Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Merhaba, şu anda aynı şeyi ben de yaşıyorum. Transferimin 7. günü ve libido artışım var. Adetle ilgili başka bir belirti şimdilik yaşamıuorum ama bu beni korkutuyor açıkçası.

Peki canm ağrın sancın varmıydı adet sancısı gbı

Arkadaşlar merhaba size de sorayım transferden sonra neler yediniz pancarın tutunmada ki etkisini duymuş muydunuz ?bir de avakado ve elma icin de aynı şeyi söylüyorlar ne kadar dpgru bilgisi olan yazarsa sevinirim

Arkadaşlar merhaba size de sorayım transferden sonra neler yediniz pancarın tutunmada ki etkisini duymuş muydunuz ?bir de avakado ve elma icin de aynı şeyi söylüyorlar ne kadar dpgru bilgisi olan yazarsa sevinirim
Ben ekstra hicbirsey yapmadim. Sadece ilaclarimi vitaminlerimi aksatmadim. Cok agir isler yapmadim. Uzun vadede bu sekilde saglikli besleniliyorsa mutlaka bir cok alanda faydasi olacaktir fakat kisa vadede saglikli beslenmenin cokta etkisi olacagini dusunmuyorum.

Cok halkalınız teşekkürler cevabınız icin

Tup bebekyontemi ile kalanlar tetanoz asisi oldunuz mu farklı şeyler söyleniyor yardimci olun lütfen
Cuma olucam. Tup bebek doktorumun takibindeyim onemli mutlaka ol dedi. Ne soyleniyor bunla ilgili cok merak ettim elimize pasli civi batsa yapilacak olan aşi iste zarari olsa bunca gebeye niye yapsinlar

Dusuge neden olduğuna dair sacma sapan şeyler soyleniyorb ben de pazartesi olacağım ins teşekkür ederim cevaplar icin
Erken donemde yapilirsa sebep olabiliyor evet ama bu erken doneme bakmak lazim hangi haftadan once mesela. Hemsire bana soyledi erken donemde boyle bi riski var doktoruna sor oyle yapalim diye doktorumda bu hafta icin mutlaka yaptir dedi. Snra baktim netten 12. Haftadan snra yapilabilir yaziyodu. Zaten 20. Hafta tam zamani herhalde. Lutfen aklinizdaki soru isaretlerini doktora sorun

Doktoruma tabiki sordum ancak bunu söyleyen hic yaotirma diyen de oldukça tanınmış bir yup bebek doktoru tam net bir açıklaması yok ama insan yine de korkuyor

Doktoruma tabiki sordum ancak bunu söyleyen hic yaotirma diyen de oldukça tanınmış bir yup bebek doktoru tam net bir açıklaması yok ama insan yine de korkuyor
Bu durumdada hekimlerin cogunluk fikrine bakmak lazim. Tipki karatayin seker yuklemesi yaptirmayin demesine karsin tum kadin dogumcularin doktor gerekli diyorda yaptirin demesi gibi. Farkli goruslerde alin ozaman. Cevrenizde gebeliginde bunu yaptiran illaki vardir onlarla konusun

Bugün ilk doz tetenoz aşımı oldum. 1 ay sonra 2. Dozu olcam. Haftaya da detaylı usg için randevu aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…