- 14 Ağustos 2020
- 129
- 161
- 23
- 34
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
Ben bu hafta başakayacağım gonalf ve iki ayrı ilaç kullacagım 6 kutu bana az yazdı eşim sorun bar sperm hareketi yok bakalım ben buraya olanları yazarım. Buraya sürekli giremiyorum haftaiçi çalışıyorum. Mutlaka cevap yanıt yazacağımYarın yumurta toplama olacak benim, karnım resmen patlamak üzere. Yaptığımız bu iğneler afedersiniz kabız yaparmı, ben şiştim sanki
Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
Anne aday adayı Transfer Tarihi Transfer oldu/ertelendi Sonuç MuhendisYas Ertelendi @sz ask @Mucize02 @selanikgelini @Violett90 @Mersinliozlem @begonya37 @Mucizem33 P Plaiades @yel1z 11 Eylül @BenCigdem @Jonquil02 @laiyka @fionawoody @Naz29 @Uykuluprenses58 L Liyam23 17 eylül @hayat2828 @uranus35 22 eylül @Nisanesintisi01
Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
Bende transfer günümü yazarım, bu hafta iğnelere başlıyorum inşallah
Anne aday adayı Transfer Tarihi Transfer oldu/ertelendi Sonuç MuhendisYas Ertelendi @sz ask @Mucize02 @selanikgelini @Violett90 @Mersinliozlem @begonya37 @Mucizem33 P Plaiades @yel1z 11 Eylül @BenCigdem @Jonquil02 @laiyka @fionawoody @Naz29 @Uykuluprenses58 L Liyam23 17 eylül @hayat2828 @uranus35 22 eylül @Nisanesintisi01
Hayırlı olsun canim sağlıklı gebelik geçirirsin insallahMerhaba arkadaşlar 2 embriyo transferim olmuştu bugün 12. Gün test yaptırdım çok şükür hcg 1100 çıktı inşallah bundan sonrasıda sorunsuz devam eder Allah hepimizin gönlüne göre versintransfer olan arkadaşlar belirti aramayın olmadı diye kendinizi boş yere yıpratmayın ben öyle yaptım boşyere kaç gün üzüldüm.
Canım gozunaydin çok sevindim darısı tüm bekleyenlere inşallah belirtilerin var mıydıMerhaba arkadaşlar 2 embriyo transferim olmuştu bugün 12. Gün test yaptırdım çok şükür hcg 1100 çıktı inşallah bundan sonrasıda sorunsuz devam eder Allah hepimizin gönlüne göre versintransfer olan arkadaşlar belirti aramayın olmadı diye kendinizi boş yere yıpratmayın ben öyle yaptım boşyere kaç gün üzüldüm.
Canim hayirli olsun Allah kucağına almayi nasip etsin. Transefer sonrası nelere dikkat ettin. Beslenme, dinlenme gibi.Merhaba arkadaşlar 2 embriyo transferim olmuştu bugün 12. Gün test yaptırdım çok şükür hcg 1100 çıktı inşallah bundan sonrasıda sorunsuz devam eder Allah hepimizin gönlüne göre versintransfer olan arkadaşlar belirti aramayın olmadı diye kendinizi boş yere yıpratmayın ben öyle yaptım boşyere kaç gün üzüldüm.
MaşallahMerhaba arkadaşlar 2 embriyo transferim olmuştu bugün 12. Gün test yaptırdım çok şükür hcg 1100 çıktı inşallah bundan sonrasıda sorunsuz devam eder Allah hepimizin gönlüne göre versintransfer olan arkadaşlar belirti aramayın olmadı diye kendinizi boş yere yıpratmayın ben öyle yaptım boşyere kaç gün üzüldüm.
Amin inşallah hepimize. adet belirtileri var bende şimdi var da belim ağrıyor bir iki gün bacaklarım sızladı bir kaç kere de kasıklara kramp giriyor gibi oldu ama bunlar ilaçların etkileri de olablirCanım gozunaydin çok sevindim darısı tüm bekleyenlere inşallah belirtilerin var mıydı
Sağolun Allah hepimize nasip etsin. Genel olarak yorucu bir iş yapmadım ama hepte yatmadım beslenmede de okuduğum kadarıyla Maydonos yemedim bir de çayı açık içmeye başladım transferden sonra normal yemek düzenime devam ettimCanim hayirli olsun Allah kucağına almayi nasip etsin. Transefer sonrası nelere dikkat ettin. Beslenme, dinlenme gibi.
Canlar sizce hangisi daha koyu 1.resim mi ikinci miİnş yükselir cnm dualarım seninle Rabbım emeklerini boş çevirmesin ıns
Merhaba gözünüz aydınMerhaba arkadaşlar 2 embriyo transferim olmuştu bugün 12. Gün test yaptırdım çok şükür hcg 1100 çıktı inşallah bundan sonrasıda sorunsuz devam eder Allah hepimizin gönlüne göre versintransfer olan arkadaşlar belirti aramayın olmadı diye kendinizi boş yere yıpratmayın ben öyle yaptım boşyere kaç gün üzüldüm.
1. Daha koyu sanki canım kaçıncı gün yaptinCanlar sizce hangisi daha koyu 1.resim mi ikinci mi
Bugün canım çatlatma iğnesinin 15.günü bitiyor bugün yani1. Daha koyu sanki canım kaçıncı gün yaptin
Hayir boyle dusunmeyin, nerden bilebiliriz ki tutunup tutunmadigini, herkeste farkli oluyor. Ayrica belirti gosterip negatif olan, belirti gostermeyip pozitif olan da var. Mesela yakin arkadasim. Kan verdigi gun ogrendi hamile oldugunu, hicbir belirtisi yoktu, kesin tutmadi diyip duruyordu. Moral bozmayalim, test gunu testimizi yapalim. Gerisi AllahtanKızlar Günaydın bugun transferimin 4.günü ve bende hiç belirti yok bazı yerlerde bisürü belirti yazmışlar ama benim şuan hiç belirtim yok normal hayatıma yavaştan geri bile döndüm tutmadı heralde benim çok üzgünüm ☹
Amin inşallah canım. Teşekkür ederim cevabın içinSağolun Allah hepimize nasip etsin. Genel olarak yorucu bir iş yapmadım ama hepte yatmadım beslenmede de okuduğum kadarıyla Maydonos yemedim bir de çayı açık içmeye başladım transferden sonra normal yemek düzenime devam ettim
5AB midir acaba embriyo kaliteniz?İnşaAllah canım aminn. 5. gün embriyosu 5AA değil ama sadece 1 tık altında iyi kalite sayılabilecek seviyede dediler. Sadece 1 yumurta var elimde onuda transfer istedik Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sizin ne zaman transfer? Hangi süreçtesiniz şu an?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?