• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

30 eylulde 4 hafta olmuyorda aklim karisti tranafer oldugunda adetli degildin tabi dimi son adet gordugun tarih neydi. Dondurulmus transfer mi
Eylulun 5 inde adet oldum eylulun 30 unds ikinci adet tarihimdi benim transferim 25.gun oldu camim uzun yani baya 30 unda ilaclarl kulkandigim icin adet olmadim zaten o gun transfer oldum zaten 25 gunde 1 adet oliyodum hatta şaşırdım benim o gun adet tarihin nasil transfer olcsm dedim doktora merak etme ilaç kullaniyosun adet olmazsin dedi

Eylulun 5 inde adet oldum eylulun 30 unds ikinci adet tarihimdi benim transferim 25.gun oldu camim uzun yani baya 30 unda ilaclarl kulkandigim icin adet olmadim zaten o gun transfer oldum zaten 25 gunde 1 adet oliyodum hatta şaşırdım benim o gun adet tarihin nasil transfer olcsm dedim doktora merak etme ilaç kullaniyosun adet olmazsin dedi
Bu durumda 5 eylulden hesaplayacaksin canim. İlerleyen haftalarda bebek buyudukce ultrason zaten haftasini ve gununu soyleyecek. Ozaman tarih netlesecektir.

Çok sevindim ne güzel bir haber belirtiniz va rmi
Benim en büyük belirtim transferden bir gün sonra kasıklarıma giren şiddetli ağrıydı, 45 dakika kıvrandım. Ondan sonra ara ara kasıklarda hafif ağrı, bir de göğüs hassasiyeti var ama bunlar bende regl öncesi de oluyordu bazen, progesteron yüzünden diye düşünüyorum. Ben de kendimde hep başka belirti aradım olmayınca üzüldüm. Kan verdim şimdi sonucu bekliyorum, inşallah güzel bir değer çıkar

Bende kötüyüm aslında 😢 benimde busefer tutmadı eminim. İlk transferimde de göğüs hassasiyetim vardı bianda kayboldu zatende adet oldum tutmadı. Buseferde aynı. Ben adet olacağımı göğsümden anlıyorum geçince şişkinlik oluyorum. Çok yıprandım çok üzgünüm ağlıyorum şuan. Sanki benim bebeğim olmucak gibi geliyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bak senin sorun eşinde.. Keşke banada bir şey söylese. Anca sebepsiz diyo😢
Ben kan tahlili sonucunu almadım daha henüz ahkam kesmeyeyim ama sabah idrarda pozitif çıktı. Bende de aynı böyle oluyordu, ara ara göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı olup geçiyor. Bence hemen negatif düşünme

Bende kötüyüm aslında 😢 benimde busefer tutmadı eminim. İlk transferimde de göğüs hassasiyetim vardı bianda kayboldu zatende adet oldum tutmadı. Buseferde aynı. Ben adet olacağımı göğsümden anlıyorum geçince şişkinlik oluyorum. Çok yıprandım çok üzgünüm ağlıyorum şuan. Sanki benim bebeğim olmucak gibi geliyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bak senin sorun eşinde.. Keşke banada bir şey söylese. Anca sebepsiz diyo😢
Kuzum lütfen üzülme ve henüz hicbisey belli değilken kendini böyle etmen yavrunu dusurmene tutmamasına neden olur yapma böyle nolur kafanı dağıtacak şeyler le ilgilen burada bile biz hepimiz aynı durumda olduğumuz için burda en ufak şeyle umutla aslında doluyoruz,başka şeyler yap güzelce içini huzurla doldur henüz bişey belli olmamış baştan bitirme. Güzel olacak inşallah ve sen güzel haberi vereceksin bize 🥰🥰🤲🏻

Benim en büyük belirtim transferden bir gün sonra kasıklarıma giren şiddetli ağrıydı, 45 dakika kıvrandım. Ondan sonra ara ara kasıklarda hafif ağrı, bir de göğüs hassasiyeti var ama bunlar bende regl öncesi de oluyordu bazen, progesteron yüzünden diye düşünüyorum. Ben de kendimde hep başka belirti aradım olmayınca üzüldüm. Kan verdim şimdi sonucu bekliyorum, inşallah güzel bir değer çıkar
Değerini beklioruz

Ben kan tahlili sonucunu almadım daha henüz ahkam kesmeyeyim ama sabah idrarda pozitif çıktı. Bende de aynı böyle oluyordu, ara ara göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı olup geçiyor. Bence hemen negatif düşünme
İnşallah pozitif olur bana Bi nebze umut ol. Gözlerim şişti ağlamaktan.

