- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #7.601
Aramizda 1 gün var o zaman bende çarşamba 32 ye basliycam. Muhtemelen uyusturma olur covidden dolayi geneli çok yapmıyorlar galibaBende yarın 32 oluyorum canım 29+3 te gittiğimde 1500 kiloydu bakalım bu hafta kaç kilo olmuş merak ediyorum
Aynen öyle özellikle akşamları hic halim kalmiyo. Evde yemekten baska birsey de yapmıyorum. Uykum da çok duzensiz sürekli uyanıyorum.Artık ciddi anlamda var gündüzleri iyiyim ama aksam 6 dan sonra sanki km lerce yol yürümüş dunyanin işini yapmis gbiyim. ARTIK nefes alisimda çok rahat degil yattigimda dolayısıyla en zor doneme girdik galiba
Gebeliğin sonundaki uykusuzluk vücudu bebek doğduğunda ki uykusuzluga hazirlamak icinmis derler. ARTIK bende uyuyamıyorum hep bölük pörçük. Bebisler dogunca gece mesaisi basliycak ona hazirlik gibi dusunelimAynen öyle özellikle akşamları hic halim kalmiyo. Evde yemekten baska birsey de yapmıyorum. Uykum da çok duzensiz sürekli uyanıyorum.
Ben de özelde öğretmendim. Ama ilk haftalar kanamam olunca istifa etmek zorunda kaldım. Calisma sartlari cok ağırdı. Evet evde durmak çok sıkıcı belki de evde boş durmak yoruyor insanı. Çalışmaya alışınca ev yoruyor galiba.Bende ayda 1 gidiyorum , bugün sadece normal randevu zannediyordum ben, sekreter önce nst ye geçin, sonra doktorun yanina geçeceksiniz dedi.
Ya bende evde idari izinliydim covidden dolayi 24 ile 32. Hafta arasi. Evde durdukça ben daha çok yoruldum sanki , daha fazla kendimi dinliyorum, yoruluyorum , bunu fark ettim. Buhun doktor çalışabilirsiniz diyince rahatladım. Haftaya pazartesi calisabikir raporu verecek 37 nin sonuna kadar insallah ii olursam çalışacağım. Çalışınca daha rahat olur diye tahmin ediyorum , insallah tabiki
Bu arada son 2 haftadır oturup kalkarken hafif agri oluyor karnımda . Uyku olayım sıkıntı, tüm evde dolaşıyorum gece boyunca .
Ay evet bi saglikla doğsunlar daGebeliğin sonundaki uykusuzluk vücudu bebek doğduğunda ki uykusuzluga hazirlamak icinmis derler. ARTIK bende uyuyamıyorum hep bölük pörçük. Bebisler dogunca gece mesaisi basliycak ona hazirlik gibi dusunelim
Şimdiden doğum hikayeleri dinlemeye başladımAramizda 1 gün var o zaman bende çarşamba 32 ye basliycam. Muhtemelen uyusturma olur covidden dolayi geneli çok yapmıyorlar galiba
Korse düşünüyorum doğumdan sonra 1.hafta da kontrole cagiriyo ya doktor ozaman ona soracam onerdigi var mi diye.Şimdiden doğum hikayeleri dinlemeye başladımuyuşturma daha iyi diyorlar bakalım nasıl olacak hemen toparlanıp kalkalimda doğumdan sonra korse kullanacak misin bu aralara onun araştırmasına girdik ama karar veremedim
Doğumdan hemen sonra kullanın diyolar korseyi çünkü göbek sarkınca ağrı yapıyormuş. Bende daha karar veremedim. Perşembe günü randevum var bakalım ne diyecekKorse düşünüyorum doğumdan sonra 1.hafta da kontrole cagiriyo ya doktor ozaman ona soracam onerdigi var mi diye.
Genel anestezide anestezi etkisi geçtiği gbi ameliyat ağrısını hissetmeye basliyomusuz ama spinal veya epiduralde 6 saat boyunca uyuşuk kalacağımız için ağrı duyma isi daha minumumda dolayisiyla daha konforluymus. Youtube da kağan kocatepeyi izliyorum heo baya detayli anlatimlar yapiyor. E bide bebisin ilk anını gormek çok özel olacak
Diyorum ya doktora sorucam bildiğim dikisler için bi sure geçmesi lazim ama uzun sure değil 10 gün civari. Kilo aldim tabi 13 kg hemdeDoğumdan hemen sonra kullanın diyolar korseyi çünkü göbek sarkınca ağrı yapıyormuş. Bende daha karar veremedim. Perşembe günü randevum var bakalım ne diyecekkilo aldin mı benim karnım çok küçük
En son 7kilo almıştım. Krem ve yağ kullanmama rağmen yanlardan catlaklarim şimdiden oldu doğumdan sonra hiç düşünemiyorumDiyorum ya doktora sorucam bildiğim dikisler için bi sure geçmesi lazim ama uzun sure değil 10 gün civari. Kilo aldim tabi 13 kg hemdegöbeğim eskilerin dediği gibi erkek oldugu belli top gibi one doğru kizlarsa daha çok yanlara doğru olur derler karin
İlkten düzenli kullandim krem ve yağ. Snra bıraktım zaten huyumdur devamlilik sıfırEn son 7kilo almıştım. Krem ve yağ kullanmama rağmen yanlardan catlaklarim şimdiden oldu doğumdan sonra hiç düşünemiyorum
Artıyor valla canım en korktugumdu ama oldu bebiş sağlıkla gelsinde sıkıntı degilİlkten düzenli kullandim krem ve yağ. Snra bıraktım zaten huyumdur devamlilik sıfırbenimde sol yanda oldu çatlak sanirim bu son zamanlardada artacak
Çok şükür canimBu topic çok özeldir benim için.. Çok şükür herkes gayet iyi ,son haftalar heyecanlı,hayaller ,hazırlıklar...şükürler olsun diyelim bugünleri de gördük....
Arada oluyor canım benim de tedirgin olduğum zamanlar olduKizlar çarşamba günü birseye cok üzüldüm, cok sinirlendim. Bebek dünden beri doğru dürüst hareket etmiyor , daha doğrusu cok az hareket ediyor. Siz de yasadiniz mi böyle hir durum , normal mi sizce
Ya insan çok tedirgin oluyor , bir şey mi oldu diye. Hayirlisiyla , sağlıcakla bir dogsalardiArada oluyor canım benim de tedirgin olduğum zamanlar oldu
Yasadim aynisini. Cok stres yaptigim bir gunde bebegin hareketleri okadar cok azaldiki nerdeyse hissetmedim aile hekimine gittim hemen kalp atisini aldilar rahatladim. Doktor cok fazla tatli tuketip sola yatmami 2 saat icinde hareket edecegini soyledi oylede oldu ama herzamanki hareket hizinda degildi tabi. Ondan snra bidaha kafami bi yere takmadim inanilmaz endiseli bir gundu cunku. Nekadar etkileniyor bebisler bizim ruh halimizdenKizlar çarşamba günü birseye cok üzüldüm, cok sinirlendim. Bebek dünden beri doğru dürüst hareket etmiyor , daha doğrusu cok az hareket ediyor. Siz de yasadiniz mi böyle hir durum , normal mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?