- 30 Nisan 2019
- 248
- 185
- 53
- 33
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
1.sı koyu gıbı kan sonucun kaç cıktıCanlar sizce hangisi daha koyu 1.resim mi ikinci mi
Dün verdim kan 7.40 çıktı1.sı koyu gıbı kan sonucun kaç cıktı
Benim hep 11 mm idi. Hormon iğneleri kullandığım ay 8.5 mm çıktı. İlaclara rahim tepki veremiyor ince kalıyor. 1 ay rahim dinlendirme sonrası normalde döndüBana doktorum 8.5 mm olmasını bekliyorum ancak öyle transferi kararlaştırabiliriz yoksa bir sonraki aya ertelicez dedim nasip bakalım bekliyoruz
Azcık kalmış canım seninde duaların kabul eder inşallah rabbim..güzel haberler alırız senden...dualarım sızınle ve benımlebenımde salı günü olacak kısmetse. ınsallah hersey güzel olur
Benim rahim dinlendirmem 2 ay oldu daha önce ne kadardı bilmiyorum tabi ama şuan kalınlaşma çok yavaş oluyo 5 günde 1.4 mm kalınlaşmış sadece günde 3 defa estrofem kullanıyorum ve saati saatine alıyorumBenim hep 11 mm idi. Hormon iğneleri kullandığım ay 8.5 mm çıktı. İlaclara rahim tepki veremiyor ince kalıyor. 1 ay rahim dinlendirme sonrası normalde döndü
Doktorunuz en uygun zamanda transfer eder. Dondurulmus nasıl olsa.Benim rahim dinlendirmem 2 ay oldu daha önce ne kadardı bilmiyorum tabi ama şuan kalınlaşma çok yavaş oluyo 5 günde 1.4 mm kalınlaşmış sadece günde 3 defa estrofem kullanıyorum ve saati saatine alıyorum
amin canımmm hasretle hevesle bekleyen herkese nasip eder Allahım inşallahAzcık kalmış canım seninde duaların kabul eder inşallah rabbim..güzel haberler alırız senden...
Yahu sen hadı devlette duzensızlıkten sıkayetcıydın e bıze ne oluyor koskoca marmarısın en ıyı doktoru ozel muayehanesıne gıdıyoruz bı selam dedınmı cırt 300 tl almasını bılıyor..kendı cebınıde vermemıs asıstanı wp ye bakıyormus bısey soruncada dr la gorusun dıyor bende ver cebını goruseyım madem dedım sınırden.sonra dusundum yok yahu ne mecburıyetım var degıstırırım olur bıterYok kesinlikle bırak boşver. Ben devlette tedavi görüyordum memnun degildim. Hastaneyi cimere şikayet ettim. Basekimlik doktordan yazılı açıklama istemişti. Doktordan bı şikayetim yoktu ama hastanede düzen yoktu.Hemen bıraktım özele geçtim.Memnunum şuan. Sıkıntılı bı donemden geçiyoruz sonu belirsiz birşey için bı sürü para döküyoruz. Biraz anlayışlı olmak gerekli hastalara karşı...
Alternatifi olmadığından zaten bunlar hep. İstanbul olsa ilgilenirler rekabet çok.Yahu sen hadı devlette duzensızlıkten sıkayetcıydın e bıze ne oluyor koskoca marmarısın en ıyı doktoru ozel muayehanesıne gıdıyoruz bı selam dedınmı cırt 300 tl almasını bılıyor..kendı cebınıde vermemıs asıstanı wp ye bakıyormus bısey soruncada dr la gorusun dıyor bende ver cebını goruseyım madem dedım sınırden.sonra dusundum yok yahu ne mecburıyetım var degıstırırım olur bıter
handıkap marmarıste cok guvenılır dr yok sayılarıda az ..umut vaad etmeyen dr ıstemıyorum arkadaş cok net..
Evet ben korunmuyodum hatta. Hemsireye sordum. İlişki yasak dedi.Kestik iliskiyi.Transfer sonrası olsa anlarımda öncesi neden yasak bilmiyorum.Transfere hazırlık sürecinde ilişki yasak mı kızlar böyle bişey dedi mi doktorunuz?
Hayirlisi insalah guzel haberlerini alirizcnm ılk hapla basladım ben suan ıkı gundur ıgne vuruluyorum , uc gun daha vurulacam . Çarsamba transfer olacak
İnsallah bir an once ben de baslarimAdetle birlikte hapa başladım adetin 13.günü iğneye başladık ve fitil
Canım valla benim 15. Gun 8.1 di, doktor değer iyi dedi ama kendi takvimine uyması için öteledi yani 23. Gün transfer olucam. Ben de geç değil mi dedim farketmez zaten blastokist onlar dediHayırlısı olsun canım ben geçen çarşamba gittim 7.4 mm idi pazartesi tekrar gel dedi 20. Gün oluyor bakalım yarın ne diyicek süreç baya uzadı burda reglim yaklaştı dedim acelenmi var dondurulmuş duruyo emriyolar dedi
İnşallah bu ay hayırlısıyla transferim gerçekleşir
Kaçıncı gün emnriyosuydu? Eğer 5. Gün embriyosu ise biraz düşük sanki ama belki geç tutunuyodur falan, 12. Gün en doğru sonuç çıkar. O yüzden ne sevin ne de üzül derim ben canım hiç bakmamış gibiKızlarr yine ben geldimbugün transferimin 9. Günü kanda ki sonuç 4.4 ay ne negatif ne pozitif napıcam ben simdi
Teşekkür ederim canım benimm , ben de o moddayım ama acaba benim gibi olup yükselen var mıdır merak ettim . Umut dünyası işteKaçıncı gün emnriyosuydu? Eğer 5. Gün embriyosu ise biraz düşük sanki ama belki geç tutunuyodur falan, 12. Gün en doğru sonuç çıkar. O yüzden ne sevin ne de üzül derim ben canım hiç bakmamış gibi
Banada aynısını dedi nasıl olsa dondurulmuş korkma erimez diyip dalga geçtiCanım valla benim 15. Gun 8.1 di, doktor değer iyi dedi ama kendi takvimine uyması için öteledi yani 23. Gün transfer olucam. Ben de geç değil mi dedim farketmez zaten blastokist onlar dedi
Senin transferin nezaman olucak hayırlısıylaCanım valla benim 15. Gun 8.1 di, doktor değer iyi dedi ama kendi takvimine uyması için öteledi yani 23. Gün transfer olucam. Ben de geç değil mi dedim farketmez zaten blastokist onlar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?