Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Yarın yumurta toplama olacak benim, karnım resmen patlamak üzere. Yaptığımız bu iğneler afedersiniz kabız yaparmı, ben şiştim sanki
Ben bu hafta başakayacağım gonalf ve iki ayrı ilaç kullacagım 6 kutu bana az yazdı eşim sorun bar sperm hareketi yok bakalım ben buraya olanları yazarım. Buraya sürekli giremiyorum haftaiçi çalışıyorum. Mutlaka cevap yanıt yazacağım

Merhaba arkadaşlar 2 embriyo transferim olmuştu bugün 12. Gün test yaptırdım çok şükür hcg 1100 çıktı inşallah bundan sonrasıda sorunsuz devam eder Allah hepimizin gönlüne göre versin transfer olan arkadaşlar belirti aramayın olmadı diye kendinizi boş yere yıpratmayın ben öyle yaptım boşyere kaç gün üzüldüm.

Hayırlı olsun canim sağlıklı gebelik geçirirsin insallah

Canım gozunaydin çok sevindim darısı tüm bekleyenlere inşallah belirtilerin var mıydı

Benim doktorum ısrarla transfer yapmıyor rahim duvarı 8 buçuk mm olması için estrofeme devam ediyoruz transferi olan arkadaşlar sizlerin kaç mm idi rahim duvarı kalınlığınız

Canim hayirli olsun Allah kucağına almayi nasip etsin. Transefer sonrası nelere dikkat ettin. Beslenme, dinlenme gibi.

Maşallah

Canım gozunaydin çok sevindim darısı tüm bekleyenlere inşallah belirtilerin var mıydı
Amin inşallah hepimize. adet belirtileri var bende şimdi var da belim ağrıyor bir iki gün bacaklarım sızladı bir kaç kere de kasıklara kramp giriyor gibi oldu ama bunlar ilaçların etkileri de olablir

Canim hayirli olsun Allah kucağına almayi nasip etsin. Transefer sonrası nelere dikkat ettin. Beslenme, dinlenme gibi.
Sağolun Allah hepimize nasip etsin. Genel olarak yorucu bir iş yapmadım ama hepte yatmadım beslenmede de okuduğum kadarıyla Maydonos yemedim bir de çayı açık içmeye başladım transferden sonra normal yemek düzenime devam ettim

Merhaba gözünüz aydın benimde transferde 3.günüm bir belirti yaşadınız mı acaba beklemek çok zor

Hayir boyle dusunmeyin, nerden bilebiliriz ki tutunup tutunmadigini, herkeste farkli oluyor. Ayrica belirti gosterip negatif olan, belirti gostermeyip pozitif olan da var. Mesela yakin arkadasim. Kan verdigi gun ogrendi hamile oldugunu, hicbir belirtisi yoktu, kesin tutmadi diyip duruyordu. Moral bozmayalim, test gunu testimizi yapalim. Gerisi Allahtan

Amin inşallah canım. Teşekkür ederim cevabın için

5AB midir acaba embriyo kaliteniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…