Aynen canım o yüzden hazır kçö deyken hazırlayacaklarımı hazırlıyorum ki sonra ağırlaştığımda yapamamAyy evet ben şimdiden ağırlaşmaya başladım sabahtan beri ona dikkat ediyorum bir an önce bitirmem lazım şu işleri hem heyecanlıyım hem korkulu
Teşekkür ederimYa maşallah size, aramızda en hızlısı çıktınız. Her şeyi hazır küçük hanımın. İnşallah vaktinde de sağlıkla gelir
Hemşirelere hastane çıkışı diye aldığımız takımları mı veriyoruz pekiBenim kız kardeşim yenidoğan hemşiresi şey diyor. Abla doğuma gelince bebeğin giyeceği kıyafetleri bazı aileler kilitli şeffaf poşete koyuyor içine 1 er tane bez de koyuyorlar o şekilde aldığımızda çok hoşumuza gidiyor uğraşmıyoruz ve tertemiz oluyor diyor. Bence çok mantıklı bende öyle yapıcam 3 takım yapıcam öyle birine tulum eldiven çıtçıtlı zıbın ve bez. Diğerinde alt üst ayrı takım eldiven ve bez bu şekilde paket yapılabilir
Mantıklı yaa ben de izliyim gereksiz çok fazla şey koymayalım boşuna yük olur kafa karışır. O omuz örtüleri çok iyi ya sırf omuz için a101 den aldımTavsiyem gerekliler gereksizler diye doğumdan sonra çekiyorlar onlara bak. İlk hazırlama videoları genelde savaş hazırlığı gibi çok çok şey konmuş oluyor sonra tekrar çekiyolar bunu koymuştum ama asla lazım olmadı diye. Ben hiç hatırlamıyorum 6 sene önceydi tek hatırladığım yastık kılıfları ve battaniyeler çok işime yaramıştı. Bir de kucağa alırlerken omza konan müslin örtüler.
Evet canım o takımlardan veriyoruz. Ama kız kardeşim diyoki tulumdan ziyade alt üst takımını giydiriyoruz hastane çıkışınınHemşirelere hastane çıkışı diye aldığımız takımları mı veriyoruz peki
Çok teşekkür ederimEvet canım o takımlardan veriyoruz. Ama kız kardeşim diyoki tulumdan ziyade alt üst takımını giydiriyoruz hastane çıkışınınsonra değiştirince yine tulum da farklılık olsun diye giydirilir ama alt üst olması daha pratikmiş. Onları poşetleyip bize veriyorlar çok güzel oluyor diyo
Normal nevresim takımlarının yastık kılıfını.kızlar hastane odasında yatırdıkları yatak içine alt açmaz tarzı bişi alcam . siz ne düşündünüz
NASIL YANİNormal nevresim takımlarının yastık kılıfını.
bebekler için söyledim:)Normal nevresim takımlarının yastık kılıfını.
Müslinler aldım onları sericem kuzumkızlar hastane odasında yatırdıkları yatak içine alt açmaz tarzı bişi alcam . siz ne düşündünüz
Evet ben de onu söyledim öyle yapıyor genelde herkes yastık kılıfını altına nevresim gibi seriyorlar. :)bebekler için söyledim:)
Alt açma bezi, müslin, battaniye, bebek çarşafı koyacağım hastane çantama artık hangisi uygun olursa onu sererizkızlar hastane odasında yatırdıkları yatak içine alt açmaz tarzı bişi alcam . siz ne düşündünüz
Benim kız kardeşim yenidoğan hemşiresi şey diyor. Abla doğuma gelince bebeğin giyeceği kıyafetleri bazı aileler kilitli şeffaf poşete koyuyor içine 1 er tane bez de koyuyorlar o şekilde aldığımızda çok hoşumuza gidiyor uğraşmıyoruz ve tertemiz oluyor diyor. Bence çok mantıklı bende öyle yapıcam 3 takım yapıcam öyle birine tulum eldiven çıtçıtlı zıbın ve bez. Diğerinde alt üst ayrı takım eldiven ve bez bu şekilde paket yapılabilir
Ne güzel bilgiler vermişsin. Etiket ve bez olayı çok iyi. Kardeşine de sana da teşekkürlerAA bak şimdi öğrendim doğumdaymış ikiz bebek tüp bebekmiş 36 haftalık doğmuşlar 2500 gram kuveze girmeyeceklermiş maşallah anneleri de 50 yaşındaymışben sorduğumda şimdi kıyafet hazırlıyorlarmış diyoki içine çıtçıtlı zıbın üzerine alt üst takım pijaması şapka eldiven çorap. Bazen tulum da giydiriyoruz ama genelde alt üst takım daha iyi oluyo diyo ilk giydirmede
Rica ederim ne demek Bi faydası olursa ne mutlu yine öğrendiklerimi yazarımNe güzel bilgiler vermişsin. Etiket ve bez olayı çok iyi. Kardeşine de sana da teşekkürler
Ayy ne güzel hepsi güle güle sağlıkla kullanın inşallahEki Görüntüle 2864918 Eki Görüntüle 2864920 Eki Görüntüle 2864921
Bunlar bizim bugün ki alışverişten.. reflü yatağına kararsızdım ama aldım içinde kiraz çekirdekli minderde vardı. Diğeriyle 10 tl oynuyordu. Göğüs pedi normalde lansinoh alacaktım ama bunu görünce uygun geldi aldım işe yarar inşallah. Emzirme yastığıda böyle küçük bir şey aldım yanımda da taşıyabilmek adına diğerleri büyük ağır geldi sanki bana ya buda işimi görür inşallahbaya bi tik attım listeye sanki birde şu sarı battaniyeyi çok severek aldımm
Ben almadım gerek görmedimEki Görüntüle 2864944
kızlar benim puset bundan. Şimdi buna ayrıca puset minderine gerek varmı içine? Yok gibi bnce ama tecrübesizlikten karar veremiyorum