- 19 Aralık 2016
- 925
- 994
Amiin cümlemizin ki inşallahArin da Selim de çok guzel isimler adiyla yaşasin yavrunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin cümlemizin ki inşallahArin da Selim de çok guzel isimler adiyla yaşasin yavrunuz
Kaç tane aldın şimdilik bez çok gidiyormuş ilk zamanlar stok şart galibaKuzum ben oglumda molfixden cok memnundm bundada molfix stokladim
240 tane 1 numara 220 tane 2 numara 3 176 tane 3 numara aldim 34 tanede ıslak mendil.aldm cnm kg suna gore alirim.dedim dogdktan snraKaç tane aldın şimdilik bez çok gidiyormuş ilk zamanlar stok şart galiba
Maşallah kız sen baya almssin bebişim bizimkiler 3.5 kilo doğmazlar diye tahmin ediyorum en az 2 ay 1 numara kullanırız gibime geliyor. Bi de günde 8-9 bez kirletseler 20 bez yapar düz. 200 bez 10 günde bitecek240 tane 1 numara 220 tane 2 numara 3 176 tane 3 numara aldim 34 tanede ıslak mendil.aldm cnm kg suna gore alirim.dedim dogdktan snra
Aynen işte ilk önce bir bakacağım çok gidiyorsa bir aldığım bir numara bitmeden tekrar bir numara sipariş edeceğim 125 TL den 85 TL'ye düşmüştü trendyol'da indirimi takip et Oradan almıştım ben hepsiniMaşallah kız sen baya almssin bebişim bizimkiler 3.5 kilo doğmazlar diye tahmin ediyorum en az 2 ay 1 numara kullanırız gibime geliyor. Bi de günde 8-9 bez kirletseler 20 bez yapar düz. 200 bez 10 günde bitecek
Battık
Tanesi 30 kuruşa falan geliyor kız baya ekonomik oluyor. Molfix de yazdım listeyeAynen işte ilk önce bir bakacağım çok gidiyorsa bir aldığım bir numara bitmeden tekrar bir numara sipariş edeceğim 125 TL den 85 TL'ye düşmüştü trendyol'da indirimi takip et Oradan almıştım ben hepsini
Tabi cnm alacaklarimida listeledim kesin ebebek ve trwndyoldan sepete ekledim maas gununu bekliyom onaylamak icin 2000 tl tuttu ama aklina gelebilecek hersey durum attim bakTanesi 30 kuruşa falan geliyor kız baya ekonomik oluyor. Molfix de yazdım listeye
Aynen haklısın galiba beze göre değişiyor bende bezleri araştırıyorum bakalım bişeye karar veririm artıkBenim kizkardesim de bez degisiyor ama sorun yasamadi. Bilindik markalar kullaniyor molfix , sleppy gibi. Bir defa bimden bir bez almisti o pisik yapmisti, galiba beze göre degisiyor.
Senin oğlundan da vardır kızlara kalacak şeyler iyice gözümü korkuttun kızTabi cnm alacaklarimida listeledim kesin ebebek ve trwndyoldan sepete ekledim maas gununu bekliyom onaylamak icin 2000 tl tuttu ama aklina gelebilecek hersey durum attim bak
Tabi var cnm oglumdanda kalan seylerSenin oğlundan da vardır kızlara kalacak şeyler iyice gözümü korkuttun kız
Ben her ay 200 300 alıyorum bitmedi bitmiyor ama en iyisini sen yapmissin
Eşim borsa oynuyor bu ara geçen ay 5000 tl yatırmış diyor ki doğuma kadar bizim hisseler ikiye katlar. Dedim bebelere don alırdık o parayla nettinTabi var cnm oglumdanda kalan seyler
Vahh keleEşim borsa oynuyor bu ara geçen ay 5000 tl yatırmış diyor ki doğuma kadar bizim hisseler ikiye katlar. Dedim bebelere don alırdık o parayla nettin
Adam sanıyor en büyük masraf doğum halbuki doğumdan sonra başlayacak asıl
Ben de karar veremedim hala basta prima kullanacagim o garanti de digerini secemedim 3 gundur yogun kasik agrim var odaklanamiyorum pek alisveris kismina randevum da persembe gunu sabirsizlandim biraz da endileseliyim iyidir insallahAynen haklısın galiba beze göre değişiyor bende bezleri araştırıyorum bakalım bişeye karar veririm artık
Kasık ağrısı normaldir heralde bende de var doktor önemli birşey yok dedi Bi de ben biraz kendimi yorunca oluyor kasık ağrısı fazla ayakta durmayın inşaşlah birşey yokturBen de karar veremedim hala basta prima kullanacagim o garanti de digerini secemedim 3 gundur yogun kasik agrim var odaklanamiyorum pek alisveris kismina randevum da persembe gunu sabirsizlandim biraz da endileseliyim iyidir insallah
Kız bitcoin mi oynuyo yoks abende düşünüyom da bitcoinEşim borsa oynuyor bu ara geçen ay 5000 tl yatırmış diyor ki doğuma kadar bizim hisseler ikiye katlar. Dedim bebelere don alırdık o parayla nettin
Adam sanıyor en büyük masraf doğum halbuki doğumdan sonra başlayacak asıl
Çok yuruyup yorulmustum 3 gun ònce biraz da agir tasidim o gun basladi agri hala gecmedi . Yatiyorum surekli bir de grip oldum bogazim enfeksiyonlu yavrum iyi olsun da cektigim agri sanci umrumda degilKasık ağrısı normaldir heralde bende de var doktor önemli birşey yok dedi Bi de ben biraz kendimi yorunca oluyor kasık ağrısı fazla ayakta durmayın inşaşlah birşey yoktur
Aman ağır kaldırmaktan uzak dur bacım sen biraz yorduğun için olmuş olabilir ama korkma bişey olmaz ondan bende de olmuştu geçmiş olsun bu arada bol bol meyve ye bende geçen haftalarda atlattım gribi kuşburnu çayı ve bol meyve iyi geldiÇok yuruyup yorulmustum 3 gun ònce biraz da agir tasidim o gun basladi agri hala gecmedi . Yatiyorum surekli bir de grip oldum bogazim enfeksiyonlu yavrum iyi olsun da cektigim agri sanci umrumda degil
Aman olmasin dayanamam Allahim korusun meyve , balli süt, ihlamur ve bol su iciyorum.Aman ağır kaldırmaktan uzak dur bacım sen biraz yorduğun için olmuş olabilir ama korkma bişey olmaz ondan bende de olmuştu geçmiş olsun bu arada bol bol meyve ye bende geçen haftalarda atlattım gribi kuşburnu çayı ve bol meyve iyi geldi
Çok beğendim canım sağlıkla gelsin oğluşun inşallah adıyla yaşasınGünaydın kızlarr:) Sanırım oğluşun adına karar verdim, Arın Selim koymayı düşünüyoruz nasıl sizce