• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Merhaba benim eşim sorun aynı sizde de var demek doktoru özel bir ilaç aldırdı kullandı ama ne kadar etki oldu oazr günü göreceğim o zaman size yazayım. Sonuç almadan birşey demek istemem 😔 Ümit kırılmasın diye 🤲
Tatlim senin bi ilaç tedavin vardı esin için?ne durumda acaba ?

Bende kötüyüm aslında 😢 benimde busefer tutmadı eminim. İlk transferimde de göğüs hassasiyetim vardı bianda kayboldu zatende adet oldum tutmadı. Buseferde aynı. Ben adet olacağımı göğsümden anlıyorum geçince şişkinlik oluyorum. Çok yıprandım çok üzgünüm ağlıyorum şuan. Sanki benim bebeğim olmucak gibi geliyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bak senin sorun eşinde.. Keşke banada bir şey söylese. Anca sebepsiz diyo😢
Ah ah ben de cooook coook coook aglayasım var. Günlerdir kötüyüm ama iyiyi oynuyorum. Etrafımdakılerı üzmemek için. Özeliklede bugun cok kötüyüm bebegımın kalp atısını dinleyeceğimiz gündü...aklıma geldıkce midem agrıyor. Ama güçlü olmak da zorundayız. Yenı tedavı ıçin. Hayat devam edıyor.😔 Malesef bızımde sebepsız. Doktorum açıklanamıyor dedı. Her önlemi almıştık ama kımyasal oldu.
nasip...
Başka birsey dıyemıyorum. Baska kelıme yok çünkü..elbet bızde güleriz bir gün. Elbet bu günlerde geçer. Elbet bizde anne olur bır gün. İniallah inşallah inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Sadece merak ettiğim bir şey var acaba kürtaj gerekiyor mu bunun için?
Öncelikle kimyasal gebelik yaşayan biri olarak çok üzgünüm rabbim inşallah sana da ve hepimize de nasip eder kardeşim.. Kimyasal.gebelikte adet görüyorsun o kendiliğinden zaten dışa atılıyor bizlik bişey kürtaj vs olmuyor , adet olacaksin 10 gün içinde ilaçları bırakınca. Ben 6.günü adet oldum hatta bugün 2.günüm

Muhtemelen 4.aya gecebilirsek daha rahat ederiz ilk 3 ay malum sikintili. Bende kalp atis hizini sormadigima pisman oldum bu haftalarda 100 - 120 olmaliymis 7haftadan snra 120-140 oluyomus. Napalim ama kaybetme korkusu var elimizde degil ki
Öyle canım. Bana söylemişti doktorum. 118 atıyor bu hafta için normal. 100 üzeri bizim için okdir zaten demişti. Ultrasonda yazıyor aslında kuzum,verdi mi sana ultrason çıktısı?

Bana doktorum hala ilaçlarına devam et diyo 😕 çarşamba tekrar kan ver dedi yükselmeyeceği belli ama daha düşüşe geçmediği için sanırım az da olsa ihtimal olduğunu düşünüyor.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah negatif sonuç almak çok zor o kadar emek sonrası insan çok üzülüyor ama elden de bir şey gelmiyor 😞

Öncelikle kimyasal gebelik yaşayan biri olarak çok üzgünüm rabbim inşallah sana da ve hepimize de nasip eder kardeşim.. Kimyasal.gebelikte adet görüyorsun o kendiliğinden zaten dışa atılıyor bizlik bişey kürtaj vs olmuyor , adet olacaksin 10 gün içinde ilaçları bırakınca. Ben 6.günü adet oldum hatta bugün 2.günüm
Teşekkürler.benim için artık son umuttu herhangi bir şekilde tedavi olmayacağız çünkü demiştim daha önce destansı bir bebek hikayemiz var .Herşeyi denedik bundan önce genetik tabı da dahil 8 kez kaybettim vs vs .zatwn yaş ,over azlığı ... ama sizin için Sağlıklı evlatlar diliyorum hayırlı yavrularla kucaklarınız dolsun.Bir kimyasal gebelik kalmıştı o da oldum şükrediyorum dış gebelik hiç yaşamadım .Her işte bir hayır vardır neyse ki o olmadı.Yarın benim için yeni hayatın ilk günü artık bununla ilgili kesin karar verip uygulayacağım bambaşka şeyler olacak.Koruyucu ailelik gibi.Dualarınızı eksik etmeyin yeter

Merhaba canım biz de olumlu sonuç alamadık canım 😔😔 o yüzden de yazmadım hatta keşke olsaydı yazsaydım 😔
sıkma güzel canını. Inş olur senin ,benm gibi evlat hasreti çeken herkese rabbim tatdrsin ins 🤲🏻🤲🏻sen sonuç mu aldın yoksa daha balsmadn mi?ve ne ilaç vermişti eşine....

Bana doktorum hala ilaçlarına devam et diyo 😕 çarşamba tekrar kan ver dedi yükselmeyeceği belli ama daha düşüşe geçmediği için sanırım az da olsa ihtimal olduğunu düşünüyor.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah negatif sonuç almak çok zor o kadar emek sonrası insan çok üzülüyor ama elden de bir şey gelmiyor 😞
Ben 10 gündür sonuç aldım koskoca olumsuz sonuç 2.kez ve ben daha yeni yeni kendime geliyorum.ilk bi hafta çok kötüydüm eve kendimi kapadım, kimseyle görüşmek, dışarı çıkmak, yemek yapmak,dışarı çıkıp hamile çocuklu gorucem die aklım çıkıyordu. hiçbişey yapmak gelmedi içimden....😭😭gerçekten çok zor bi süreç. Rabbim hal edene Hayrli evlatlar nasip etsin .çöpe atıp öldüren kullarına vermesin.........

Kızlar selam cumartesi keseyi görmeye gideceğiz fakat değer şükür 2 yede katladı ama bende ne göğüs ağrısı var nede mide bulantısı arada kasık ağrısı var o kadar bide akıntı benim gibş olan var mı

Back
X