Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Maşallah değerleriniz gayet iyi hayırlı olsun ikiz olabilir de olmayabilirdi sağlıklı Bi gebeliğin iz olsun inşallah. 3. Gün embriyosu mu ben de 29 Eylül transfer oldum dün 1094 çıktı

Bugün kahverengi akıntım geldi Protestan kapsülle geldi önce sonra gene kullandım Progestan gene geldi kahverengi lekelenme normal midir

Bugün kahverengi akıntım geldi Protestan kapsülle geldi önce sonra gene kullandım Progestan gene geldi kahverengi lekelenme normal midir
Canım kahverengi lekeler normal kabul ediliyor ama yine de doktora bildir.mümkün oldukça dinlen iş yapma. Ben kızıma hamileyken crinone jel kullanırken hep geliyordu kahverengi siyahımsı hafta da bir puroluton depot diye Bi iğne vardı onu yazmıştı kızımızı açık renk kan görmeyene kadar endişelenme demişti doktorum. Şimdi de her akıntı da hemen koşup bakıyorum acaba kan mı diye Allah yardımcımız olsun zor Bi süreç hamile kalmak yetmiyor şu 9 ay Allah bize sabır kolaylık versin.

Kızlar bir sorum olacak. Benim transferim negatif olmuştu geçen ay ve ilaçları bırakınca 4 gün sonra adetim başlamıştı. Adetim başladıktan 15 gün sonra bi miktar pembe kan geldi 2 gundur de hafif leke şeklinde devam ediyor. Normalde hiç düzenszliğim yoktu 25 gundü periyodum. Hiç başına gelen var mı?

Maşallah değerleriniz gayet iyi hayırlı olsun ikiz olabilir de olmayabilirdi sağlıklı Bi gebeliğin iz olsun inşallah. 3. Gün embriyosu mu ben de 29 Eylül transfer oldum dün 1094 çıktı
İnşallah canım3üncü gün embriyosu beklemedeyim şimdi ultrasonu. Benden 1 gün önce transfer olmuşsunmaşallah seninki de iyi çıkmış

Yarın olsun söyleyeyim ay çok korktum ya adet öncesi de kahverengi gelirdi ama adet zamanından daha koyu renkte geldi bu akıntı inşallah bir şey olmaz. Hiç iş yapmıyorum ki annemlerde kakıyorum zaten hiç iş yaptırmıyorlar sağolsunlar

Geçmiş olsun canım umarım kısa zamanda atlatiriz. Bende çok kötü oldum tiksinme bulantı kusma hastalıklı gibiydim. Bunun boule devam edeceğini bu şekilde geçeceğini zannediyordum. Doktora söyledim o da kızdı neden hemen söylemedin diye. Prilam diye hap verdi. Kullandigim beş gün ıyiydim kusmayı kesti bulantıyi da azalttı. Ama şimdi tekrar başladı. Doktor da yeni bir hap vereceğini yine geçmezse seruma baslayacagimizi söyledi. Bakalım nasıl etki edecek.

İnşallah canım bişey olmaz Allaha emanet ler bebişerimiz rabbim korusun

İnsallah hamilesindir canım doğaldan olan da çok tüp bebek tedavısı veya sonrası

Ben öyleyim canım hiç bir şey yemiyorum

2 şeyi çok merak ediyorum kızlar
1- neden idrar testlerine bu kadar anlam yüklüyorsunuz? Bu kadar iyi sonuç veriyor olsa zaten doktorlar şu zor dönemlerde bizi hastaneye kan vermeye çağırmaz, evde idrar testi yap foto at derlerdi. Bhcg dış gebelik ve kimyasalda da yükseldiği için zaten idrar testinde de pozitif çıkıyor. Daha sonra üzğlme ihtimalinizin olabileceği sonuçlar için burada pohpohlanıp, hamilelik teşhisi alıyorsunuz. Yapmayın kendinize bu eziyeti, kan testi sonucu bekleyin.
2- bhcg sonuçları oldukça yüksek başlayanlar ikiye,üçe katladıkları ve çoğunlukla (doktoru ilgisiz olan, devlette yaptırıp cevap alamayan arkadaşlarımı dışında tutarım) bunun iyi olduğunu bildikleri halde neden iyi mi diye soruyorsunuz? Gerçekten çözemiyorum, fal baktırır gibi oluyor bazen. Doktorların öngöremediği bir olumsuzluğu mu öngörebiliyoruz buradakiler olarak? Kimyasala dönenlere, negatif alanlara, dış gebelik yaşayanlara en iyi biz empati gösterebiliriz bence. (Kendi adıma söylüyorum tabi, kimse katılmak zorunda değil)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…