- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.458
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
- #6.561
Hayirlisi olsun canim insallah kendiliginden gelir. Kimyasalda kurtaja gerek yok adetle atiliyorSadece merak ettiğim bir şey var acaba kürtaj gerekiyor mu bunun için?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olsun canim insallah kendiliginden gelir. Kimyasalda kurtaja gerek yok adetle atiliyorSadece merak ettiğim bir şey var acaba kürtaj gerekiyor mu bunun için?
Tatlim senin bi ilaç tedavin vardı esin için?ne durumda acaba ?Merhaba benim eşim sorun aynı sizde de var demek doktoru özel bir ilaç aldırdı kullandı ama ne kadar etki oldu oazr günü göreceğim o zaman size yazayım. Sonuç almadan birşey demek istememÜmit kırılmasın diye
![]()
Üzülme canım hayırlısı hakkımızda inşallah. Bende yenı adetım bitti. Kımyasaldan sonraKızlar benim de 8.gün 43 11. Gün 68 çıktıkimyasal gebelik yaşayan bir de ben varım
![]()
Ah ah ben de cooook coook coook aglayasım var. Günlerdir kötüyüm ama iyiyi oynuyorum. Etrafımdakılerı üzmemek için. Özeliklede bugun cok kötüyüm bebegımın kalp atısını dinleyeceğimiz gündü...aklıma geldıkce midem agrıyor. Ama güçlü olmak da zorundayız. Yenı tedavı ıçin. Hayat devam edıyor.Bende kötüyüm aslındabenimde busefer tutmadı eminim. İlk transferimde de göğüs hassasiyetim vardı bianda kayboldu zatende adet oldum tutmadı. Buseferde aynı. Ben adet olacağımı göğsümden anlıyorum geçince şişkinlik oluyorum. Çok yıprandım çok üzgünüm ağlıyorum şuan. Sanki benim bebeğim olmucak gibi geliyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bak senin sorun eşinde.. Keşke banada bir şey söylese. Anca sebepsiz diyo
![]()
Öncelikle kimyasal gebelik yaşayan biri olarak çok üzgünüm rabbim inşallah sana da ve hepimize de nasip eder kardeşim.. Kimyasal.gebelikte adet görüyorsun o kendiliğinden zaten dışa atılıyor bizlik bişey kürtaj vs olmuyor , adet olacaksin 10 gün içinde ilaçları bırakınca. Ben 6.günü adet oldum hatta bugün 2.günümSadece merak ettiğim bir şey var acaba kürtaj gerekiyor mu bunun için?
Merhaba canım biz de olumlu sonuç alamadık canımTatlim senin bi ilaç tedavin vardı esin için?ne durumda acaba ?
Öyle canım. Bana söylemişti doktorum. 118 atıyor bu hafta için normal. 100 üzeri bizim için okdir zaten demişti. Ultrasonda yazıyor aslında kuzum,verdi mi sana ultrason çıktısı?Muhtemelen 4.aya gecebilirsek daha rahat ederiz ilk 3 ay malum sikintili. Bende kalp atis hizini sormadigima pisman oldum bu haftalarda 100 - 120 olmaliymis 7haftadan snra 120-140 oluyomus. Napalim ama kaybetme korkusu var elimizde degil ki
Evet benimde öyle malesefNe kadar çok duyduk bu ay kimyasal gebeliği
Verdi verdide goremedim baktim terimlere guya amaÖyle canım. Bana söylemişti doktorum. 118 atıyor bu hafta için normal. 100 üzeri bizim için okdir zaten demişti. Ultrasonda yazıyor aslında kuzum,verdi mi sana ultrason çıktısı?
Yarın sabah gıdecm cnm tüp bebek doktorum ile gorustum bişey demedi iğne verdı ilaçlara devam dedıDoktora gittin mi canım
Fhr diye geçiyor canım. Rakamın yanında bpm yazıyorVerdi verdide goremedim baktim terimlere guya ama
11 22 19Senin kaç çıktı değerlerin?
Bana doktorum hala ilaçlarına devam et diyo11 22 19
Teşekkürler.benim için artık son umuttu herhangi bir şekilde tedavi olmayacağız çünkü demiştim daha önce destansı bir bebek hikayemiz var .Herşeyi denedik bundan önce genetik tabı da dahil 8 kez kaybettim vs vs .zatwn yaş ,over azlığı ... ama sizin için Sağlıklı evlatlar diliyorum hayırlı yavrularla kucaklarınız dolsun.Bir kimyasal gebelik kalmıştı o da oldum şükrediyorum dış gebelik hiç yaşamadım .Her işte bir hayır vardır neyse ki o olmadı.Yarın benim için yeni hayatın ilk günü artık bununla ilgili kesin karar verip uygulayacağım bambaşka şeyler olacak.Koruyucu ailelik gibi.Dualarınızı eksik etmeyin yeterÖncelikle kimyasal gebelik yaşayan biri olarak çok üzgünüm rabbim inşallah sana da ve hepimize de nasip eder kardeşim.. Kimyasal.gebelikte adet görüyorsun o kendiliğinden zaten dışa atılıyor bizlik bişey kürtaj vs olmuyor , adet olacaksin 10 gün içinde ilaçları bırakınca. Ben 6.günü adet oldum hatta bugün 2.günüm
Yok galiba yazmiyor bendekinde cuma gidince soracam artikFhr diye geçiyor canım. Rakamın yanında bpm yazıyor
Ekrandan gosterdi bana dinletmedi o yuzden mi yok acaba kagitta. Sen dinledin mi gordun muFhr diye geçiyor canım. Rakamın yanında bpm yazıyor
sıkma güzel canını. Inş olur senin ,benm gibi evlat hasreti çeken herkese rabbim tatdrsin insMerhaba canım biz de olumlu sonuç alamadık canımo yüzden de yazmadım hatta keşke olsaydı yazsaydım
![]()
Ben 10 gündür sonuç aldım koskoca olumsuz sonuç 2.kez ve ben daha yeni yeni kendime geliyorum.ilk bi hafta çok kötüydüm eve kendimi kapadım, kimseyle görüşmek, dışarı çıkmak, yemek yapmak,dışarı çıkıp hamile çocuklu gorucem die aklım çıkıyordu. hiçbişey yapmak gelmedi içimden....Bana doktorum hala ilaçlarına devam et diyoçarşamba tekrar kan ver dedi yükselmeyeceği belli ama daha düşüşe geçmediği için sanırım az da olsa ihtimal olduğunu düşünüyor.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah negatif sonuç almak çok zor o kadar emek sonrası insan çok üzülüyor ama elden de bir şey gelmiyor
![]()