• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Evet kuzum ya , son 1.5 yılda 20 kilodan fazla aldım. Vermem gerekli ama ne yapım, veremedim 😁😅. Bence de enerji çok önemli, ben de Erhan beyden o pozitif enerjiyi aldım. Umarım sen de pozitif bir şekilde iletişim kurarsın onunla 😇😊
Ayyy işte bunu çok istiyorum enerjimiz bir tutarsa süper olacak insallah hayırlısı 🥰 olsun Allah’ın izniyle kucağına aldıktan sonra başlarsın kuzucum

Aynı hastanede tedavi görmüşüz galiba ama Dr farklı canım ne kadar güzel haber almışsın seninde hiç belirti yok

Aynı hastanede tedavi görmüşüz galiba ama Dr farklı canım ne kadar güzel haber almışsın seninde hiç belirti yok muydu
Canımseninde hayırlı olsun inşallah benim belirtilerim oldu aslında çok uykum geliyordu hep uyumak istiyordum bide hep canım yoğurt istedi ama şuanda çoğu belirtim bitti mide bulantısı kusma falan hiç yaşamadım çok şükür sadce salçalı yemekleri yiyemiyorum

Adana da ben de erhan şimşek hocadan randevumu aldım hayırlısı biz de Kasım’da başlayacağız ama öncesinde DNA hasarına bakılacak medline hastanesinde çünkü eşimde varikosel vardı ameliyattan sonra iyileşme olmadı DNA hasarına da zarar veriyormuş varikosel bence önce DNA hasarına bakılmalı 2 haftada sonuç çıkıyormuş zaten 1000 tl gibi bir rakam verdiler bakalım hayırlısı
Biz burda 260 tl dna hasarı için 150 tl de sperm testi için toplam 410 tl aldılar oysaki sadece dna hasar testi yaptrdk sonuç temiz çıktı bizim hasar yok. Önce erhan şimşek için randevu aldım ama bazı kötü yorumlar okudum şimdi esra hocadan randevu alcam

Adana da ben de erhan şimşek hocadan randevumu aldım hayırlısı biz de Kasım’da başlayacağız ama öncesinde DNA hasarına bakılacak medline hastanesinde çünkü eşimde varikosel vardı ameliyattan sonra iyileşme olmadı DNA hasarına da zarar veriyormuş varikosel bence önce DNA hasarına bakılmalı 2 haftada sonuç çıkıyormuş zaten 1000 tl gibi bir rakam verdiler bakalım hayırlısı
Biz burda 260 tl dna hasarı için 150 tl de sperm testi için toplam 410 tl aldılar oysaki sadece dna hasar testi yaptrdk sonuç temiz çıktı bizim hasar yok. Önce erhan şimşek için randevu aldım ama bazı kötü yorumlar okudum şimdi esra hocafan

Yorumları okurken ne kadar benzer hikayelerimizin olduğunu farkettirmeden. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Esra hocada deneme yapan varsa farklı tedavi yöntemi kullanıyor mu özet bilgi verirse çok sevinirim 🙏

Biz burda 260 tl dna hasarı için 150 tl de sperm testi için toplam 410 tl aldılar oysaki sadece dna hasar testi yaptrdk sonuç temiz çıktı bizim hasar yok. Önce erhan şimşek için randevu aldım ama bazı kötü yorumlar okudum şimdi esra hocafan
Hakkımızda hayırlısı olsun canım siz devlette mi yaptırdınız bu testleri

Yorumları okurken ne kadar benzer hikayelerimizin olduğunu farkettirmeden. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Esra hocada deneme yapan varsa farklı tedavi yöntemi kullanıyor mu özet bilgi verirse çok sevinirim 🙏
Ne cok Adanalı var burda masallah bende bunu merak ettim ama dediğim gibi enerjimiz tutmadı ben kendime yakın bulmadım açıkcası sonrasında bir sormak istedim yanına bile almadı beni yanındaki hemşire bana söyle ben iletirim dedi bir de o söyleyeceklerini söyledi ve konuşma hakkı bile bırakmadı insan sormaz mı senşn düşüncen nedir şu bu diye ben o yüzden istemedim açıkcası sonda bir bayan ile görüştüm o da bana bir seyler söyledi dedim yanlış değil mişim ikamet bu olacaksa Allah nasip edecekse Esra’da da olur Ahmet’e de olur erhanda da olur

Evet ama neden medline benden bu kadar ücret talep etti başka hastane var mı orda yaptıraak sonucta tüp bebek tedavimiz de var ne olacağımız da belli değil
Canm siz adananın en pahalı hastanseine gitmişsiniz:) bide biz adanda deglz maraşta yaptk biz megaparkta daha uygun bi yer bulablrsnz sonuçta testi yapacak merkez düzen laboratuvar ankara

Canm siz adananın en pahalı hastanseine gitmişsiniz:) bide biz adanda deglz maraşta yaptk biz megaparkta daha uygun bi yer bulablrsnz sonuçta testi yapacak merkez düzen laboratuvar ankara
Haklısınız teşekkür ederim araştıracağım sonucta gittikleri yer aynı evet özel hastane olarak en pahalı hastanelerden biri medline

Bizim 5. Gün blastokist ti o dna hasarı çok olsa ilerleyemez mi o zaman? Ne yapacağımı şaşırdım artık ben her şeyi yaptırmıştım Hsg histeroskopi yaptırmıştım. Benim prolaktin hormonum yüksek oluyo adenom var ama ilaç kullanmıştım. Düşüktü. Acaba transfer sürecinde o mi yükseliyor yarın kanı merkezde vereceğim ona da baksınlar umudum kalmadı artık
Bizim doktor o şekilde söyledi cnku sperm yumurtayı döllemese sperm de sknti vardr dedi ki içiniz rahat olsun isterseniz yaptırın ama gerek yok ,ben yumurtadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ben den 11 tane toplandı yaşım 35 bu arada buna rağmen iyi sayı dedi ki hepsi dolleniyor ilerliyor sadece 3 günden sonra yavaslio.doktorumuz da yumurtadan kaynaklı olduğunu söyledi.bizim doktor çok başarılı,çözüm odaklı, bilgili......çok memnunuz.ims vu sfer başarırız. Rabbim kimsenn kucağını boş brakmasn içinde de benim ins🤲🏻senin durum nedr acaba özel degilse

Bizim doktor o şekilde söyledi cnku sperm yumurtayı döllemese sperm de sknti vardr dedi ki içiniz rahat olsun isterseniz yaptırın ama gerek yok ,ben yumurtadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ben den 11 tane toplandı yaşım 35 bu arada buna rağmen iyi sayı dedi ki hepsi dolleniyor ilerliyor sadece 3 günden sonra yavaslio.doktorumuz da yumurtadan kaynaklı olduğunu söyledi.bizim doktor çok başarılı,çözüm odaklı, bilgili......çok memnunuz.ims vu sfer başarırız. Rabbim kimsenn kucağını boş brakmasn içinde de benim ins🤲🏻senin durum nedr acaba özel degilse
Teşekkür ederim cevabın için. Doktorunuz kim ben novaart a gidiyorum

Back