Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar benim de 3 eylülde transferim oldu. Dün beta hcg 22 çıktı nasıl sizce doktorum artışı izleyeceğiz dedi sevinmek için erken mi sizce
Ben senden bir gün sonra transfer oldum yani 4 Eylül bugun 8.günüm dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı

Benim doktorum ısrarla transfer yapmıyor rahim duvarı 8 buçuk mm olması için estrofeme devam ediyoruz transferi olan arkadaşlar sizlerin kaç mm idi rahim duvarı kalınlığınız
cnm bn estrofem ıctıkten bı hafta snra gıttım kontrole 10 mm olmustu .Suan 13. gun carsmba da transfer

cnm bn estrofem ıctıkten bı hafta snra gıttım kontrole 10 mm olmustu .Suan 13. gun carsmba da transfer
Hayırlısı olsun canım ben geçen çarşamba gittim 7.4 mm idi pazartesi tekrar gel dedi 20. Gün oluyor bakalım yarın ne diyicek süreç baya uzadı burda reglim yaklaştı dedim acelenmi var dondurulmuş duruyo emriyolar dedi
İnşallah bu ay hayırlısıyla transferim gerçekleşir

Merhaba gözünüz aydın benimde transferde 3.günüm bir belirti yaşadınız mı acaba beklemek çok zor
Sağolun inşallah sizde güzel haberler alırsınız belirti aramayın diyorum ya belirti aradıkça üzüldüm ben ama adet olacak gibi belim ağrıdı birazda halsizlik sanki ilaçların etkisinden de olablir

ınsalla sende de gelısme vardır canım dahada kalınlasmıstır . Ben adetın 19. gunu transfer olcam ınsaallah bı sıkıntı olmazsa bakalım

Benim doktorum ısrarla transfer yapmıyor rahim duvarı 8 buçuk mm olması için estrofeme devam ediyoruz transferi olan arkadaşlar sizlerin kaç mm idi rahim duvarı kalınlığınız
Benim 13 mm di canım. Sanirim tranfer için en az 9 mm falan olmasını istiyorlar yanlış hatırlamıyorsam.

ınsalla sende de gelısme vardır canım dahada kalınlasmıstır . Ben adetın 19. gunu transfer olcam ınsaallah bı sıkıntı olmazsa bakalım
İnşallah bir aksilik olmaz transferinde sorunsuz olur rabbim kucağına almayıda nasip eder bu süreç çok uzun ve meşakatli ben 4 defa normal yolla gebe kaldım hepsinindede istemedim ve çok üzülmüştüm hamileliğime şimdi istiyorum olmuyo

neden ıstemedınkı canım ya en guzel bıse Anne olmak . RABBIM nasıp etsın ınsaallah

Kozlar merhaba benim çatlatma iğnesinin 15. Günü bugün
dün kan verdim 7.40 çıktı
Bunlarda bugünün testleri iğnenin etkisi yoktur inşallah

Eklentiler

• 386185EE-9994-47C7-98AD-02D2B46AFE61.jpeg
    217,1 KB · Görüntüleme: 47
  • C87F6610-422D-498B-862B-CBCECBBA6AF3.jpeg
    279,8 KB · Görüntüleme: 47
5AB midir acaba embriyo kaliteniz?

İnanın bilmiyorum ben embriyoloğuma sordum A kalite değil ama orta da değil A kaliteden bir tık aşağıda dediğiniz ne oluyor dedim her hastane de katagorileme farklıdır biz de B-C diye kategorize etmek yok dedi çok iyi olana A kalite diyoruz sadece sizin embriyonuz da sizi gebe bırakabilecek kalite de bunu bilmeniz yeterli dedi

Evet arkadasım Dr cok onemlı ben degıstırmeyı dusunuyorum Dr umu asıstanıda ukala ınsan wp den bısey sorarken bıle cekınecekse yemişim öyle dr u ben ozel bırde muayenesıne gıdıp paralar baıylyıoruz

Yok kesinlikle bırak boşver. Ben devlette tedavi görüyordum memnun degildim. Hastaneyi cimere şikayet ettim. Basekimlik doktordan yazılı açıklama istemişti. Doktordan bı şikayetim yoktu ama hastanede düzen yoktu.Hemen bıraktım özele geçtim.Memnunum şuan. Sıkıntılı bı donemden geçiyoruz sonu belirsiz birşey için bı sürü para döküyoruz. Biraz anlayışlı olmak gerekli hastalara karşı...

Sağolun inşallah sizde güzel haberler alırsınız belirti aramayın diyorum ya belirti aradıkça üzüldüm ben ama adet olacak gibi belim ağrıdı birazda halsizlik sanki ilaçların etkisinden de olablir
İnşallah bekliyoruz bakalım hayırlısi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…