- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 39
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #7.541
Çok teşekkür ederim umarım öyle olur hiç yorulmuyorum annemlerde kalıyorum zaten ama gene oldu işteMerhaba. Ben lekelenme değil de pozitifi gördükten sonra kanama yaşadım. Su gibiydi. Baya da kanama olmuştu. Zor ve kafa karıştırıcı bir durum. Embriyo yerleşmeye çalışırken öyle lekelenme yapabiliyormuş sanirim. Ama progestan işe yarayacaktır. Umarım korkulacak bir durum yoktur. Kendinizi çok yormayin.
Aşı dan sonra kolunda çok ağrı oldu mu cnm.Bende tam 1 ay arayla oldum. Ömürlük koruma daha mantikli geldi bi gebelik daha yaşasam 2 de onda vurulmam gerekecek en iyisi simdiden 5 e tamamlamak
İlk dozda ciddi bir halsizlik ve agri yaşadım bir kaç gece kolumun uzerine yatamadım. İkinci dozda o kadar olmadi sadece asi oldugum gunun gecesi biraz ağırdı☺Aşı dan sonra kolunda çok ağrı oldu mu cnm.
Benim de ilk doz da 2 gün çok agridi. Dün 2.doz da nereseyse hiç agrim olmadi. Panik oldum bir yanlışlık mi var diye herseyden panik oluyorumİlk dozda ciddi bir halsizlik ve agri yaşadım bir kaç gece kolumun uzerine yatamadım. İkinci dozda o kadar olmadi sadece asi oldugum gunun gecesi biraz ağırdı☺
Herkeste farklilik gösteriyor aşı. Alıştık panik olmaya zatenBenim de ilk doz da 2 gün çok agridi. Dün 2.doz da nereseyse hiç agrim olmadi. Panik oldum bir yanlışlık mi var diye herseyden panik oluyorum
Merhaba bende 26. Haftaya girdim bugün çok şükür. Benim bebegimin cinsiyeti erkek. Şeker yükleme yaptırdım dr. Pazartesi haber vericek sonucumu.Merhaba arkadaşlar, bayagi olmus yazmayalı buraya . Insallah herkes iyidir , hersey yolundadır. Ben de 26. Haftaya girdim , hayirlisi bakalim. Bebis kiz bu aradaDuru olacak yani Allahin izniyle insallah.
Bu arada benim seker yuklemesinde tokluk sekerim yüksek çıktı, endokrin e gideceğim bu hafta . Hayirlisi bakalim hakkımızda.
Bende dun 26. Haftaya girdimMerhaba bende 26. Haftaya girdim bugün çok şükür. Benim bebegimin cinsiyeti erkek. Şeker yükleme yaptırdım dr. Pazartesi haber vericek sonucumu.
Inşallah canim normal çıkar. Dikkatli beslenirsen birsey olmaz Allahın izniyle. Ben tatlıya dayanamıyorum. Kac kilo aldin bu aradaBende dun 26. Haftaya girdiminsallah normal deger cikar , kotu bir durum cunku, bebeğe zararı oluyormuş bu durumun. Yasinda etkisi vardır diye tahmin ediyorum bunda , ben 38 yasindayim. Bende perşembeye randevu aldım artık ne derse . Hayirlisi bakalim.
Benim toplamda 7 -8 gibi oldu. Tatliyi istemiyordum baslarda , son dönemde istemeye basladi canim . Ondanda mi oldu acaba bilemedim.Inşallah canim normal çıkar. Dikkatli beslenirsen birsey olmaz Allahın izniyle. Ben tatlıya dayanamıyorum. Kac kilo aldin bu arada
Ben de son 1 aydir yiyorum tatlıyı. 6 kilo aldim toplamda.Benim toplamda 7 -8 gibi oldu. Tatliyi istemiyordum baslarda , son dönemde istemeye basladi canim . Ondanda mi oldu acaba bilemedim.
Ben de 25. Hafta da yaptırdım . 28 e kadar yapılıyor cnm.Ben 23. Haftada gitmistim seker yuklemesi 24-28arasi yapiliyomus o yüzden mi yapmadin acaba bende unuttum sormayı27+2 de gidecem bidaha ozaman yapar herhalde doktorumun atlayacagini dusunmuyorum. Saglikla gelsin bebisler insallah
Simdi mesajini okuyunca baktimMerhaba kızlar merak ettiğim bişey var beveklerinizin cinsiyeti için çin takvimine baktınızmı ve tutan varmı
:) benimde bi oğlum var çin takvimi kız diyor ama tüp bebek ya merakta ettimSimdi mesajini okuyunca baktimson adetim 26 ağustos ordan hesaplayinca kiz çıkıyor transferim eylül ordan hesaplayinca erkek cikiyor sonucta bizim ki erkek ben cok inanmiyorum elticim hamileyken ne kadar hesaplama varsa hepsi erkek dedi kizi oldu
Brnim cin takvimine göre kiz , gerçekten de kizMerhaba kızlar merak ettiğim bişey var beveklerinizin cinsiyeti için çin takvimine baktınızmı ve tutan varmı
Yada ben çin japon rus ne kadar takvim varsa baktım kız çıktı benimde oğlum var inşallah doğrudur cevap için teşekkürlerBrnim cin takvimine göre kiz , gerçekten de kizama tup bebek olunca tesadüf mü, yoksa tuttumu bilmiyorum
Merhaba kucagına aşamayı nasıp etsın Rabbım ıns bnde 28 haftalıgım bnm de kızım olacak Masal sena koycgız ısmıni ınsMerhaba arkadaşlar, bayagi olmus yazmayalı buraya . Insallah herkes iyidir , hersey yolundadır. Ben de 26. Haftaya girdim , hayirlisi bakalim. Bebis kiz bu aradaDuru olacak yani Allahin izniyle insallah.
Bu arada benim seker yuklemesinde tokluk sekerim yüksek çıktı, endokrin e gideceğim bu hafta . Hayirlisi bakalim hakkımızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?