- 17 Temmuz 2014
- 1.053
- 1.278
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şahsen bimi bilmiyorumda A101 dekinleri begenmedim acikcasi bn. Civil ve ebebektede askili zibinlar 10 tl felan .takimlari da pek hosuma gitmedi acikcasiBen BİM’e gittim de hiç bir şey kalmamıştı. Zaten cinsiyet de belli değil daha bir çöp bile alamadım.
Ben kıyafet değil de reflü yatağı falan bakacaktım. Ama kalmamıştı işte. Muhtemelen zıbın çıtçıtlı body tarzı şeyleri ben de ebebek hm den falan bakarımŞahsen bimi bilmiyorumda A101 dekinleri begenmedim acikcasi bn. Civil ve ebebektede askili zibinlar 10 tl felan .takimlari da pek hosuma gitmedi acikcasi
Çok güzel güle güle giysin kuzucukKızlar nasıllar hediye geldi kırmızı yeşilli olan hindistanda yapılmış dedi veren kişi çarık gibi çok hoşuma gitti
Bu mu canımCnm şu beyaz takimin detayli remsini çeker misin
Güle güle kullanın canımBen bime gitmedim cinsiyet belli oluncaya kadar mola verdim. Bu arada bebek arabalarımız geldi Kraft town çok güzel çok beğendik. Bir ara fotoğraflarını videosunu çekeceğim. Aklınızda olsun.
Evet cnm gorundugu gibimi hastahane cikisi olarak dusunuyrm bndeBu mu canım
Çok beğendim çok güzelBu set cok hosuma gitti kizlar.kanavice işleme detaylari olsun. Kalinligi olsun
Evet çok kaliteli ben beğendimEvet cnm gorundugu gibimi hastahane cikisi olarak dusunuyrm bnde
Bunu ben de çok beğendim. Güle güle giysin.Bu mu canım
Teşekkürler teyzesiÇok güzel güle güle giysin kuzucuk
Teşekkür ederiz teyzesi amin inşallahBunu ben de çok beğendim. Güle güle giysin.
Ben de bime gittim bugün hatta attım sayfaya aldıklarımı. Nevresim takımı benimde hoşuma gitti ama beşik ve yatak uzunluğunu bilmediğim için almadım ama hoştu gerçektenBim deki nevresim takımı da güzel arkadaşlar tavsiye ederim
Pembeli takımdan ben de aldım çok kaliteli gerçekten zürafalıyı görmedim görürsem alırım ben de zürafalının yeleği var güle güle kullansın inşallah kuzucuklarKızlar Bimden aldım organik kumaştı. Özellikle zürafalı olanın kumaşı Bi harikaydı bayıldım 3-6 aylık bunlar 0-3 ay yoktu ama hafif çeker diye düşündüm
Doğru ona dikkat etmedim arkadaşım verecek anne yanı beşiğini bilmiyorum nasılBen de bime gittim bugün hatta attım sayfaya aldıklarımı. Nevresim takımı benimde hoşuma gitti ama beşik ve yatak uzunluğunu bilmediğim için almadım ama hoştu gerçekten
Ben gittim hiç bir şey kalmamıştı bizim mahalle komple doğuruyor sanırımPembeli takımdan ben de aldım çok kaliteli gerçekten zürafalıyı görmedim görürsem alırım ben de zürafalının yeleği var güle güle kullansın inşallah kuzucuklar
Ay evet bende sevdim pembeli takımı zürafalı küçük şeffaf Bi kutudaydı beyaz görünüyordu içine katlamışlardıPembeli takımdan ben de aldım çok kaliteli gerçekten zürafalıyı görmedim görürsem alırım ben de zürafalının yeleği var güle güle kullansın inşallah kuzucuklar