Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Oyyş anlattin yasamis kadar oldum. Cok sacma o aparat olayi bakalim ben hangisinden devam edecem

Ama herkes de farklı her hamilelik özel diyorlar annem diyor çok şa

Evet oksapar bazen morluklar oluyor evet bide benim göbeğimde baya Bi kaşınma kızarıklık oldu devam etse bu hafta kontrolde söyliycem alerji mi diye anlamadım. Aynen ilaçlar 3 ay devam edecek gibi tedavi için zaten elde ne varsa gitti ucu ucuna dönderiyoruz evi ilaçlar aynı dedi doktorum tek farkı biri kendin yapabiliyorsun göbekten diğeri kalçadan

Bende sadece mide yanmasi var ne yesem yaniyor. Olsun bulanti demek icerde hersey yolunda demek iyi tarafindan bakalim

Etkileri ayniysa sikinti yok. Esim hic yanasmadi igne yapmaya yoksa ben cok istedim onun yapmasini daha rahat olurdu benim icin

Alerjidir belki bi sure hep ayni tarafa yap diger tarafin kizarikligi gecince tekrar yap iraya hemen ayni etkiyi yapacakmi acaba. Morluk cok olunca bende oyle yapiyorum bi tarafin morartisi gecene kadar diger tarafa yapiyorum igneyi

Etkileri ayniysa sikinti yok. Esim hic yanasmadi igne yapmaya yoksa ben cok istedim onun yapmasini daha rahat olurdu benim icin
Bu konuda eğitimi varsa yapsa çok iyiydi ben eşime öğreteyim sana dedim yap ama malesefkorktu. Mecbur sağlıkocağına artık Allahtan çok yakın mesafede kolay git gel yapıyorum tek sınıtım 5. Katta oturuyorum asansör yok merdiven inip çıkmak beni korkutuyor ama doktorum yavaş inip çıkmanın hiç Bi sakıncası yok korkma dedi rahatladım

Alerjidir belki bi sure hep ayni tarafa yap diger tarafin kizarikligi gecince tekrar yap iraya hemen ayni etkiyi yapacakmi acaba. Morluk cok olunca bende oyle yapiyorum bi tarafin morartisi gecene kadar diger tarafa yapiyorum igneyi
Evet morluk da hemşirem de öyle dedi moraran yer üstüne yapma biraz geçmesini bekle dedi olmayan yerler le idare ediyom

Kalcadan yapamazda. Karindan olani ogrensin istesim. bende basima gelince ogrendim valla sizler gibi az cesur olaydi onun uzerine yikacaktim igne isini ama kaldi bana. 5kat zormus ama

Kalcadan yapamazda. Karindan olani ogrensin istesim. bende basima gelince ogrendim valla sizler gibi az cesur olaydi onun uzerine yikacaktim igne isini ama kaldi bana. 5kat zormus ama
Göbekten yapmak yine kolay gebeliğin ilerleyince koldan yapılıyor ben öncekinden öyle yaptım koldan olunca mecbur eşin yapacak tek elle yapılamıyor

Hayirli olsun canim. Cok emin olmamakla birlikte ikizler her zaman betada belli olmuyomus oyle okumustum. normal katlanan ikiz olurken yuksek katlanan tek olabiliyomus. Ama degerin epey yuksek katlamis. Umarim ikiside sımsıkı tutunmuştur ❤❤❤

İnşallah canım hala adet gibi ağrılarım var kahverengi lekelenmem geliyor dün endişelenip doktora gittim çok şükür birşey yokmuş daha çok erken olduğu için doktor birşey göremedi

İnşallah canım hala adet gibi ağrılarım var kahverengi lekelenmem geliyor dün endişelenip doktora gittim çok şükür birşey yokmuş daha çok erken olduğu için doktor birşey göremedi
Evet bu surec biraz zor bi an once biseyler ogrenmek istiyor insan ama sabretmek lazim. Buyumeleri icin zamana ihtiyaclari var annesi ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…