- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #6.921
Oyyş anlattin yasamis kadar oldum. Cok sacma o aparat olayi bakalim ben hangisinden devam edecemBüyük hap tablet ama aparati var onunla yerlestiriyosun ve aparat tek bir tane her kullanımda yikiyorsun birde bir kaç saat sonra afedersin ama sanki adet oluyormuş gibi sıcak sıcak geri geliyor tiribe sokuyor insanı hemen tuvalete koşuyorum
Ama herkes de farklı her hamilelik özel diyorlar annem diyor çok şaHanimlar bende suanda 6+1 deyim. Ama benim bulantilarim olsun yorgunluk olsun cok fena bir haldeyim. Kafami kaldirip bisey yapamiyorum yorgunluktan. Normalde sabah 6 da uyanip ise giden insandim. Ve bulantilarda cok kotu durumda, herseyin kokusuna insanlarin kokusuna migdem bulaniyor. Varmi benim gibi olan ?
İlk hamileliğimde de hiç belirtim olmadı taki tekmeler e kadar hamile olduğuma inanamıyordum hiç bişey hissetmedim. Şimdi yine öyle belirtilerim yok sadece göğüste hassasiyet var. Belirti herkeste olmaya biliyor bende ilk zamanlar derdim keşke midem bulansa hamile olduğumu anlasam diye ama olmaması daha iyi gerçekten
[/QU böyle örnekler görünce içim rahatliyor tabi ki herkes de olacak diye birşey yok işte zor yollardan geçtiğimiz için tedirgin olmadan da durulmuyor sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin Allah'ım
Kendin mi yapiyosun gobekten yoksa kalcadan olan mi can yakiyo mu o da delik desik olduk var mi artiran ☺Ben igne kullaniyorum canim
Evet onu biliyorjm gecen yil lekelenmelerim baslayinca vermisti bana hala 2 tableti duruyor. Agizdan almada yan etkileri epey ortaya cikiyoda vajinadan kullanimi rahat gelmisti banaBana da Progestan 200 mg verdi jel yerine
Evet oksapar bazen morluklar oluyor evet bide benim göbeğimde baya Bi kaşınma kızarıklık oldu devam etse bu hafta kontrolde söyliycem alerji mi diye anlamadım. Aynen ilaçlar 3 ay devam edecek gibi tedavi için zaten elde ne varsa gitti ucu ucuna dönderiyoruz evi ilaçlar aynı dedi doktorum tek farkı biri kendin yapabiliyorsun göbekten diğeri kalçadanOksapar mi? Morariyomusun sende. Damara mi denk geliyor da bukadar morluk oluyor anlamiyorum bazen olmuyor. Ay bakiyim bana ne verecek ozaman ben direkt sorarim en etkili hangisi diye var mi oyle bi siralama acaba. Ucretli olan tabi bi noktadan sonra zorlar.
Bende sadece mide yanmasi var ne yesem yaniyor. Olsun bulanti demek icerde hersey yolunda demek iyi tarafindan bakalimHanimlar bende suanda 6+1 deyim. Ama benim bulantilarim olsun yorgunluk olsun cok fena bir haldeyim. Kafami kaldirip bisey yapamiyorum yorgunluktan. Normalde sabah 6 da uyanip ise giden insandim. Ve bulantilarda cok kotu durumda, herseyin kokusuna insanlarin kokusuna migdem bulaniyor. Varmi benim gibi olan ?
