- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #7.441
Canım ağrın oluyor mu hiçAynen canım sonuclar kesin değil. Bende 18 haftada 4 lü test ve cinsiyet icin gidicem. Allah sağlıkla kucağımiza almamiz nasip etsin hep dua ediyorum hepimiz için
Bel ağrım cok oluyor cnm, ara ara da kasık ağrılarım oluyorCanım ağrın oluyor mu hiç
Doktor kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi umarım olmaz da canımBel ağrım cok oluyor cnm, ara ara da kasık ağrılarım oluyor
Inşallah canım.Doktor kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi umarım olmaz da canım
Ay cnm ksurua bakma hıc gormedım msjını evt yaptırdım salı gunu sonuc bakacak ben bıraz gec gıdyrum doktora sen ne yaptın nasıl gidyr hamilelikM Melike5151 cnm sen yaptırdın mı ikili test
Bide bne zaten pgt de yaptırdık o zmn da baktırmıstık embriyo ya down varmı yok mu dıye cıkmamıştı tedbir amaclı yaptırdım ıkı tarama testiniM Melike5151 cnm sen yaptırdın mı ikili test
Ben ıgneler ilaçları hepsını bıraktım 12 haftadan sonra pregnom vitamin verdı doktor ama tup bebek doktoruma gıtmıyrum yaşadgm yer farklı oldugu ıcın folıkasıtıde kullanma dedı onuda bıraktım bulantım cok fazla oluyor onun ıcınde Bı ılac verdıKızlar vitamin takviye birsey kullanıyor musunz . Benim dr. Multivitamin ve D vit. Verdi. 13. Haftadan beri kullanıyorum. Multivaitamin Idrarda koku yapiyor beni rahatsiz ediyor. Bu arada cinsiyeti hala öğrenmedik cok heyecanlıyım sizler öğrendiniz mi
Ben de 12. Haftada hepsini bıraktım cnm. Bende farklı bir doktora gidiyorum. Şimdi sadece vitamin kullanıyorum. Benim bulantılarım 13. Haftada kesildi. Koku hassasiyetim varBen ıgneler ilaçları hepsını bıraktım 12 haftadan sonra pregnom vitamin verdı doktor ama tup bebek doktoruma gıtmıyrum yaşadgm yer farklı oldugu ıcın folıkasıtıde kullanma dedı onuda bıraktım bulantım cok fazla oluyor onun ıcınde Bı ılac verdı
Ay ne guzl bıtmedı bnm bulantilarim ya ıkıncı gebeliğim bnm ilkinde hıc boyle olmamıştım cok sukur duzene girdik Hamd olsunBen de 12. Haftada hepsini bıraktım cnm. Bende farklı bir doktora gidiyorum. Şimdi sadece vitamin kullanıyorum. Benim bulantılarım 13. Haftada kesildi. Koku hassasiyetim var
Merhaba cuma günü transfer oldum ben bugün 4. Gun bitiyor 5e giriyorum hiç belirtim yok sizin bu yazinizi okuyunca bana umut oldu hamileymişsiniz masallah Rabbim kucaginiza aldırsın ❤ belirtileriniz oldu mu sonradan ne zaman olmuştu?Benimde 2.gün hiç belirti yok ben de olumsuz düşünmeye başladım yarın idrar testi yapacak mısın canım
Teşekkür ederim ilk hafta hiç belirti yoktu 10.günden sonra adet olacakmışım gibi agrım oldu diğer belirtiler 6 haftalıkken oldu hiç canını sıkma dua et bekle inşallah pozitif sonuç alacaksınMerhaba cuma günü transfer oldum ben bugün 4. Gun bitiyor 5e giriyorum hiç belirtim yok sizin bu yazinizi okuyunca bana umut oldu hamileymişsiniz masallah Rabbim kucaginiza aldırsın ❤ belirtileriniz oldu mu sonradan ne zaman olmuştu?
Bende öğrendim erkek ama hafif agrilarim vardı doktor erken doğum riski olabilir diye progestan fitile başlattıBizim cinsiyetimiz netlesti. Hocamiz kese gorundugunden beri erkek tahmin ediyordu bugun %95erkek dedi. Siz ogrendiniz mi?
Acaba o yuzden mi bana bu haftaya kadar kullandirdi progesteronu. Ciddi bir durum mu yani doktor ne soyledi elbette ciddi de. Olabilir bu donemde ilacla gecer vs dedi mi? Hersey yolunda ilerler insallah. Benimde sıpa biraz aşagida duruyomus ama sorun olmaz yukari cikar dediBende öğrendim erkek ama hafif agrilarim vardı doktor erken doğum riski olabilir diye progestan fitile başlattı
Ara ara vajinadan yukariya dogru saniyelik batmalar oluyor. Dogru anlatabildim mi yasayan var mi bilmiyorum ama batma hissi tam olarak o bolgedeYa canım önlem amaclı başlattı hafif kaşık maların alttan iğne batmalarin hafif var mı
Aynen çok doğru anlattın bende de öyle ben magnezyum ve kan ilanına basladimAra ara vajinadan yukariya dogru saniyelik batmalar oluyor. Dogru anlatabildim mi yasayan var mi bilmiyorum ama batma hissi tam olarak o bolgede
Bu aralar olmuyor 3 hafta snra gidecem tekrar olursa soylerim bende doktora.Aynen çok doğru anlattın bende de öyle ben magnezyum ve kan ilanına basladim
Bazı doktorlar vitamin eksikliğinden oluyor diyorlar olmuyorsa hiç aklına bile getirme rahat olBu aralar olmuyor 3 hafta snra gidecem tekrar olursa soylerim bende doktora.
Merhaba...ben de lucrin oldum gecen hafta p.tesi gunu ve bugun yani adetimden 2-3gun erken regli oldum...normalmidir?sormusmuydunuz doktorunuza acaba ?Dogim kontrol hapi ile basladim ben hapin ortalarinda lucrine basladim. Sanirim hapinda etkisiyle adetim 3-4 gun erken geldi. Tek basina lucrin kullanimi geciktirir belkide bir fikrim yok. Lucrin yumurtlamayi baakiliyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?