- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #7.081
Allah razı olsun canımGeçmiş olsun kardeşim üzüldüm...rabbim yardımcımız olur inşallah
Evet evet ama bende yolk görünmedi tam ne zaman görünüyor 1.18 cm çıktı ultrason ve y+2 yimYolk bebekden de önce görünmeye başlıyor canim
Ben Adana kisla baskent e gittim, Erhan Şimşek ti doktorum. Çok şükür ilk denemem, çift embriyo trasfer edildi, teki tuttu. Erhan bey kesinlikle harika bir insan , tavsiye ederim.Tüp bebeği tutan arkdslar hangi hastanede hangi tedavi şeklini uyguladnz. Bizim 2 tüp bebek negatif hepsi de 5. Gün embryolarydi çift embryo transfer oldu ama bi kere bile tutmadı eşimde morofolji sıfır başka da hicbir sorunumuz yok bizim için bi önerisi olan var mı acaba artk mecalim kalmadı 3. Tüp bebek için adanada tüp bebek merkezi arastryrm inşallah herkesn tez zamanda olur
Maşallah ne güzel sağlıkla gelsin inşallahBen Adana kisla baskent e gittim, Erhan Şimşek ti doktorum. Çok şükür ilk denemem, çift embriyo trasfer edildi, teki tuttu. Erhan bey kesinlikle harika bir insan , tavsiye ederim.
Bizde de problem yok çok şükür ama ben 38 , eşim 43 yaşında olunca beklemeyelim diye tup bebek yaptık.
Benimde 9. Güne kadar adet sancısı gibi geçmeyen ağrım vardı. Sonra birden ağrılar kesildi. Transfer öncesi halime dönmüştüm. Başta tutunmaya çalışmış belli ki. Belirtiler yok oldu birden. Hissettim tutmadığını...Belli olmaz transfer ikinci gününden beri kasık batmalarım vardı zaten bu iyiye yorulmuyormuş
Benim bugün gerçekten çok sancım var özellikle sol tarafta benim de muhtemelen öyle olacak. Senin kanaman oldu mu ya da süren lekelenmelerinBenimde 9. Güne kadar adet sancısı gibi geçmeyen ağrım vardı. Sonra birden ağrılar kesildi. Transfer öncesi halime dönmüştüm. Başta tutunmaya çalışmış belli ki. Belirtiler yok oldu birden. Hissettim tutmadığını...
Esra Bulgan sanırım bahsettigin doktor, o da iyiymis . Ya aslında doktor işi , karşılıklı enerjinin tutmasına bağlı. Ama beni de bir komşumuz yönlendirdi Erhan beye , o da çok şükür doğumMaşallah ne güzel sağlıkla gelsin inşallahbende tam olarak o hastaneye gidcem doktorum erhan şimşekti ama kötü yorumlar yaplms yok ilgilenmyo yok dinlemyo gibi yorumlar vardı bende degstrdm esra hanım var profesör onu istedim ama sekreter 30 Ekimde sabah 8de bizi arayın tabi düşüreblrsenz telfnu dedi yarm saat içinde de esra hanımn randevuları doluyor dedi. Yani şansımız varsa alabilcez randevu alamazsak da erhan şimşek için randevu alcam mecbur. 2 negatif tüp bebek yapınca insan tereddütlü oluyo bide evlilikte 3 yilimiz doldu raporlu yapmak istyrz. Ben histeroskopi ile rahme çizik atp öyle transfer isticektm artk taze transferde istemyrm bide gebelik iğnesi var ondan isticem bağışıklık serumu da yaparlar inşallah çünkü benm rahim bi sorunu olmadığı halde kabul etmyo embryolari bakalm esra hanım tüm bu isteklerime ne diyecek
Yok canım kanamam olmadı ama sancı olması tutmadığı anlamına gelmez.Hic bı belirtisi olmayıp pozitif sonuç alanda var. Sancısı olup hamile kalanda var.Benim bugün gerçekten çok sancım var özellikle sol tarafta benim de muhtemelen öyle olacak. Senin kanaman oldu mu ya da süren lekelenmelerin
Buraya yazacağım yükselirse başkları içinde fikir olurYok canım kanamam olmadı ama sancı olması tutmadığı anlamına gelmez.Hic bı belirtisi olmayıp pozitif sonuç alanda var. Sancısı olup hamile kalanda var.
Omepa q10 ıyidor canım kullanabilirsin.hem için de omega 3 de var onun.Kızlar yumoş kalitesi icin doktorum bana omepa q 10 tablet verildi bana....siz fayda gördünüz mü?acaba
Merhaba senin kimyasal mı olmuştu? Sperm dna hasarıyla ilgili birşey sorduğunu hatırlıyorum. Ben de yarın tekrar test vericem ama ilk değerim 7,72 kesin kimyasal diyorum. Bu ikinci denememdi bende sperm ve yumurta dna hasar tespiti yapmayı düşünüyorum. Sen araştırabildin mi?Kızlar ben biseyler soruyorum ama birtürlü kızlar hiç geri-dönüş sağlanmadı...Ben engellendim mi anlamadım...
