Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Çok teşekkür ederim umarım öyle olur hiç yorulmuyorum annemlerde kalıyorum zaten ama gene oldu işte

İlk dozda ciddi bir halsizlik ve agri yaşadım bir kaç gece kolumun uzerine yatamadım. İkinci dozda o kadar olmadi sadece asi oldugum gunun gecesi biraz ağırdı☺
Benim de ilk doz da 2 gün çok agridi. Dün 2.doz da nereseyse hiç agrim olmadi. Panik oldum bir yanlışlık mi var diye herseyden panik oluyorum

Merhaba arkadaşlar, bayagi olmus yazmayalı buraya . Insallah herkes iyidir , hersey yolundadır. Ben de 26. Haftaya girdim , hayirlisi bakalim. Bebis kiz bu arada Duru olacak yani Allahin izniyle insallah.
Bu arada benim seker yuklemesinde tokluk sekerim yüksek çıktı, endokrin e gideceğim bu hafta . Hayirlisi bakalim hakkımızda.

Merhaba bende 26. Haftaya girdim bugün çok şükür. Benim bebegimin cinsiyeti erkek. Şeker yükleme yaptırdım dr. Pazartesi haber vericek sonucumu.

Merhaba bende 26. Haftaya girdim bugün çok şükür. Benim bebegimin cinsiyeti erkek. Şeker yükleme yaptırdım dr. Pazartesi haber vericek sonucumu.
Bende dun 26. Haftaya girdim insallah normal deger cikar , kotu bir durum cunku, bebeğe zararı oluyormuş bu durumun. Yasinda etkisi vardır diye tahmin ediyorum bunda , ben 38 yasindayim. Bende perşembeye randevu aldım artık ne derse . Hayirlisi bakalim.

Inşallah canim normal çıkar. Dikkatli beslenirsen birsey olmaz Allahın izniyle. Ben tatlıya dayanamıyorum. Kac kilo aldin bu arada

Inşallah canim normal çıkar. Dikkatli beslenirsen birsey olmaz Allahın izniyle. Ben tatlıya dayanamıyorum. Kac kilo aldin bu arada
Benim toplamda 7 -8 gibi oldu. Tatliyi istemiyordum baslarda , son dönemde istemeye basladi canim . Ondanda mi oldu acaba bilemedim.

Ben 23. Haftada gitmistim seker yuklemesi 24-28arasi yapiliyomus o yüzden mi yapmadin acaba bende unuttum sormayı 27+2 de gidecem bidaha ozaman yapar herhalde doktorumun atlayacagini dusunmuyorum. Saglikla gelsin bebisler insallah

Ben 23. Haftada gitmistim seker yuklemesi 24-28arasi yapiliyomus o yüzden mi yapmadin acaba bende unuttum sormayı 27+2 de gidecem bidaha ozaman yapar herhalde doktorumun atlayacagini dusunmuyorum. Saglikla gelsin bebisler insallah
Ben de 25. Hafta da yaptırdım . 28 e kadar yapılıyor cnm.

Merhaba kızlar merak ettiğim bişey var beveklerinizin cinsiyeti için çin takvimine baktınızmı ve tutan varmı

Merhaba kızlar merak ettiğim bişey var beveklerinizin cinsiyeti için çin takvimine baktınızmı ve tutan varmı
Simdi mesajini okuyunca baktim son adetim 26 ağustos ordan hesaplayinca kiz çıkıyor transferim eylül ordan hesaplayinca erkek cikiyor sonucta bizim ki erkek ben cok inanmiyorum elticim hamileyken ne kadar hesaplama varsa hepsi erkek dedi kizi oldu

:) benimde bi oğlum var çin takvimi kız diyor ama tüp bebek ya merakta ettim

Merhaba kucagına aşamayı nasıp etsın Rabbım ıns bnde 28 haftalıgım bnm de kızım olacak Masal sena koycgız ısmıni ıns

Kızlar merhaba nasılsınız? Umarım herşey yolundadır. Hazırlıklara başladınız mi, neler aldınız . Az kaldı çok heyecanlıyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…