- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
Aynen beşiğe bakıp öyle almak lazımDoğru ona dikkat etmedim arkadaşım verecek anne yanı beşiğini bilmiyorum nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen beşiğe bakıp öyle almak lazımDoğru ona dikkat etmedim arkadaşım verecek anne yanı beşiğini bilmiyorum nasıl
Tamam cnm tsk edrimEvet çok kaliteli ben beğendim
Kız Allah seni ne yapmasın Hadi small beden aldıysan nasıl olacakKızlar bugün bimden lohusa takimi aldım 32 tl son bir tane kalmıştı bedenine bakmadım bile
Arabadan indirmedik virüs mirus varsa ölsün diye yarın fotografi paylaşırım. Kumaşını falan beğendim ben
Çıkarıp baktim kız bu bana dobişko olsam olur mu diyeKız Allah seni ne yapmasın Hadi small beden aldıysan nasıl olacak
Iyi bari aman öyle olsun yaa kuzum midem fenaa 🌡Çıkarıp baktim kız bu bana dobişko olsam olur mu diye
Olur olur muhtemelen l veya xl
Sorma bebeem akşam 5te yemek yedik bu saate kadar midem yanıyor. Süt de bir işe yaramadı kalktım gaviscon içtim.Iyi bari aman öyle olsun yaa kuzum midem fenaa 🌡
Güle güle kullan canım sağlıkla inşallahKızlar bugün bimden lohusa takimi aldım 32 tl son bir tane kalmıştı bedenine bakmadım bile
Arabadan indirmedik virüs mirus varsa ölsün diye yarın fotografi paylaşırım. Kumaşını falan beğendim ben
Amin hepimize insallah nasip olsun kullanmakGüle güle kullan canım sağlıkla inşallah
Ben de aldım beğendim bakalım kullanınca deneyimleyeceğizBu arada reflü yatağı da aldım fiyatı uygun diye. Alt kısımda destek yok bebek kayabilir demişler ama çok büyük bi yatak değil kayacakmış gibi gelmedi bana. Bi de yanlardaki destek yastıkları arası dar bebeği ora tutar gibi duruyor bilemedim. En kötü ihtimalle altına ben bi destek yaparım dedim aldım valla kullanınca görücez nasılmış.
Sevindim şu an sadece ben beğendim sanıyordumBen de aldım beğendim bakalım kullanınca deneyimleyeceğiz
Akrabasına eşine dostuna da alanlar oluyor hepsi doğurmuyordur yakın çevrede başka bim ler varsa onlara da uğrayabilirsin canım ben bazen öyle yapıyorum birinde olmayan diğerinde olabiliyorBen gittim hiç bir şey kalmamıştı bizim mahalle komple doğuruyor sanırım
Bütün bimleri gezdik valla kanguru için gittik bir sürü pijama aldık geldikAkrabasına eşine dostuna da alanlar oluyor hepsi doğurmuyordur yakın çevrede başka bim ler varsa onlara da uğrayabilirsin canım ben bazen öyle yapıyorum birinde olmayan diğerinde olabiliyor
Sirf şu gelenleri alabilmek icin bimde calismaya baslayabilirimBenim gittiğim Bim Eryaman da küçük bir AVM nin içinde oraya çok giden yok sanırım bu yüzden bulabiliyorum cadde kenarında falan olsa bulamazdım herhalde
Olabilir bak ben herkes doğuruyor mahallede şenlik var diye düşünmüştüm. Ama buralarda bazı toptancılarda gelip alıyormuş üstüne fiyat farkı koyup satmak içinAkrabasına eşine dostuna da alanlar oluyor hepsi doğurmuyordur yakın çevrede başka bim ler varsa onlara da uğrayabilirsin canım ben bazen öyle yapıyorum birinde olmayan diğerinde olabiliyor
Nasıl bir fırsatciliktir bu ya şaka gibi gerçekten.Olabilir bak ben herkes doğuruyor mahallede şenlik var diye düşünmüştüm. Ama buralarda bazı toptancılarda gelip alıyormuş üstüne fiyat farkı koyup satmak için
Benim de dün aksam annem TV de reklamlarda görmus sabah beni aradi bimdeyim hangi yatagi alayim diyor reflu yatagini al dedim digeri daha guzel diyor battaniye küvet biberon falan baya bir seyler almis sen alma dedi. Ben de 101den anne cantasi aldim geldim. Kamera da alacaktim bitmisti. Reflu yatagi kayar diyorlar, alt kismina alt acma minderlerinin yastigi gibi minik bir yastik dikeyim diye dusundum kaymasini engeller bence.Bu arada reflü yatağı da aldım fiyatı uygun diye. Alt kısımda destek yok bebek kayabilir demişler ama çok büyük bi yatak değil kayacakmış gibi gelmedi bana. Bi de yanlardaki destek yastıkları arası dar bebeği ora tutar gibi duruyor bilemedim. En kötü ihtimalle altına ben bi destek yaparım dedim aldım valla kullanınca görücez nasılmış.
Kuzulu battaniyeye annem de bayilmis almis, iyi ki almis burdaki bimde mavisi kalmisti bir taneydi. Bu arada tavsanli alt acma minderini bimden mi aldin ben görmedim hiç ?Ben Bim e gittim bunlar çok güzeldi dayanamadım aldım özellikle organik ürünler çok kaliteli tavsiye ederim bir de kuzulu battaniye yumuşacık