How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ben de yaptırdım sağ böbreği nde genişleme gördü ama erkek bebeklerde görülür dedi takibini tekrar yapack

Ben de yaptırdım sağ böbreği nde genişleme gördü ama erkek bebeklerde görülür dedi takibini tekrar yapack
Bobrekle ilgili genelde biseyler cikabiliyor eltimin kizinada ona benzer biseyler demisti hatta dogunca ameliyat gerekebilir dedi ama oyle bi durum olmadi ilac kullandı sadece bi süre. Saglikla gelsin kuzucuklar

Bobrekle ilgili genelde biseyler cikabiliyor eltimin kizinada ona benzer biseyler demisti hatta dogunca ameliyat gerekebilir dedi ama oyle bi durum olmadi ilac kullandı sadece bi süre. Saglikla gelsin kuzucuklar
Ay amin inşallah tez vakitte geçer siz yaptırdınız mı sağlıkla gelsinler

Gecen hafta yaptırdım bende bi sorun yok cok sukur ilk defa yüzünü net gördüm çok heycanli bir an once saglikla dogsalar ☺☺
Ben de dün doktor kalbinde bir yapıyı göremedi, yarın tekrar bakalim dedi. Bugün gittim geldim şimdi cok şükur problem yok dedi. Yüzünü görmek cok heycanli gercekten elleri ayaklari minicik😊şimdi sira da seker yükleme var. 24. Haftada onu yaptrica bakalim.

Ben de dün doktor kalbinde bir yapıyı göremedi, yarın tekrar bakalim dedi. Bugün gittim geldim şimdi cok şükur problem yok dedi. Yüzünü görmek cok heycanli gercekten elleri ayaklari minicik😊şimdi sira da seker yükleme var. 24. Haftada onu yaptrica bakalim.
Evet okadar bekledik ki bazen inanamıyorum. Allahim bize kucagimiza almayi isteyen herkesede hamile kalmayi nasip etsin. Sorun olmamasi cok sevindirici. Seker yuklemesiyle ilgili birşey konusmadik fakat doktorum yapalim derse yaptiracam bende hiç riske atamam 😊

Evet okadar bekledik ki bazen inanamıyorum. Allahim bize kucagimiza almayi isteyen herkesede hamile kalmayi nasip etsin. Sorun olmamasi cok sevindirici. Seker yuklemesiyle ilgili birşey konusmadik fakat doktorum yapalim derse yaptiracam bende hiç riske atamam 😊
Amin inşallah canım 🤗

Bence bu cok dogru degil. Ozaman dusukte olmamasi lazim en iyi 5.gun embriyosu 9.haftada dustu bende. Tibbinda yetemedigi bilemedigi noktalar var ve kabul goruyo ki kadin dogum kisirlik bunun baya bi icinde. Normal yaratilista ilahi duzende var olan gerceklesen ihtimaller insan eli degince de dogal olarak gerceklesir. En iyi spermi yumurtayi aliyolar ama dollendikten sonraki surece mudaha olabiliyomu vucuda girdikten sonrasina bisey yapilabiliyomu. Elbette labaratuvar onemli ama ben inanmiyorum hicbir labaratuvarin dusuk dis gebelik kimyasal gebelik gibi ihtimalleri öngörebilecegine. Bu yapilabilse zaten dunya buyuk bir sikintidan kurtulurdu
Merhaba ilk denemeniz miydi ? Nerde tedavi gördünüz benimde ilk denemem kürtaj ile sonuçlandı. Boş gebelik medeniyle düşük başladı ve kürtaj oldum

ANladım. Tekrar denediniz mi ? Benim dondurulmuşlarım var aslında amaç tekrar aynısı olur diye korkuyorum açıkcası
Evet ikinci denememde pozitif 21. Haftadayim simdi yine ayni hastanede ayni hocada denedim. İlk düşükten snra birde doğal gebelik yaşadım onunda kalbi durdu. Bende çok stres cektim 3 ayi bitirene kadar ha düştü ha düşecek bunuda kaybedecem kafasindan cikamadim. Çok şükür saglikla ilerliyoruz demekki yaşanacak acilarmis onlarda

Evet ikinci denememde pozitif 21. Haftadayim simdi yine ayni hastanede ayni hocada denedim. İlk düşükten snra birde doğal gebelik yaşadım onunda kalbi durdu. Bende çok stres cektim 3 ayi bitirene kadar ha düştü ha düşecek bunuda kaybedecem kafasindan cikamadim. Çok şükür saglikla ilerliyoruz demekki yaşanacak acilarmis onlarda
Hayırlı olsun canım. İkinci denemeniz dondurulmuş embriyo ile mi olmuştu yani önceki tedavinizden kalan embriyolar mıydı yoksa yeni embriyo mu oluşturuldu ? Birde düşük sebebiniz neydi Benim kese oluştu bebek oluşmadı zaten kürtaj söyleniyordu. Kanamam başladı düşük başlamış ve kürtaj oldum

Back