu önceden almış mavi yelkenli pazenleri dikecekmiş dedim yapma bu bariz erkek bebek hayır yapacak bişey yok almıştım yapıcam tabiki diyor kendi kendimi yedim resmen sinirimden çok saygısızca geldi bana . Ben erkek olur diye düşünüyordum diyo ama kendisinin 2 oğlu var kızı yok ikinci kız olsun diye yanıp tutuşmuş pembeleri almış elinde patlamış çok kız istiyormuş olsun şimdi benim kızım olunca birden erkek çocuk iyidir falan yapıyor hazımsızlık gibi geldi bu bana gelince mi sevinmedi yani