- 18 Şubat 2009
- 1.148
- 1.551
- 39
Kizlar hastane cikisi alanlar hangi marka aldiniz
Henüz almadım ama İdil bebe ve Aziz bebe çok kaliteli tavsiye ederimKizlar hastane cikisi alanlar hangi marka aldiniz
Cok sadeymis :)
Aziz bebe e bebekte satiliyordu sanki ogluma bisiler almistim dogru guzeldi :)Henüz almadım ama İdil bebe ve Aziz bebe çok kaliteli tavsiye ederim
Ah aziz bebe çok güzel gerçekten evimin burda fabrika satış mağazası vardı ben bekarken ahahhaHenüz almadım ama İdil bebe ve Aziz bebe çok kaliteli tavsiye ederim
EvetCok sadeymis :)
Ben bunları aldım çok beğendim kaliteli hepsi tavsiye ederimKizlar hastane cikisi alanlar hangi marka aldiniz
Cook güzeller pembişlerde hep gözüm kalıyorBen bunları aldım çok beğendim kaliteli hepsi tavsiye ederim
Teşekkür ederiz teyzesiCook güzeller pembişlerde hep gözüm kalıyorgüle güle giydir insallah
Ya hepsi cok guzelBen bunları aldım çok beğendim kaliteli hepsi tavsiye ederim
Teşekkür ederiz teyzesiYa hepsi cok guzelsaglicakla giysin insallah
Cok guzeel güle güle giysin insallahKızlar nasıllar hediye geldikırmızı yeşilli olan hindistanda yapılmış dedi veren kişi çarık gibi çok hoşuma gitti
Ben dr çok beğendim. Organik mi kumaş?Bu set cok hosuma gitti kizlar.kanavice işleme detaylari olsun. Kalinligi olsun
Cnm şu beyaz takimin detayli remsini çeker misinKargolarım geldi ben kıyafet mevzusunu kapadım artık
Markasi mini damla. Ama organik degildi.pamuk kumaşi yumuşakti .yakindan gorseniz daha tatli.telefonum pek iyi cekmedigi icin net cikmadiBen dr çok beğendim. Organik mi kumaş?