Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Merhaba yol arkadaşlarım:) canlar bugün benim transferin 7.günü, kahve-pembe lekelenmelerim, kullandığım fitilden geri gelen parçalar var ama tedirgin olmamalıyım dimi... önceki 3 denemem de bu şekilde kanamalar başlamış be test günüm bile gelmeden negatifi öğrenmiştik

Çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da Nasib etsin inşallah bize de dua et daha transferine var ama olsun.
Bu çift çizgi için 5 yıldır belki 100 tane test yapmışımdır. Beni ancak burdakiler anlar İnşallah herkese bunu görmek ve hayırlısıyla bebişlere kavuşmak nasip olsun

Bence tedirgin olma arkadaşım, stres bebeğine ve sana zarar. Sakin olmaya çalış birşey olmaz inşallah

sizin embriyoya ngs yapılmıştı dimi? bir de kaç embriyo konmuştu??
Allah mutluluğunu bu sefer daim etsin inşallah.
Canim ngs yapilan onceki denememdi. Doktor degistirdim bu adam rahime odaklandi rahim prp yapti bambaska bi kafada.. bi de serum verdiler. hatta embriyoları 3. Günde koydu çok endişelendim. 2 tane koydu.

Bu çift çizgi için 5 yıldır belki 100 tane test yapmışımdır. Beni ancak burdakiler anlar ☺ İnşallah herkese bunu görmek ve hayırlısıyla bebişlere kavuşmak nasip olsun
hadi hayırlı olsun canım bende 1 eylülde oldum transferi perşembe kan veriyim diyorum o zaman çıkar mı acaba yoksa erken mi

hadi hayırlı olsun canım bende 1 eylülde oldum transferi perşembe kan veriyim diyorum o zaman çıkar mı acaba yoksa erken mi
Beklemek çok zor biliyorum canım ama benimki blast tı doktorum acele etme 12. Gün kan ver bazen geç tutunma olabiliyo dediği için bekledim ben. 11. Gün dayanamadım idrar testi yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…