- 31 Ocak 2015
- 2.377
- 1.938
- 133
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
Anladım canım rabbim bu sefer pozitif görmeyi nasib eder inşallah.2.denememiz dondurulmus. Ilki negatifti.2 yildir ugrasiyoruz ve suan asla olmayacakmış gibi geldiği icin yine negatif görmemek icin acele etmiyorum. Muhtemelen test gününu bekleyeceğim.
İnşallah bekleyen isteyen herkese nasip etsinAnladım canım rabbim bu sefer pozitif görmeyi nasib eder inşallah.
Ben transfer için reglimi bekliyorum canım 19 Eylül de olmam lazım ekime kalır transferİnşallah bekleyen isteyen herkese nasip etsinsen transfermi bekliyosun? Bu topikte test günü bekleyen bi benmiyim acaba
Umarim hersey gönlunce olur ve mutlu haberle biter transferin.Ben transfer için reglimi bekliyorum canım 19 Eylül de olmam lazım ekime kalır transfer
Benim de dondurulmuş transferim olacak bu ay estroferm kullanıyorum ama bugün kontrolde 3 yumurta gördü Dr olabiliyor yaniArkadaşlar eylülde dondurulmuş transferi olacak olan var mı, estrofem kullanıyorsanız bisey soracağım.iben suan hazirlik asamasindayim trqnsfer icin.fakat estrofem kullanırken y7murtlama olmuyor diye biliyordum ama benim Şu an y7murtlama akintim var,böyle bsy yaşayan oldu mu
Hayırlısı olsun canım inşAllah herşey yolunda giderde muradına erersinBizde de eşimde haraket sorunu var ya
Eper eylül ortasındaki testi iyi çıksrsa yapmicak
Ama çıkmazsa mecbur aşılama beni bekliyor ekim ayında
Yapıyorum evde eşim kaldırmıyor kiHayırlı olsun çok yatmayın arada yürüyüşler yapın derim
Peki transfer öncesi bu yumurtalar icin bsy yapılcak mi, bir de kandan hormon bakılıyor mu k9ntrollerinizde yoksa sadece ultrason mu?Benim de dondurulmuş transferim olacak bu ay estroferm kullanıyorum ama bugün kontrolde 3 yumurta gördü Dr olabiliyor yani
Amin kuzumHayırlısı olsun canım inşAllah herşey yolunda giderde muradına erersin
Bende de ara ara kasık ağrısı oluyor ama hatta kahverengi lekelenmelerde yapıyor. İlk transferde de ikincide de aynı şeyler oldu.Estrafem kullanırken kasık ağrısı olup minick kanayan oldumu?
Endometrium yeteri kalınlığa geldiğiyse eğer hiç bir problem olmazMrb kızlar, dondurulmuş transferi icin bugün 2. Kontrolüm vardı. Haftaya cumartesi transfer gunu belirlendi.adetimin 16. Gününe denk geliyor.erken değil mi ?
Maşallah gayet iyi durumda transfer için 8 buçuk öneriyolar zaten hayırlısı olsun inşallah çabaların boşa çıkmasın bebişin sım sıkı tutunsun sana benimde şuan 6 buçuk çarşamba tekrar kontrolüm var bakalım kısmet ozaman brlli olucak hangi ilaçlar kullanıyosun bu dönemdeBugun 8,2 mm idi.1 hafta sonra da transfer olcak.hayirlisi Allah dan.
Estrofem kullanıyordum.ama bugün ve sonraki iki gün çatlama önleyici ve çatlama iğnesi olcam.ilginc ilk kez böyle bir protokol oluyor.5 gün kala da progestan fitil başlıcam.Maşallah gayet iyi durumda transfer için 8 buçuk öneriyolar zaten hayırlısı olsun inşallah çabaların boşa çıkmasın bebişin sım sıkı tutunsun sana benimde şuan 6 buçuk çarşamba tekrar kontrolüm var bakalım kısmet ozaman brlli olucak hangi ilaçlar kullanıyosun bu dönemde
Kaçıncı deneyimin senin benim ilk olucakEstrofem kullanıyordum.ama bugün ve sonraki iki gün çatlama önleyici ve çatlama iğnesi olcam.ilginc ilk kez böyle bir protokol oluyor.5 gün kala da progestan fitil başlıcam.
Amin canim cümlemize inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?