Merhaba senin kimyasal mı olmuştu? Sperm dna hasarıyla ilgili birşey sorduğunu hatırlıyorum. Ben de yarın tekrar test vericem ama ilk değerim 7,72 kesin kimyasal diyorum. Bu ikinci denememdi bende sperm ve yumurta dna hasar tespiti yapmayı düşünüyorum. Sen araştırabildin m
Cnm Merhaba....kimyasal değil di.tutmadi .3.günden sonra ilerlemiyor .sperm düşük sayı olarak ama yumoslar gayet iyi dolleniyor dedi doktor.dolleyemese sorun sperm de dedi.yumoslarim kaliteli değil kalitesini artırmak için doktorum bana omepa q10,omega 3 kapsül verdi 2 ay kullanıcam.3.deneme için hazrlaniyrum nasipse inş.....oyuzden sordum kullanıp faydası olan var mı die.....Merhaba senin kimyasal mı olmuştu? Sperm dna hasarıyla ilgili birşey sorduğunu hatırlıyorum. Ben de yarın tekrar test vericem ama ilk değerim 7,72 kesin kimyasal diyorum. Bu ikinci denememdi bende sperm ve yumurta dna hasar tespiti yapmayı düşünüyorum. Sen araştırabildin mi?
Şafak Beyden memnun kaldınız mı?ben samsunda yaptırdıım medicana şafak hatırnaz
Adana da ben de erhan şimşek hocadan randevumu aldım hayırlısı biz de Kasım’da başlayacağız ama öncesinde DNA hasarına bakılacak medline hastanesinde çünkü eşimde varikosel vardı ameliyattan sonra iyileşme olmadı DNA hasarına da zarar veriyormuş varikosel bence önce DNA hasarına bakılmalı 2 haftada sonuç çıkıyormuş zaten 1000 tl gibi bir rakam verdiler bakalım hayırlısıTüp bebeği tutan arkdslar hangi hastanede hangi tedavi şeklini uyguladnz. Bizim 2 tüp bebek negatif hepsi de 5. Gün embryolarydi çift embryo transfer oldu ama bi kere bile tutmadı eşimde morofolji sıfır başka da hicbir sorunumuz yok bizim için bi önerisi olan var mı acaba artk mecalim kalmadı 3. Tüp bebek için adanada tüp bebek merkezi arastryrm inşallah herkesn tez zamanda olur
Bende 3 aydır ocean mummy kullanıyorum onda da omega 3 var bakalım doktor ne diyecek devam edecek miyimOmepa q10 ıyidor canım kullanabilirsin.hem için de omega 3 de var onun.
Kuzum kilon cok mu ki sana kilo ver dedi ayrıca ben daha önce Esra bulgana gittim zaten arkdasımın kuzeni ama benim ve doktor hanımla enerjim tutmadı yani bana sıcak gelmedi bu belki bana göre böyle idi o hocam işinde başarılı olabilir buna asla sözüm yok ama Esra hocadan da medline ye gelen bir bayanda bana bir seyler anlattı doktor değişikliği yaptı bence doktoru seçmek de önemli bu işin enerji ile bir alakası varEsra Bulgan sanırım bahsettigin doktor, o da iyiymis . Ya aslında doktor işi , karşılıklı enerjinin tutmasına bağlı. Ama beni de bir komşumuz yönlendirdi Erhan beye , o da çok şükür doğum
yaptı yeni. Ama adam ilk gittiğin anda tüm bakılması gereken her şeyi istiyor , sorunları bulup , çözüyor; en son uygulamayı yapıyor. Sana boşa zaman gecirtmiyor.
Olumsuz yorum yapan kişi ne için yazdı bilemem ama, ben incinmedim hiç. Ama adamın işine de karışmadım, ne derse onu yaptım. Bana sadece kilo vermelisin dedi ,veremedimÇok şükür yenice ¹kalp atışını duyduk , elbette veren Allah ama o da vesile oluyor. Hayırlısı hepimizin hakkında inşallah
Bizim 5. Gün blastokist ti o dna hasarı çok olsa ilerleyemez mi o zaman? Ne yapacağımı şaşırdım artık ben her şeyi yaptırmıştım Hsg histeroskopi yaptırmıştım. Benim prolaktin hormonum yüksek oluyo adenom var ama ilaç kullanmıştım. Düşüktü. Acaba transfer sürecinde o mi yükseliyor yarın kanı merkezde vereceğim ona da baksınlar umudum kalmadı artıkCnm Merhaba....kimyasal değil di.tutmadi .3.günden sonra ilerlemiyor .sperm düşük sayı olarak ama yumoslar gayet iyi dolleniyor dedi doktor.dolleyemese sorun sperm de dedi.yumoslarim kaliteli değil kalitesini artırmak için doktorum bana omepa q10,omega 3 kapsül verdi 2 ay kullanıcam.3.deneme için hazrlaniyrum nasipse inş.....oyuzden sordum kullanıp faydası olan var mı die.....
Evet kuzum ya , son 1.5 yılda 20 kilodan fazla aldım. Vermem gerekli ama ne yapım, veremedimKuzum kilon cok mu ki sana kilo ver dedi ayrıca ben daha önce Esra bulgana gittim zaten arkdasımın kuzeni ama benim ve doktor hanımla enerjim tutmadı yani bana sıcak gelmedi bu belki bana göre böyle idi o hocam işinde başarılı olabilir buna asla sözüm yok ama Esra hocadan da medline ye gelen bir bayanda bana bir seyler anlattı doktor değişikliği yaptı bence doktoru seçmek de önemli bu işin enerji ile bir alakası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?