- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa cok tatli yazmissiin kuzummmBebek alışverişinin her aşaması çok keyifli. Bu yüzden neden bu keyfi birlikte yaşamayalım? Burada aldıklarımızı, almayı düşündüklerimizi paylaşıp fikir alabilir; eşyalara beraber âşık olabiliriz
Efenin_Annesi N Nevasar Asli06m MarV-el
Eylül anneleri paylaşım alanında çok üye var hepsini aklımda tutamıyorum, sizler de aklınıza geldikçe etiketleyiverin
Efendim cnm etiket yapmışsın
Ya ilkim bebe var instgramda orada kida kıza göre çok tatlı şeyler var bakın isterseniz
Benimki erkek ballı hanım baksın amaYa ilkim bebe var instgramda orada kida kıza göre çok tatlı şeyler var bakın isterseniz
Aaa öyle mi kaçıncı hafta da erkek dendi size ben de dün 12.haftamdı doktora sorunca erkeğe benzettim ama belli olmaz dedi acaba değişir mi diye merak ediyorum yanılan çok oluyormuş. Öteki doktorum görememiştiBenimki erkek ballı hanım baksın ama
13'te dendi ama bana da 12'de büyük ihtimalle erkek denmiştiAaa öyle mi kaçıncı hafta da erkek dendi size ben de dün 12.haftamdı doktora sorunca erkeğe benzettim ama belli olmaz dedi acaba değişir mi diye merak ediyorum yanılan çok oluyormuş. Öteki doktorum görememişti
Haber veriyim dedim ciciler topiğimiziEfendim cnm etiket yapmışsın
Sanırım onlar daha önemli ama kıyafetler çok tatlıKızlar çok güzel şeyler almışsınız Rabbim kullanmayı nasip etsin
Ben daha kıyafet falan almadım ıvır zıvır topluyorum göğüs kalkanı, emzirme yastığı falan.
Hayırlısı olsun inşallah doktor bize yorum yapmadı biz biraz ısrar edince erkeğe benzettim dedi sadece bakalım bilecek mi kendi doktoruma yarın gideceğim. İnsan merak ediyor işte13'te dendi ama bana da 12'de büyük ihtimalle erkek denmişti
Ayyy canım sağolasın topiği farketmedim yeni açılmış teşekkür ederim etiket içinHaber veriyim dedim ciciler topiğimizi