- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #7.461
Sormamistim ama ilacin etkisiyle oldugunu tahmin etmistim. Direkt yumurtlamaya etki eden bir ilac cunku endiselenmeMerhaba...ben de lucrin oldum gecen hafta p.tesi gunu ve bugun yani adetimden 2-3gun erken regli oldum...normalmidir?sormusmuydunuz doktorunuza acaba ?
Ben yaptiracam. 19.haftada cagiracakmis hemsire. İki üç doz oluyor galiba. Arastirinca zaten yapilmasi mantikli geliyorKızlar tetenoz aşısı yaptircak msnz . 20. Haftada arıyormuş sağlık ocağı. Benim dr yatırmami söyledi.
Aynen canım sağlık ocağına bildirmiştim. Biz unutursak siz arayın demişti. 20. Haftada gidicem ben de yaptircam.Ben yaptiracam. 19.haftada cagiracakmis hemsire. İki üç doz oluyor galiba. Arastirinca zaten yapilmasi mantikli geliyor
Ben pazartesi yaptırdım cnm.10 gün sonra çıkacak sonuçKızlar 4 lü tarama testi yapan var mı
Benimde haftaya perşembe çıkacak umarım bi sorun yoktur canım benim bugün bebeğin bir böbreğinde çok az genişleme cıktı ama doktor önemli değil dedi kafama takıldı bu durumBen pazartesi yaptırdım cnm.10 gün sonra çıkacak sonuç
Inşallah bir sorun olmaz cnm. Detaylı ultrason mu yaptırdın böbreklere baktı.Benimde haftaya perşembe çıkacak umarım bi sorun yoktur canım benim bugün bebeğin bir böbreğinde çok az genişleme cıktı ama doktor önemli değil dedi kafama takıldı bu durum
Hayır normal canım haftaya detayliya gircem erkek çocuklarda oluyor mus öyle diyorlar umarım normale dönerInşallah bir sorun olmaz cnm. Detaylı ultrason mu yaptırdın böbreklere baktı.
Bobrek gelisimi 22.haftalarda tamamlaniyor demisti bana doktorum. Bobrekleriyle ilgili bisey soylemiyorum gelisimi tamamlanmadigi icin dedi. Detayli usg de net belli olur takilmasin aklina belkide yanilmistir.Benimde haftaya perşembe çıkacak umarım bi sorun yoktur canım benim bugün bebeğin bir böbreğinde çok az genişleme cıktı ama doktor önemli değil dedi kafama takıldı bu durum
Ay çok sağol canım içimi rahatlattın Allah razı olsun şimdiden bir bağımız var bebekle en ufak sorun bile beni üzüyorBobrek gelisimi 22.haftalarda tamamlaniyor demisti bana doktorum. Bobrekleriyle ilgili bisey soylemiyorum gelisimi tamamlanmadigi icin dedi. Detayli usg de net belli olur takilmasin aklina belkide yanilmistir.
Insallah cnm. Benim de erkek bu arada. Ben de 22. Haftada gircem detayli usg ye.Hayır normal canım haftaya detayliya gircem erkek çocuklarda oluyor mus öyle diyorlar umarım normale döner
Cok haklisin canim ama bizim yasadigimiz stres artik direkt bebislere etki ediyor unutmayalimAy çok sağol canım içimi rahatlattın Allah razı olsun şimdiden bir bağımız var bebekle en ufak sorun bile beni üzüyor
Erkekler cogunlukta sankiInsallah cnm. Benim de erkek bu arada. Ben de 22. Haftada gircem detayli usg ye.
Aynen cnmErkekler cogunlukta sanki
Hayırlı olsun canim hareketlerini hissediyor musunInsallah cnm. Benim de erkek bu arada. Ben de 22. Haftada gircem detayli usg ye.
Haklısın canımCok haklisin canim ama bizim yasadigimiz stres artik direkt bebislere etki ediyor unutmayalim
Sağol cnm. Hayır hissetmiyorum,elimi karnıma koyup dinliyorum ama. Sanırım 20. Haftadan sonra hissederim. Sen hissediyor musunHayırlı olsun canim hareketlerini hissediyor musun
Evet bu hafta hissetmeye başladım canım ama sıklıkla değilSağol cnm. Hayır hissetmiyorum,elimi karnıma koyup dinliyorum ama. Sanırım 20. Haftadan sonra hissederim. Sen hissediyor musun
Ne güzelEvet bu hafta hissetmeye başladım canım ama sıklıkla değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?