- Konu Sahibi MuhendisYas
-
Ben senden bir gün sonra transfer oldum yani 4 Eylül bugun 8.günüm dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktıKızlar benim de 3 eylülde transferim oldu. Dün beta hcg 22 çıktı nasıl sizce doktorum artışı izleyeceğiz dedi sevinmek için erken mi sizce
İnşaallah bebegin seninledir canım yükselir degerin ilk transfer miBen senden bir gün sonra transfer oldum yani 4 Eylül bugun 8.günüm dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
cnm bn estrofem ıctıkten bı hafta snra gıttım kontrole 10 mm olmustu .Suan 13. gun carsmba da transferBenim doktorum ısrarla transfer yapmıyor rahim duvarı 8 buçuk mm olması için estrofeme devam ediyoruz transferi olan arkadaşlar sizlerin kaç mm idi rahim duvarı kalınlığınız
Hayırlısı olsun canım ben geçen çarşamba gittim 7.4 mm idi pazartesi tekrar gel dedi 20. Gün oluyor bakalım yarın ne diyicek süreç baya uzadı burda reglim yaklaştı dedim acelenmi var dondurulmuş duruyo emriyolar dedicnm bn estrofem ıctıkten bı hafta snra gıttım kontrole 10 mm olmustu .Suan 13. gun carsmba da transfer
Sağolun inşallah sizde güzel haberler alırsınızMerhaba gözünüz aydınbenimde transferde 3.günüm bir belirti yaşadınız mı acaba beklemek çok zor
Amin inş cümlemizi rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinAynıyız hadi bakalım...İnşallah rabbim dualarımız kabul eder
ınsalla sende de gelısme vardır canım dahada kalınlasmıstır . Ben adetın 19. gunu transfer olcam ınsaallah bı sıkıntı olmazsa bakalımHayırlısı olsun canım ben geçen çarşamba gittim 7.4 mm idi pazartesi tekrar gel dedi 20. Gün oluyor bakalım yarın ne diyicek süreç baya uzadı burda reglim yaklaştı dedim acelenmi var dondurulmuş duruyo emriyolar dedi
İnşallah bu ay hayırlısıyla transferim gerçekleşir
Benim 13 mm di canım. Sanirim tranfer için en az 9 mm falan olmasını istiyorlar yanlış hatırlamıyorsam.Benim doktorum ısrarla transfer yapmıyor rahim duvarı 8 buçuk mm olması için estrofeme devam ediyoruz transferi olan arkadaşlar sizlerin kaç mm idi rahim duvarı kalınlığınız
İnşallah bir aksilik olmaz transferinde sorunsuz olur rabbim kucağına almayıda nasip eder bu süreç çok uzun ve meşakatli ben 4 defa normal yolla gebe kaldım hepsinindede istemedim ve çok üzülmüştüm hamileliğime şimdi istiyorum olmuyoınsalla sende de gelısme vardır canım dahada kalınlasmıstır . Ben adetın 19. gunu transfer olcam ınsaallah bı sıkıntı olmazsa bakalım
Bana doktorum 8.5 mm olmasını bekliyorum ancak öyle transferi kararlaştırabiliriz yoksa bir sonraki aya ertelicez dedim nasip bakalım bekliyoruzBenim 13 mm di canım. Sanirim tranfer için en az 9 mm falan olmasını istiyorlar yanlış hatırlamıyorsam.
neden ıstemedınkı canım ya en guzel bıse Anne olmak . RABBIM nasıp etsın ınsaallahİnşallah bir aksilik olmaz transferinde sorunsuz olur rabbim kucağına almayıda nasip eder bu süreç çok uzun ve meşakatli ben 4 defa normal yolla gebe kaldım hepsinindede istemedim ve çok üzülmüştüm hamileliğime şimdi istiyorum olmuyo
19 yaşındaydım korktum galiba bilmiyorum bir ölü doğum yaptım bir kızım var 12 yaşında evliliğim sorunluydu o yüzdende olabilir hiç bilmiyorum inan kineden ıstemedınkı canım ya en guzel bıse Anne olmak . RABBIM nasıp etsın ınsaallah
5AB midir acaba embriyo kaliteniz?
Benim 5. Gün embriyosuydu ama sakın üzülme belki erken davranmışsındırBen senden bir gün sonra transfer oldum yani 4 Eylül bugun 8.günüm dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
dualarım sızınle ve benımleAynıyız hadi bakalım...İnşallah rabbim dualarımız kabul eder
Evet arkadasım Dr cok onemlı ben degıstırmeyı dusunuyorum Dr umu asıstanıda ukala ınsan wp den bısey sorarken bıle cekınecekse yemişim öyle dr u ben ozel bırde muayenesıne gıdıp paralar baıylyıoruzBu sitenin bana o kadar faydası oldu ki çünkü insanlar gerçekten başına gelenleri yazıyor uyarıyor. Bu sitede bı hasta dedi ki sperm DNA hasar testi yaptırın kaç kez düşük yasadiktan sonra DNA hasarına baktılar çok yüksek çıktı dedi. Bos yere kaç kez tüp bebeğe para harcadım dedi. Bize hep Sebepsiz kısırlık demişlerdi hatta bana ne gerek var DNA hasar testine sperm sonuçları normal dediler. Bırak takviye kullanmayı falan dedi eşime doktor. Dinlemedim hasar testi yaptırdık hasar yüzde 90 cikti.Doktor çok şaşırdı mikroçip yaparız o zaman dedi.Neyse sıkı diyet ve tedaviyle hasarı yüzde 8 e indirdik . O şekilde tüp bebek tedavisine başladık. Şuan 5.gune giden iki embriyom var hasar yüksek oldumu embriyolar 3.gunde ölüyor zaten. Bunu ben bu siteden mi ogrenmeliydim, neden bizi uyarmiyorlar. Dinleyip takviyeleri bıraksaydik ne olacaktı belkide o bayan gibi düşükler yaşayacaktık.
Yok kesinlikle bırak boşver. Ben devlette tedavi görüyordum memnun degildim. Hastaneyi cimere şikayet ettim. Basekimlik doktordan yazılı açıklama istemişti. Doktordan bı şikayetim yoktu ama hastanede düzen yoktu.Hemen bıraktım özele geçtim.Memnunum şuan. Sıkıntılı bı donemden geçiyoruz sonu belirsiz birşey için bı sürü para döküyoruz. Biraz anlayışlı olmak gerekli hastalara karşı...Evet arkadasım Dr cok onemlı ben degıstırmeyı dusunuyorum Dr umu asıstanıda ukala ınsan wp den bısey sorarken bıle cekınecekse yemişim öyle dr u ben ozel bırde muayenesıne gıdıp paralar baıylyıoruz
İnşallah bekliyoruz bakalım hayırlısi olsunSağolun inşallah sizde güzel haberler alırsınızbelirti aramayın diyorum ya belirti aradıkça üzüldüm ben ama adet olacak gibi belim ağrıdı birazda halsizlik sanki ilaçların etkisinden de olablir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?