- 2 Haziran 2019
- 315
- 236
- 53
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #7.641
Aynen Allah hayirlisiyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder insallah.Epeydir aklimdaydiniz benimde. Demek bizim kuzular birer ikiser gün arayla gelecek bende heyecanla bekliyorum yarın kontrolüm var 20 günden az kaldi artık. Çok şükür bu günlerimize
Senin 20 gün kalmışEpeydir aklimdaydiniz benimde. Demek bizim kuzular birer ikiser gün arayla gelecek bende heyecanla bekliyorum yarın kontrolüm var 20 günden az kaldi artık. Çok şükür bu günlerimize
Haber ver bizede umarim her sey yolundadırAynen Allah hayirlisiyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder insallah.
Insallah bebek sahibi olmak isteyen herkese de Allahim en kısa zamanda nasip eder inşallah.
Bugun doktor kontrolüm vardi, ayağım cok şiş diye bugun doktor gebelik zehirlenmesinden suphelendi, test istedi . Insallah bir sıkıntı çıkmaz.
İdrarda protein kacagi yokmuş cok şükür. Ben hala calisiyorsum , bugün izne ayrıldım, sanirim biraz da yorgunluktan şişmiş ayaklarım, dinlen ve ayağını yulsek yere uzat dedi. Tuzu sıfırla dedi. 1.hafta da tansiyornumu olcecegim düzenli bir şekilde, kontrol edeceğim. 1 hafta sonraya kontrol verdi. Hayirliso bakalım canim.Haber ver bizede umarim her sey yolundadır
Bu arada bu forumdan duygu0180 bugun dogum yaptı masallah, cok tatli bir kizi oldu.Haber ver bizede umarim her sey yolundadır
Kötü bi durum olmamasına sevindim artik son virajdayiz ha gayretİdrarda protein kacagi yokmuş cok şükür. Ben hala calisiyorsum , bugün izne ayrıldım, sanirim biraz da yorgunluktan şişmiş ayaklarım, dinlen ve ayağını yulsek yere uzat dedi. Tuzu sıfırla dedi. 1.hafta da tansiyornumu olcecegim düzenli bir şekilde, kontrol edeceğim. 1 hafta sonraya kontrol verdi. Hayirliso bakalım canim.
Senin de kesinleşmiş ne güzel canım hayırlısı olsunDogan bebişimiz sağlıkla büyüsün inşallah hayirli bir evlat olsunbugün 36+2de kontrolum vardi herşey yolunda 3 kg olmuşuz biraz tombik bir bebek gelebilir dedi doktor nasipse 26 mayis sezaryen tarihi kesinleşti
Hadi hayırlısı canım, iyi masallah kilosu da . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahDogan bebişimiz sağlıkla büyüsün inşallah hayirli bir evlat olsunbugün 36+2de kontrolum vardi herşey yolunda 3 kg olmuşuz biraz tombik bir bebek gelebilir dedi doktor nasipse 26 mayis sezaryen tarihi kesinleşti
Epeydir aklimdaydiniz benimde. Demek bizim kuzular birer ikiser gün arayla gelecek bende heyecanla bekliyorum yarın kontrolüm var 20 günden az kaldi artık. Çok şükür bu günlerimize
17 Mayıs canım , 38+3 de sezeryan inşaallahHanımlar ne durumdasınız var mi dayanamayıp erkenden gelen bebiş(şaka tabi hepsi zamanjnda gelsin)belli oldu mu sezaryen tarihleri
Hadi hayırlısı olsun hakkinizda canım, sağlıcakla kavuşursun bebeğine insallah ☺Slm kizlar , uzun zamandır topiğe girmeyince bir yanlış yaptım sanki , neyse 17 Mayıs da sezeryan oluyorum 38+3 de yani
Ahhhh ne güzel bir haber gözün aydin canim iyisiniz inşallah. ❤❤❤ ben 37+4 teyim henüz tık yok YARIN kontrolum var. Ya çok sevindim artik iyuce sabirsizlaniyorum kucagima almak icinBen doğurduk kızlar 37+1 de sancılar geldi siz de durumlar nasil
Saglikli hayırlı uzun ömürleriniz olsun inşallahBen doğurduk kızlar 37+1 de sancılar geldi siz de durumlar nasil
Ben de 37+2 deyim canım. Salı da benim kontrolüm var. Bir an önce sağlıkla sıhhatle alalım kucağımiza. Son günler geçmiyor herşeyden panik olmaya başladım ben.Ahhhh ne güzel bir haber gözün aydin canim iyisiniz inşallah. ❤❤❤ ben 37+4 teyim henüz tık yok YARIN kontrolum var. Ya çok sevindim artik iyuce sabirsizlaniyorum kucagima almak icin
Ben daha sakinim sanki bu son haftada galiba artik dogsada erken değil gelişimi tamam diye bu rahatlik. Bir tık planlanandan erken gelecek diye kaygılanıyorum onunda belirtisi yok simdilik bakalim inşallah belirlenen tarihte gelirlerBen de 37+2 deyim canım. Salı da benim kontrolüm var. Bir an önce sağlıkla sıhhatle alalım kucağımiza. Son günler geçmiyor herşeyden panik olmaya başladım ben.
Insallah canım.Ben daha sakinim sanki bu son haftada galiba artik dogsada erken değil gelişimi tamam diye bu rahatlik. Bir tık planlanandan erken gelecek diye kaygılanıyorum onunda belirtisi yok simdilik bakalim inşallah belirlenen tarihte gelirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?