Canim ilk tedavimde goguslerim catliyor gibiydi uykumda sagdan sola donerken canim yaniyodu kazara elim carpmasin o derece hassasti sonuc pozitifti. Simdikinde goguslerimde ne bir hassasiyet ne bir gram şiş hicbirsey yoktu bu da pozitif. Bu gercekten sonuca varabilecegimiz bir etken degil. Uzme tatli canini. Dinleme vucudunu belirtilerin cogu psikolojik ve ilac yan etkisi🌸🌸🌸

Canim ilk tedavimde goguslerim catliyor gibiydi uykumda sagdan sola donerken canim yaniyodu kazara elim carpmasin o derece hassasti sonuc pozitifti. Simdikinde goguslerimde ne bir hassasiyet ne bir gram şiş hicbirsey yoktu bu da pozitif. Bu gercekten sonuca varabilecegimiz bir etken degil. Uzme tatli canini. Dinleme vucudunu belirtilerin cogu psikolojik ve ilac yan etkisi🌸🌸🌸
Yok haklısın arkadaşımda göğüs ya acır ya acımaz. Benim acıyo ilk 5 gün sonra geçiyor. Sonrada zaten tutmuyor. İnan psikolojim allak bullak 😢

Allah razı olsun ... Ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim çok çok sağolasın inşallah 🤲🏻 duzelicem zaten bu zamana dek bende biseyleri göğüsleye göğüsleye bu hale geldim kimsem yok anneme içimi dokemem annem zaten bizi yetim büyüttü babamı çok küçük yaşta kaybettik eşime içimi dokemem çünkü ben daha güçlüyüm uzulsemde ona belli etmem . Arkadaş desen kimse kimsenin derdini bilse bile sormuyor onlara da açamam olmazsa en iyisi bir tanımadığım insana psikologa gitmek ya da burda sizin gibi kalbi mükemmel insanlarla paylaşmak
biz de babamı çok küçükken kaybettik. annem abimi ve beni tek başına büyüttü. benim idolüm kendisi. ve aynı senin gibi hayatta asla üzmek istemediğim tek insan annem. o artık hep mutlu olsun istiyorum ama anneler anlar biliyosun :D benimkinden asla kaçmaz. en iyi arkadaşım o benim. senin her şartta yanında. anneciğinden kaçma bu konuda. hele tek büyüten bir anneyse onun bir sarılması, tüm dünyanın sarılmasından daha güçlüdür. yakınındaysa anneciğinin desteğinden kendini mahrum bırakma sakın. şu an sana en iyi gelecek sevgi onunki. bir de eşinle paylaşman çok önemli. bence bu durumla ilgili senin onu suçlamadığını bilmeye de çok ihtiyacı vardır eminim. çünkü o büyük ihtimalle şu an kendini suçluyor. hatta bence birlikte çift terapisine gitmek size bu süreçte çok iyi gelebilir. birlikte iyileşme süreci birbirinize bağınızı daha da artırır .acınızı, üzüntünüzü paylaşmalısınız derim. sakın "ben daha güçlüyüm" diye kodlama kendini. hepimizin zayıf, korunmaya ve desteğe muhtaç zamanlarımız var. bunu kabul et. dertlerini içine atan, genelde babasız büyümüş biz kadınların en büyük handikapı bu. "ben yaparım, ben başarırım, ben çözerim" en çok da "içimize atıyoruz." çünkü güçlüyüz ya! hayır kuzucum. şu an zor bir süreçten geçiyorsun. başta annenin ve eşinin, sonra sana destek vermeye hazır herkesin desteğine ihtiyacın var. ben de burdayım. istediğin zaman konuşurum seninle.

canım ben de "benim çocuğum olmayacak" diyordum kendime. Bence bunu çoğumuz diyordur kendisine. Ben bebeği ve kalp atışlarını gördüm. benimle aynı dönem transferi olanlarda mide bulantıları vsler gırla gidiyor. bende arada hala regl olacak gibi ağrı haricinde hiç bir belirti yok hala. doktorlar hem embriyo farklı bile diyorlar. dün annem mesela abinin hamileliğinde çok rahattım, hiç hamile gibi değildim. ama sende sabahları mide bulantısından yataktan kalkamıyordum dedi. aynı bedende 2 farklı hamilelik bu anlattıkları. kendini sakın başkalarının yazdıklarıyla kıyaslama. 6+6 bugün ama hala öyle bir hissiyat yok mesela. miniğine haksızlık etme hemen.