Etkileri ayniysa sikinti yok. Esim hic yanasmadi igne yapmaya yoksa ben cok istedim onun yapmasini daha rahat olurdu benim icinEvet oksapar bazen morluklar oluyor evet bide benim göbeğimde baya Bi kaşınma kızarıklık oldu devam etse bu hafta kontrolde söyliycem alerji mi diye anlamadım. Aynen ilaçlar 3 ay devam edecek gibi tedavi için zaten elde ne varsa gitti ucu ucuna dönderiyoruz evi ilaçlar aynı dedi doktorum tek farkı biri kendin yapabiliyorsun göbekten diğeri kalçadan
Alerjidir belki bi sure hep ayni tarafa yap diger tarafin kizarikligi gecince tekrar yap iraya hemen ayni etkiyi yapacakmi acaba. Morluk cok olunca bende oyle yapiyorum bi tarafin morartisi gecene kadar diger tarafa yapiyorum igneyiEvet oksapar bazen morluklar oluyor evet bide benim göbeğimde baya Bi kaşınma kızarıklık oldu devam etse bu hafta kontrolde söyliycem alerji mi diye anlamadım. Aynen ilaçlar 3 ay devam edecek gibi tedavi için zaten elde ne varsa gitti ucu ucuna dönderiyoruz evi ilaçlar aynı dedi doktorum tek farkı biri kendin yapabiliyorsun göbekten diğeri kalçadan
Bu konuda eğitimi varsa yapsa çok iyiydi ben eşime öğreteyim sana dedim yap ama malesefEtkileri ayniysa sikinti yok. Esim hic yanasmadi igne yapmaya yoksa ben cok istedim onun yapmasini daha rahat olurdu benim icin
Evet morluk da hemşirem de öyle dedi moraran yer üstüne yapma biraz geçmesini bekle dedi olmayan yerler le idare ediyomAlerjidir belki bi sure hep ayni tarafa yap diger tarafin kizarikligi gecince tekrar yap iraya hemen ayni etkiyi yapacakmi acaba. Morluk cok olunca bende oyle yapiyorum bi tarafin morartisi gecene kadar diger tarafa yapiyorum igneyi
Kalcadan yapamazda. Karindan olani ogrensin istesim. bende basima gelince ogrendim valla sizler gibiBu konuda eğitimi varsa yapsa çok iyiydi ben eşime öğreteyim sana dedim yap ama malesefkorktu. Mecbur sağlıkocağına artık Allahtan çok yakın mesafede kolay git gel yapıyorum tek sınıtım 5. Katta oturuyorum asansör yok merdiven inip çıkmak beni korkutuyor ama doktorum yavaş inip çıkmanın hiç Bi sakıncası yok korkma dedi rahatladım
Dogru mantik yurutmusum aferim banaEvet morluk da hemşirem de öyle dedi moraran yer üstüne yapma biraz geçmesini bekle dedi olmayan yerler le idare ediyom
Göbekten yapmak yine kolay gebeliğin ilerleyince koldan yapılıyor ben öncekinden öyle yaptım koldan olunca mecbur eşin yapacak tek elle yapılamıyorKalcadan yapamazda. Karindan olani ogrensin istesim. bende basima gelince ogrendim valla sizler gibiaz cesur olaydi onun uzerine yikacaktim igne isini ama kaldi bana. 5kat zormus ama
Canım kişiden kişiye değişir diyorlar ya öyledir belki içini ferah tut.bende şu an 6+2 deyim ama hiç mide bulantısı yok.Kizlar 7. Haftaya girdim. 10 gündür yoğun bulantim vardi 2 gündür kesildi. Acaba bi sorun mu var diye düşünmekten kendimi alamiyorum. Var mı benim gibi olan
Doguma kadar gobekten yapanlar var diye okumustum. Olmuyo mu oyle. Kol acir sankiGöbekten yapmak yine kolay gebeliğin ilerleyince koldan yapılıyor ben öncekinden öyle yaptım koldan olunca mecbur eşin yapacak tek elle yapılamıyor
Hayirli olsun canim. Cok emin olmamakla birlikte ikizler her zaman betada belli olmuyomus oyle okumustum. normal katlanan ikiz olurken yuksek katlanan tek olabiliyomus. Ama degerin epey yuksek katlamis. Umarim ikiside sımsıkı tutunmuştur ❤❤❤Selam kızlar. 30 eylülde transferim olmuştu 2 embriyo transfer edildi. 11 ekimde ilk beta hcg de 178 2 gün sonra 637 2 gün sonra yani dün 1774 çıktı yarın akşam tekrar baktırıcam. İkiz olma şansı var mı
İnşallah canım hala adet gibi ağrılarım var kahverengi lekelenmem geliyor dün endişelenip doktora gittim çok şükür birşey yokmuş daha çok erken olduğu için doktor birşey göremediHayirli olsun canim. Cok emin olmamakla birlikte ikizler her zaman betada belli olmuyomus oyle okumustum. normal katlanan ikiz olurken yuksek katlanan tek olabiliyomus. Ama degerin epey yuksek katlamis. Umarim ikiside sımsıkı tutunmuştur ❤❤❤
Benim öyle olmadı 5. Aydan sonra koldan vurundum tabi doktorum söyledi sonraDoguma kadar gobekten yapanlar var diye okumustum. Olmuyo mu oyle. Kol acir sanki
Evet bu surec biraz zor bi an once biseyler ogrenmek istiyor insan ama sabretmek lazim. Buyumeleri icin zamana ihtiyaclari var annesi ❤İnşallah canım hala adet gibi ağrılarım var kahverengi lekelenmem geliyor dün endişelenip doktora gittim çok şükür birşey yokmuş daha çok erken olduğu için doktor birşey göremedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?