- 24 Ocak 2021
- 1.603
- 2.493
- 37
Hadi bakalım hayırlı haberlerin olsun ınşallahYarın yani bugün. 12.gün oldu sabah tekrar yapacağım canım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım hayırlı haberlerin olsun ınşallahYarın yani bugün. 12.gün oldu sabah tekrar yapacağım canım inşallah
2 gün daha bekle dün kü test nerde onun tekrar fotosunu atabilirmisin. Çünkü bende de böyle çıktı. Bende yok herhalde dedim attım. Sonradan eşim bakmış belirgin çift çizgiydi. O yüzden belki hala iğnenin etkisindesindir. En sağlıklısı 2 gün daha beklemen. Anlıyorum sabırsızlanıyorsun ama , birde kaçıncı çatlatma iğnesi yaptın kaçıncı ay ilk mi ?12. Gün kızlar çatlatma iğnesi
3.denemem canım iki gün daha bekleyeyim hatta yarın da idrar testi yapayım ve kan vereyim merak ederim ben çünkü2 gün daha bekle dün kü test nerde onun tekrar fotosunu atabilirmisin. Çünkü bende de böyle çıktı. Bende yok herhalde dedim attım. Sonradan eşim bakmış belirgin çift çizgiydi. O yüzden belki hala iğnenin etkisindesindir. En sağlıklısı 2 gün daha beklemen. Anlıyorum sabırsızlanıyorsun ama , birde kaçıncı çatlatma iğnesi yaptın kaçıncı ay ilk mi ?
Ben aşılamayla hamile kaldım 3. Ayımda tutmıştu benimde sen 2 gün daha bekle zaten eğer hamile değilsen muhtemelen yarın yada diğer gün regl olucaksın. 13. Günde kan testi yapmazlar çünkü 14 gün bekleyin diyorlar.3.denemem canım iki gün daha bekleyeyim hatta yarın da idrar testi yapayım ve kan vereyim merak ederim ben çünkü
Aynen bakalım artık yarın ne çıkacakBen aşılamayla hamile kaldım 3. Ayımda tutmıştu benimde sen 2 gün daha bekle zaten eğer hamile değilsen muhtemelen yarın yada diğer gün regl olucaksın. 13. Günde kan testi yapmazlar çünkü 14 gün bekleyin diyorlar.
Orada bütün bebek mağazaları bir sokakta zaten biz sırayla hepsine girdik. Piccolino adlı mağazadan aldık. Çoğu mağaza 20-25 günde teslim ediyor ama bunlar bayramdan sonra teslim edebiliyorlar. Bu tarz terminleri göz önüne alıp bakmak lazım.Modokoda nereye gittiniz acaba ben de modokoya gitmek istiyoruma ama malum buyuk bir yer nereye girecegimizi sasirmayalim
Teşekkürler bu bilgi yararlı olacak bizim için. Genelde baktığım yerler haziranda alın mobilyayı, gelmesi, yerleştirmesi, mobilyanın kokusu gitmesi anca dedi. O yüzden haziranda halletmek gerek diye düşünüyorum.Orada bütün bebek mağazaları bir sokakta zaten biz sırayla hepsine girdik. Piccolino adlı mağazadan aldık. Çoğu mağaza 20-25 günde teslim ediyor ama bunlar bayramdan sonra teslim edebiliyorlar. Bu tarz terminleri göz önüne alıp bakmak lazım.
Erken gebelik testi yaptım böyle3.denemem canım iki gün daha bekleyeyim hatta yarın da idrar testi yapayım ve kan vereyim merak ederim ben çünkü
Nacizane fikrim 14. günü doldurup öyle bir kan testi verin. İçiniz kıpır kıpır çok çok haklısınız hemen öğrenmek istemekte. Ya da doktorunuz şimdi test yapmayı uygun buluyorsa ona da danışın isterseniz.Erken gebelik testi yaptım böyle
Yarın kan vereceğim bakalım ne çıkacakNacizane fikrim 14. günü doldurup öyle bir kan testi verin. İçiniz kıpır kıpır çok çok haklısınız hemen öğrenmek istemekte. Ya da doktorunuz şimdi test yapmayı uygun buluyorsa ona da danışın isterseniz.
Biz bugün aldik 10 lu hastane çıkışı bikac tane de zibin aldik .
Arkadaşlar hani şu çıtçıtlı atlet olarak giydireceğimiz şeyin adı mı zıbın, yoksa o atlet/body'nin üstüne kruvaze olarak giydirilen şeyin adı mı zıbın? Zıbın hangisiben tecrübeli değilim de 0-3 aylık 4-5 tane takım oldu sanırım tulum ya da alt üst karışık. geri kalanı 3-6 ay aldım onda da 6-7 tane zıbın, 3 tane tayt, 2-3 tane tulum var gibi. daha fazla kıyafet almak istemedim, ne de olsa tek tıkla internetten 1-2 günde geliyor. ihtiyaç olursa öyle sipariş vereyim dedim. bir de bebiş kaç kilo doğacak hiç bilemiyoruz, görünce gerekirse almak ondan daha iyi geldi.
Kruvaze olan zıbın ama çok gerekli bir şey değil bence ben hiç giydirmemiştim. Hastanede bile kruvaze çıtçıtlı götürmüştüm onu giydirmişlerdi.Arkadaşlar hani şu çıtçıtlı atlet olarak giydireceğimiz şeyin adı mı zıbın, yoksa o atlet/body'nin üstüne kruvaze olarak giydirilen şeyin adı mı zıbın? Zıbın hangisi
Aslinda zibin baska bisey gercekten ama halk arasinda bodylere de zibin deniyor sanirimArkadaşlar hani şu çıtçıtlı atlet olarak giydireceğimiz şeyin adı mı zıbın, yoksa o atlet/body'nin üstüne kruvaze olarak giydirilen şeyin adı mı zıbın? Zıbın hangisi
Bende çok merak ediyordum aynısını kruvaze olanmışArkadaşlar hani şu çıtçıtlı atlet olarak giydireceğimiz şeyin adı mı zıbın, yoksa o atlet/body'nin üstüne kruvaze olarak giydirilen şeyin adı mı zıbın? Zıbın hangisi
Canım ya çok şekersinAvataravatar canım alışveriş kısmında buraya da bakabilirsin
Ben şu alttan citcitli şeylere zibin diyorum , en çok onlar ise yarıyormuşArkadaşlar hani şu çıtçıtlı atlet olarak giydireceğimiz şeyin adı mı zıbın, yoksa o atlet/body'nin üstüne kruvaze olarak giydirilen şeyin adı mı zıbın? Zıbın hangisi
Evet ya insan kararsız kalıyor, bakalım ikinci elleri araştırıyoruz 45-50 liraya pusetler bulduk :)Bizim aldığımız 70x140cm baya 4-5 yaşına kadar yatabiliyorlarmış.2 tane aldık tabi. Araba yoksa puset işlevsiz olabilir ama bu sefer de bebek arabasının port bebesi olması lazım ilk etapta, sadece yatabildikleri için. Yalnız burda okumuştum sanki hastaneler puset olmadan çıkarmıyorlarmış bebekleri gibi bir şey, onu araştırmak lazım.