How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Selam hanimlar 🌸🌸 herşey yolundadir inşallah. Ne durumdasiniz az zaman kaldi doğum şeklini vs konustunuz mu doktorunuzla. Ben son kontrolde sordum kismetse 39+0da spinal sezaryen planlıyoruz. 26 mayısa denk geliyor bende geri sayıma başladı son 51 😍😍

Selam hanimlar 🌸🌸 herşey yolundadir inşallah. Ne durumdasiniz az zaman kaldi doğum şeklini vs konustunuz mu doktorunuzla. Ben son kontrolde sordum kismetse 39+0da spinal sezaryen planlıyoruz. 26 mayısa denk geliyor bende geri sayıma başladı son 51 😍😍
Benim 31 mayıs sezaryen olacak inşallah hayırlısıyla 😊

Senin şuan kaç haftalık canım kilosu iyi mi

Selam canım. 37. Haftada çatı muayenesi yapılacak. O zman karar vericek doktor normal mi sezeryan mi. Bir de bebeğin kilosuna göre karar vericez bakalim hayırlısı 🤲

Merhaba canım, bugün kontroldeydim. Bebek iyi cok şükür 38. haftada alacağım dedi, sezaryen istiyorum zaten. Büyük ihtimal 15 -20 mayıs arasi bekliyorum . Hayiisi bakalim

Bu arada ben ilk defa nst ye bağlandım bugün, cok şükür sıkıntı çıkmadı. Bu kadar erken başlayan oldu mu nst ye ?

Selam canım. 37. Haftada çatı muayenesi yapılacak. O zman karar vericek doktor normal mi sezeryan mi. Bir de bebeğin kilosuna göre karar vericez bakalim hayır🤲
Benim doktor tup bebekte sezaryeni tercih ediyor riske atmaya gerek yok diyor bende baska doktor arayisina giremem zaten vajinal dogumda kendime hic güvenmiyorum o yüzden isime geldi diyebilirim 😂

Merhaba canım, bugün kontroldeydim. Bebek iyi cok şükür 38. haftada alacağım dedi, sezaryen istiyorum zaten. Büyük ihtimal 15 -20 mayıs arasi bekliyorum . Hayiisi bakalim
Ah ne güzel herşey yolunda 😊 bende 2 haftada bir gidiyorum iple çekiyorum kontrolleri. Zaman cok çabuk geçti sanki

Ah ne güzel herşey yolunda 😊 bende 2 haftada bir gidiyorum iple çekiyorum kontrolleri. Zaman cok çabuk geçti sanki
Ya hakikaten çok hızlı geçti, daha dun tup bebek transferi, yok yumurta toplaması. . vs için yazistik. Cok şükür şimdi bebislere kavuşacağını günü konuşuyoruz.
Allahim tüm isteyenlere de hayirlisiyla en tez zamanda nasip eyler inşallah. 🙏

Aynen ben şu an 32 deyim , bugün itibariyle başladık, 10 gun soneavicon tekrar çağırdı nst ye.
Yaa ne güzel benim doktorum ayda 1 çağrıyor hala. Perşembe 32. Hafta randevum var bakalım. Kendimi çok yorgun hissediyirum bütün gün evde olmama rağmen. Siz de de var mı yorgunluk.

Yaa ne güzel benim doktorum ayda 1 çağrıyor hala. Perşembe 32. Hafta randevum var bakalım. Kendimi çok yorgun hissediyirum bütün gün evde olmama rağmen. Siz de de var mı yorgunluk.
Artık ciddi anlamda var gündüzleri iyiyim ama aksam 6 dan sonra sanki km lerce yol yürümüş dunyanin işini yapmis gbiyim. ARTIK nefes alisimda çok rahat degil yattigimda dolayısıyla en zor doneme girdik galiba

Bende ayda 1 gidiyorum , bugün sadece normal randevu zannediyordum ben, sekreter önce nst ye geçin, sonra doktorun yanina geçeceksiniz dedi.
Ya bende evde idari izinliydim covidden dolayi 24 ile 32. Hafta arasi. Evde durdukça ben daha çok yoruldum sanki , daha fazla kendimi dinliyorum, yoruluyorum , bunu fark ettim. Buhun doktor çalışabilirsiniz diyince rahatladım. Haftaya pazartesi calisabikir raporu verecek 37 nin sonuna kadar insallah ii olursam çalışacağım. Çalışınca daha rahat olur diye tahmin ediyorum , insallah tabiki 😅🙏
Bu arada son 2 haftadır oturup kalkarken hafif agri oluyor karnımda . Uyku olayım sıkıntı, tüm evde dolaşıyorum gece boyunca .

Şuan 31+5teyim canim. 30+2 de gitmiştim herşey yolundaydi 1590gramdi ozaman. Doktor normal ilerliyor dedi. Bu cuma tekrar bakalim kaç kg olmuşuz 😀 sen kaç haftadasin aramizda herkesle gün vardir zaten
Bende yarın 32 oluyorum canım 29+3 te gittiğimde 1500 kiloydu bakalım bu hafta kaç kilo olmuş merak ediyorum 😊

Back