- Konu Sahibi MuhendisYas
- #6.581
İkinci tüp bebek denemesi için ne kadar ara verdiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 7. Hafta içersindeyim daha bugün mide bulantım başladı benim de göğüs agrım yok arada kaşık agrım.var uyku ve iştahsızlıkKızlar selam cumartesi keseyi görmeye gideceğiz fakat değer şükür 2 yede katladı ama bende ne göğüs ağrısı var nede mide bulantısı arada kasık ağrısı var o kadar bide akıntı benim gibş olan var mı
Benim ilk denememden sonraki ilk adetimden sonra hemen tekrar transfer oldum.İkinci tüp bebek denemesi için ne kadar ara verdiniz?
Hep oyleyiz canim. Anlattiklarin disinda belirti bndede yok. Zaten bulati vs cok kisisel durumlar herkeste olmuyorKızlar selam cumartesi keseyi görmeye gideceğiz fakat değer şükür 2 yede katladı ama bende ne göğüs ağrısı var nede mide bulantısı arada kasık ağrısı var o kadar bide akıntı benim gibş olan var mı
Ben 5+5 te gördüm keseyi. Kanamam oldu hastaneye gitmiştim. O güne gelesiye bende de pek bir belirti yoktu. 6. Haftada bir başladı mide bulantısı kusma hala devam ediyo 8+2 oldu. Ilaç kullanıyorum pek fayda etmiyor. Her bünyede farklı oluyor kimisi hiç yaşamıyor bulantı.Kızlar selam cumartesi keseyi görmeye gideceğiz fakat değer şükür 2 yede katladı ama bende ne göğüs ağrısı var nede mide bulantısı arada kasık ağrısı var o kadar bide akıntı benim gibş olan var mı
Kızlarrr yorummmBen bu beta olayını anlamadım ya 12. Gün 72, 14. Gün 113, 16. Gün 246, 58 saat sonra ( bu akşam ) 413 bu nasıl artma ya ne saçma şey kesin sorun var cumartesi kese için gidecektik valla hiç umudum yok artık
2inci deneme icin 2inci adette gitmistim benİkinci tüp bebek denemesi için ne kadar ara verdiniz?
Morfoloji spermin sekil bozuklugu oluo olmadigi ve bildigim kadariylada bu onemli bir etken bakilmasi lazim benceArkadaşlar tüp bebekte morfoloji önemli mi doktorunuz morfolojiye baktırdı mı ve ayrıca tüp bebek doktorunuza gittiğinizde eşinizden test yapmasını istiyor mu yoksa önceden yapılmış testlere göre mi ilerliyor benim eşimde testler yapıldı ama morfolojiye hiç bakılmadı en son Ağustos ayında yapılmıştı tekrar ister mi Kasım ayında görüşeceğiz de tüp bebek icin
Tekrar istemez filmi buyuk ihtimalle. Bundan once elinde olan butun tahlillerini yaninda gotur mutlaka adetin 2.veya 3.gunu git. Farkli bi zamanda gitsen ozaman tekrar cagiracak seni hormonlara bakmak icin. Gerisini zaten doktor belirleyecektirBir sorum daha var tüp bebek doktoruna gitmeden önce Hangıl testleri yaptırıp gitmek gerek sureci hızlandırmak icin adetin 2.günü mü gitmek gerek ona göre randevu almayı planlıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim benden neler isteyecek doktor hazırlıklı gitmek istiyorum rahim filmi derseniz 1.5 yılı geçti çekileli tekrar ister mi acaba?
En çok rahim filmini birde histeroskopiyi önemsiyorlar.Onun dışında eşin sperm analizi ve sizin hormon tahlilleriniz. Seamer testide onemli. Rahim filmini bir yıl geçmişse istiyorlar galiba. Bana ne zaman çektirdin diye soruyorlardı.Bir sorum daha var tüp bebek doktoruna gitmeden önce Hangıl testleri yaptırıp gitmek gerek sureci hızlandırmak icin adetin 2.günü mü gitmek gerek ona göre randevu almayı planlıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim benden neler isteyecek doktor hazırlıklı gitmek istiyorum rahim filmi derseniz 1.5 yılı geçti çekileli tekrar ister mi acaba?
Sperm sayısı ml de kaç milyonArkadaşlar tüp bebekte morfoloji önemli mi doktorunuz morfolojiye baktırdı mı ve ayrıca tüp bebek doktorunuza gittiğinizde eşinizden test yapmasını istiyor mu yoksa önceden yapılmış testlere göre mi ilerliyor benim eşimde testler yapıldı ama morfolojiye hiç bakılmadı en son Ağustos ayında yapılmıştı tekrar ister mi Kasım ayında görüşeceğiz de tüp bebek icin
Benim doktor hemen başlama taraftarı. En fazla 1 ay bekletir.İkinci tüp bebek denemesi için ne kadar ara verdiniz?
Bendn istemedi 3 yil olmustu cektireli. Demekki degisiyor doktora gore. Bide benim doktorum diger hastanelerin sperm testlerine onem vermedi fakuktedeki tup bebek merkezinde tekrarlatti. Fakultenin uroloji bolumundekine bile cok itibar etmedi. her doktorun tarzi farkli neyi nasil isteyecekleri belli olmuyor. Hormon testlerini kendi hastanelerinde yaptirmak isteyebiliyolar benim eski tahlillere hep bakti ama yinede tekrarlattiEn çok rahim filmini birde histeroskopiyi önemsiyorlar.Onun dışında eşin sperm analizi ve sizin hormon tahlilleriniz. Seamer testide onemli. Rahim filmini bir yıl geçmişse istiyorlar galiba. Bana ne zaman çektirdin diye soruyorlardı.
Evet hormon tahlillerini sperm testlerini tekrar istediler. Amh ye tekrar bakmadılar. İlk bı fikir vermek için görmesi iyi oluyor. Rahim filmini goren "he iyi çekilmişsin" diyor.Bendn istemedi 3 yil olmustu cektireli. Demekki degisiyor doktora gore. Bide benim doktorum diger hastanelerin sperm testlerine onem vermedi fakuktedeki tup bebek merkezinde tekrarlatti. Fakultenin uroloji bolumundekine bile cok itibar etmedi. her doktorun tarzi farkli neyi nasil isteyecekleri belli olmuyor. Hormon testlerini kendi hastanelerinde yaptirmak isteyebiliyolar benim eski tahlillere hep bakti ama yinede tekrarlatti
O filmi bidaha isteyecekler diye ödüm kopuyodu benimki epey acili bir cekimdiEvet hormon tahlillerini sperm testlerini tekrar istediler. Amh ye tekrar bakmadılar. İlk bı fikir vermek için görmesi iyi oluyor. Rahim filmini goren "he iyi çekilmişsin" diyor.
Hadi ya ben anestezili cektirmistim. Simdi bir yıl doldu. Rapor için kesin tekrar isterler. Anestezisiz yaptırmayı düşünüyordumO filmi bidaha isteyecekler diye ödüm kopuyodu benimki epey acili bir cekimdi![]()
Ben 3 yillikla 2 rapor cikarttim istemezler tekrar. Valla anestezi yoktu 2-3 dk boyunca inanilmaz anim yandi. Tuplerde acikti. Acaba ilacin etkisiylemi acildi da okadar canim yandi bilemiyorum oyle bi yorumda yapmadilar. Ceken kisinin eliylede cok alakaliymis biraz insan gibi muamele gerekiyormusHadi ya ben anestezili cektirmistim. Simdi bir yıl doldu. Rapor için kesin tekrar isterler. Anestezisiz yaptırmayı düşünüyordum![]()