Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar merhaba bişey danışmak istiyorum diğer grupta da sordum sizin de fikrinize ihtiyacım var. Transfere az kaldı. Doktor çift embriyo mu tek embriyomu olacak bana bıraktı. Siz olsanız tek mi çift mi isterdiniz?
Bu konuyu ben de düşünüyorum. Çift embriyonun ikisi de tutarsa beraberinde riskler de getiriyor öte yandan ikiz bebek çok çok severim tek embriyo, şansı düşürüyor ama tutarsa da hamilelik bi nebze rahat geçer ikiz hamileliğine göre çoğunluğun fikrini ben de merak ediyorum ?? Tek mi çift mi

Aynen öyle riskli gebelik korkusu ve şans artacak düşüncesi arasında gidip geliyorum

bende dun gıttım doktora adetımın 19. gunu transfer olacak banada .Dun benımde rahım kalınlıgıma baktı 10 dedı . 8 ın ustundekıler ıyı oluyor dedı . Cnm tam bılgılı degılız ama doktor oyle ayarlamıssa bence sıkıntı yoktur ıcını rahat tut.

Bu çift çizgi için 5 yıldır belki 100 tane test yapmışımdır. Beni ancak burdakiler anlar ☺ İnşallah herkese bunu görmek ve hayırlısıyla bebişlere kavuşmak nasip olsun
Bende o çift çizgi için 6 yıldır bekliyorum canım. Seni çok iyi anlıyorum

Kızlar bugün 8.günüm ve malesef adet kanamasına benzer bir kanamam başladı. Çoook üzgünüm. Doktorum betahacg yaptıralım dedi. başına gelen var mı bu durum?

Cok tesekkur ederim Insallah benimle kalacak size de kolayliklar dilerim beklemek gercekten sikinti degil onu anladim zamanla eskiden hemen transfer olsa derdim ama surec yormasin insallah en iyisi nasilsa oyle olsun
Allah razı olsun kuzum insallah canım bebeğimiz için değer ben daha onun icin nelere dayanıyorum ve dayanacağım Allah nasip ederse

Canlarım bir şey soracağım arkadaşın transferi yarın doktor ona prednol vermiş fakat kullanmayı unutmuş bu ilaç çok önemli bir ilaç mı acaba sanırım antibiyotik diye tahmin ediyoruz

Canlarım bir şey soracağım arkadaşın transferi yarın doktor ona prednol vermiş fakat kullanmayı unutmuş bu ilaç çok önemli bir ilaç mı acaba sanırım antibiyotik diye tahmin ediyoruz
Prednol kortizon canim bebegin tutunmasini desteklesin vucut yabanci gormesin diye bir destek. Hic mi kullanmamis? Belki de onun ihtiyaci da yoktur onlem amacli veriliyor genelde.

Kızlarrr herkes dondurulmuş trasfer mi benim dün toplama oldu haftaya da transfer olacak inşallah.. doktorum rahim dinlendirmeye gerek görmedi benim gibi taze trasfer olan ya da olacak var mı
Benim ilk denemem tüp bebek daha önce 4 aşılama oldu fakat başarısız.dün yumurta toplandı bugün aradılr 8 tane olgunlaşmış 6 tanesi döllenmiş bekliyoruz transfer için çağırmalarını

Kızlar merhaba, bende geçtiğimiz cuma günü 1 adet 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Beklemedeyim test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Hiç bir belirtim olmadı bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…