Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ben ıgneler ilaçları hepsını bıraktım 12 haftadan sonra pregnom vitamin verdı doktor ama tup bebek doktoruma gıtmıyrum yaşadgm yer farklı oldugu ıcın folıkasıtıde kullanma dedı onuda bıraktım bulantım cok fazla oluyor onun ıcınde Bı ılac verdı

Ben de 12. Haftada hepsini bıraktım cnm. Bende farklı bir doktora gidiyorum. Şimdi sadece vitamin kullanıyorum. Benim bulantılarım 13. Haftada kesildi. Koku hassasiyetim var

Ben de 12. Haftada hepsini bıraktım cnm. Bende farklı bir doktora gidiyorum. Şimdi sadece vitamin kullanıyorum. Benim bulantılarım 13. Haftada kesildi. Koku hassasiyetim var
Ay ne guzl bıtmedı bnm bulantilarim ya ıkıncı gebeliğim bnm ilkinde hıc boyle olmamıştım cok sukur duzene girdik Hamd olsun

Benimde 2.gün hiç belirti yok ben de olumsuz düşünmeye başladım yarın idrar testi yapacak mısın canım
Merhaba cuma günü transfer oldum ben bugün 4. Gun bitiyor 5e giriyorum hiç belirtim yok sizin bu yazinizi okuyunca bana umut oldu hamileymişsiniz masallah Rabbim kucaginiza aldırsın ❤ belirtileriniz oldu mu sonradan ne zaman olmuştu?

Teşekkür ederim ilk hafta hiç belirti yoktu 10.günden sonra adet olacakmışım gibi agrım oldu diğer belirtiler 6 haftalıkken oldu hiç canını sıkma dua et bekle inşallah pozitif sonuç alacaksın

Bizim cinsiyetimiz netlesti. Hocamiz kese gorundugunden beri erkek tahmin ediyordu bugun %95erkek dedi. Siz ogrendiniz mi?

Bende öğrendim erkek ama hafif agrilarim vardı doktor erken doğum riski olabilir diye progestan fitile başlattı
Acaba o yuzden mi bana bu haftaya kadar kullandirdi progesteronu. Ciddi bir durum mu yani doktor ne soyledi elbette ciddi de. Olabilir bu donemde ilacla gecer vs dedi mi? Hersey yolunda ilerler insallah. Benimde sıpa biraz aşagida duruyomus ama sorun olmaz yukari cikar dedi

Dogim kontrol hapi ile basladim ben hapin ortalarinda lucrine basladim. Sanirim hapinda etkisiyle adetim 3-4 gun erken geldi. Tek basina lucrin kullanimi geciktirir belkide bir fikrim yok. Lucrin yumurtlamayi baakiliyor cunku
Merhaba...ben de lucrin oldum gecen hafta p.tesi gunu ve bugun yani adetimden 2-3gun erken regli oldum...normalmidir?sormusmuydunuz doktorunuza acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…