Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ayy ben bu konuyu görmeden konu açmıştım eylül transferi olarak. Benimde bugün 3. Günüm çok heyecanlıyım hep yatasım geliyor sanki yatınca daha iyi tutacakmış gibi
Benim de 5. Gunum ben de hep uzaniyorum. Evde yapacka baska bisey de yok zaten is yapmayinca. Illa ki ihtiyacıma kalkıyorum bence o yeter 5. Gun emb mu senin?

MERhaba
Arkadaşlar kusura bakmayın yeniyim ve bilmiyorım
Bu transfer işlemi dediğimiz şey tüp bebek mi ?
Sanırım bize de doktor aşılama yapıcak
Evet transfer tüp bebek, tüp bebekte sperm ve yumurta dışarda döllenip embriyo oluşturuyor. Aşılamada erkek spermi kadın rahmine yerleştirilip döllenme olması bekleniyor.

MERhaba
Arkadaşlar kusura bakmayın yeniyim ve bilmiyorım
Bu transfer işlemi dediğimiz şey tüp bebek mi ?
Sanırım bize de doktor aşılama yapıcak
Evet canım transfer tüp bebek oluyor. Olsun bakarsın aşılamada tutar tüp bebeğe geçmezsin bile. Benim başarısız 2 aşılamam var biri doktor hatası yüzünden yapılmaması gerekirken yaptı. İnşAllah güzel haberlerini verirsin

Merhaba
Size neden aşılama yapılması gerwktİ ?
Sorun neydi

Günaydın kızlar doldurulmuş transferi için bugün 3. Kontrolume geldim...her geldiğimde bir heyecan oluyordu acaba ne diyecek..
Bugün uykum var bekliyorum havada sıcak gözlerim kapanıyor .. çağırsada bitse ,uykum kaçmadan eve gitsem..

Ve önümüzdeki cuma transfer günüm.. Gebelik aşısı na devam..ilaçlara yenileri eklendi bakalım hayırlısı inşallah
Benimde bugün kontrolüm var ama 2. Kontrol olucak 10. Gündeyim daha büyük ihtimal bi 10 gün daha beklicem bana iğne felan vermedi doktorum estrofem kullanıyorum şimdik dozu belki artabilir

Ve önümüzdeki cuma transfer günüm.. Gebelik aşısı na devam..ilaçlara yenileri eklendi bakalım hayırlısı inşallah
canımmm hadi hayırlı olsunherşey çok güzel olacak. benımde pazartesı 3. kontrolum heralde gunum bellı olur artık:) dualarım senınle ve bekleyen herkesle kendımde dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…