- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #7.481
Çok güzel varlığını hissetmek rabbim bize bağışlasın sağlıkla gelsinlerYaa
Ne güzelnasıl bir his cnm
Amin inşallahÇok güzel varlığını hissetmek rabbim bize bağışlasın sağlıkla gelsinler
Merhaba, şu anda aynı şeyi ben de yaşıyorum. Transferimin 7. günü ve libido artışım var. Adetle ilgili başka bir belirti şimdilik yaşamıuorum ama bu beni korkutuyor açıkçası.Merhabalar. Benim transfer aonixum iki gün sonra belli olacak. Yani BHCG bakılacak. Aynı zamanda adet başlangıcıdır zamanımda. Hamileysem zaten adet olmam lakin sanki adet olacakmışım gibi libido artışı var. Cinsel istek arttı. Bende hep adet once böyle olur. Acaba embriyo tutmadıda adet mi olacağım.
Bu durumu yaşayan varsa lütfen yazsın.
Peki canm ağrın sancın varmıydı adet sancısı gbıNasıl bir kanama canım. Bende 8. Gün başlayan ve durmadan devam eden bir kanamam var. Panik olma lütfen. Benimki regl kanaması gibi yoğundu. İğne verdi ve o gün betagch ölçtürttü. Çok şükür 156 çıktı. Şimdi hamileyim, kalp atışı için bekliyorum. Ama hala devam ediyor. Bazen kırmızı ve parça şeklinde, bazen kahverengi yoğun bazende lekelenme halinde oluyor. Endişe ile bekliyorum bakalım. Umarım seninkide yerleşme kanamasıdır canım sende iyi haberi alırsın.
Ben ekstra hicbirsey yapmadim. Sadece ilaclarimi vitaminlerimi aksatmadim. Cok agir isler yapmadim. Uzun vadede bu sekilde saglikli besleniliyorsa mutlaka bir cok alanda faydasi olacaktir fakat kisa vadede saglikli beslenmenin cokta etkisi olacagini dusunmuyorum.Arkadaşlar merhaba size de sorayım transferden sonra neler yediniz pancarın tutunmada ki etkisini duymuş muydunuz ?bir de avakado ve elma icin de aynı şeyi söylüyorlar ne kadar dpgru bilgisi olan yazarsa sevinirim
Tutunması için bisey yemedim ben normal düzenim gibi devam ettimArkadaşlar merhaba size de sorayım transferden sonra neler yediniz pancarın tutunmada ki etkisini duymuş muydunuz ?bir de avakado ve elma icin de aynı şeyi söylüyorlar ne kadar dpgru bilgisi olan yazarsa sevinirim
Cok halkalınız teşekkürler cevabınız icinBen ekstra hicbirsey yapmadim. Sadece ilaclarimi vitaminlerimi aksatmadim. Cok agir isler yapmadim. Uzun vadede bu sekilde saglikli besleniliyorsa mutlaka bir cok alanda faydasi olacaktir fakat kisa vadede saglikli beslenmenin cokta etkisi olacagini dusunmuyorum.
TeşekkürlerTutunması için bisey yemedim ben normal düzenim gibi devam ettim
Cuma olucam. Tup bebek doktorumun takibindeyim onemli mutlaka ol dedi. Ne soyleniyor bunla ilgili cok merak ettim elimize pasli civi batsa yapilacak olan aşi iste zarari olsa bunca gebeye niye yapsinlarTup bebekyontemi ile kalanlar tetanoz asisi oldunuz mu farklı şeyler söyleniyor yardimci olun lütfen
Evet oldum ben 2. Aşiyida şubatta olcamTup bebekyontemi ile kalanlar tetanoz asisi oldunuz mu farklı şeyler söyleniyor yardimci olun lütfen
Ben de olucam. Tüp bebek ile gebeliğin normal gebelikten farki olmadığı söyleniyor doktorlar tarafından .Tup bebekyontemi ile kalanlar tetanoz asisi oldunuz mu farklı şeyler söyleniyor yardimci olun lütfen
Erken donemde yapilirsa sebep olabiliyor evet ama bu erken doneme bakmak lazim hangi haftadan once mesela. Hemsire bana soyledi erken donemde boyle bi riski var doktoruna sor oyle yapalim diye doktorumda bu hafta icin mutlaka yaptir dedi. Snra baktim netten 12. Haftadan snra yapilabilir yaziyodu. Zaten 20. Hafta tam zamani herhalde. Lutfen aklinizdaki soru isaretlerini doktora sorunDusuge neden olduğuna dair sacma sapan şeyler soyleniyorb ben de pazartesi olacağım ins teşekkür ederim cevaplar icin
Bu durumdada hekimlerin cogunluk fikrine bakmak lazim. Tipki karatayin seker yuklemesi yaptirmayin demesine karsin tum kadin dogumcularin doktor gerekli diyorda yaptirin demesi gibi. Farkli goruslerde alin ozaman. Cevrenizde gebeliginde bunu yaptiran illaki vardir onlarla konusunDoktoruma tabiki sordum ancak bunu söyleyen hic yaotirma diyen de oldukça tanınmış bir yup bebek doktoru tam net bir açıklaması yok ama insan yine de korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?