Yok haklısın arkadaşımda göğüs ya acır ya acımaz. Benim acıyo ilk 5 gün sonra geçiyor. Sonrada zaten tutmuyor. İnan psikolojim allak bullak 😢
İki ihtimal var evet ama bu sekilde kendini yiyip bitirmenin sonuca bi faydasi yokki. Aksine sana zarari var sen suan kendini paralasanda sonuc neyse o degismeyecek ama belkide kendini uzmen pozitif olan bi sonucu olumsuz etkileyecek lutfen biraz daha sakin kalmaya calis. Kacinci denemen bilmiyorum ama 5 yildir bu sureclerdeyim bu is hayatimizin sonuymus gbi davranmayalim kendimize yazik etmeyelim her son yeni baslangiclara gebedir diyip her ihtimale hazir olalim. Biz kiymetliyiz bizden bir tane daha yok. Uzme kendini heleki daha sonuc belli degil❤❤

canım ben de "benim çocuğum olmayacak" diyordum kendime. Bence bunu çoğumuz diyordur kendisine. Ben bebeği ve kalp atışlarını gördüm. benimle aynı dönem transferi olanlarda mide bulantıları vsler gırla gidiyor. bende arada hala regl olacak gibi ağrı haricinde hiç bir belirti yok hala. doktorlar hem embriyo farklı bile diyorlar. dün annem mesela abinin hamileliğinde çok rahattım, hiç hamile gibi değildim. ama sende sabahları mide bulantısından yataktan kalkamıyordum dedi. aynı bedende 2 farklı hamilelik bu anlattıkları. kendini sakın başkalarının yazdıklarıyla kıyaslama. 6+6 bugün ama hala öyle bir hissiyat yok mesela. miniğine haksızlık etme hemen.
6+4te ben. Normalde 5ti ama ultrason1 gun geriden hesaplamis. Hic fark yokmu mesela yeme icme sabahlari bas donmesi halsizlik uyku vs vs. Gunlerimiz cok yakin. Cogu kisi dedigin gbi bulantiyla basliyor kiyaslamiyorum da insan bi hissetmek istiyor sanki. Bide kalp atisini kac hafta gunde aldin

6+4te ben. Normalde 5ti ama ultrason1 gun geriden hesaplamis. Hic fark yokmu mesela yeme icme sabahlari bas donmesi halsizlik uyku vs vs. Gunlerimiz cok yakin. Cogu kisi dedigin gbi bulantiyla basliyor kiyaslamiyorum da insan bi hissetmek istiyor sanki. Bide kalp atisini kac hafta gunde aldin
canım benim sürecimi biliyorsundur sanırım. geç tutunma oldu. bana 23. günde keseyi görene dek kimyasal demişti doktorum. yükselme 19. günde başladı çünkü. transferin 30. gününde bebeği görüp kalp atışı aldık. O gün 6+1 dedi doktorum. bugün aslında transfer günü ve son adet gününe göre şu an 7+4 falan olması lazımdı ama ultrasona göre 6+6 bugün. 5 gün fark var ki zaten bekliyorduk bunu. Yeme içmede bir farkım yok aslında. Baş dönmesi yok. Halsizlik 5. haftada ve bu haftanın başında vardı. Gün içinde yarım saat bi saat uyuyarak çözdüm uyku işini de. Gün içinde hafifçe böbreklerime doğru bir ağrım var. Ara ara. Bir de adet ağrısı benzeri ağrılar gelip gidiyor. Yorulursam ayak bileklerim ağrıyor. Hissetmek istiyorum ama açıkçası mide bulantılarıyla mücadele etmediğime memnunum :)

canım benim sürecimi biliyorsundur sanırım. geç tutunma oldu. bana 23. günde keseyi görene dek kimyasal demişti doktorum. yükselme 19. günde başladı çünkü. transferin 30. gününde bebeği görüp kalp atışı aldık. O gün 6+1 dedi doktorum. bugün aslında transfer günü ve son adet gününe göre şu an 7+4 falan olması lazımdı ama ultrasona göre 6+6 bugün. 5 gün fark var ki zaten bekliyorduk bunu. Yeme içmede bir farkım yok aslında. Baş dönmesi yok. Halsizlik 5. haftada ve bu haftanın başında vardı. Gün içinde yarım saat bi saat uyuyarak çözdüm uyku işini de. Gün içinde hafifçe böbreklerime doğru bir ağrım var. Ara ara. Bir de adet ağrısı benzeri ağrılar gelip gidiyor. Yorulursam ayak bileklerim ağrıyor. Hissetmek istiyorum ama açıkçası mide bulantılarıyla mücadele etmediğime memnunum :)
6+1de ultrason kagidi verdimi sana. Banda cok kucuk dedi crl bas popo mesafesi 0.42cm cikti. Benimde sabah kalktigimda bas donmem oluyor kahvaltimi hazirlarken bi kac kere oturmak zorunda kaliyorum. Onun disinda gece 2-3 defa wc ye uyaniyorum. Batmalar oluyor ani hareketlerde. Umarim saglikla ilerler endiseli bir surec gercekten

Back
X