- Konu Sahibi MuhendisYas
-
Benim de 5. Gunum ben de hep uzaniyorum. Evde yapacka baska bisey de yok zaten is yapmayinca. Illa ki ihtiyacıma kalkıyorum bence o yeterAyy ben bu konuyu görmeden konu açmıştım eylül transferi olarak. Benimde bugün 3. Günüm çok heyecanlıyım hep yatasım geliyor sanki yatınca daha iyi tutacakmış gibi
İnsallah bu da tutar canım hayırlı olsun insallahİstersen sonra yapalım dedi de benim ilk hamileligimde de hemen yaptirmistik stres olurum bu şekilde diye hemen yaptiracagim
İnsallah tutar canım dondurulmuş embriyo mu kullanıldı
Evet transfer tüp bebek, tüp bebekte sperm ve yumurta dışarda döllenip embriyo oluşturuyor. Aşılamada erkek spermi kadın rahmine yerleştirilip döllenme olması bekleniyor.MERhaba
Arkadaşlar kusura bakmayın yeniyim ve bilmiyorım
Bu transfer işlemi dediğimiz şey tüp bebek mi ?
Sanırım bize de doktor aşılama yapıcak
Anladık canımEvet transfer tüp bebek, tüp bebekte sperm ve yumurta dışarda döllenip embriyo oluşturuyor. Aşılamada erkek spermi kadın rahmine yerleştirilip döllenme olması bekleniyor.
Merhaba canım. Bende dondurulmuş Embriyo ile transfer olcam pazartesi günü. Rahimin kalınlaşma durumuna göre de değişiyo olabilir belki ama benim adetin 21. Gününe denk geldiKızlar merhaba dondurulmuş ebrio transferi reglinin kaçıncı gün yapılıyor
rahım kalınlıgına göre değişiyormuş. bende kalınlaşmasını beklıyorum. kişiden kişiye değişir bence. ancak doktoruma sordum 8,5 cm min olması gerektıgını söylediKızlar merhaba dondurulmuş ebrio transferi reglinin kaçıncı gün yapılıyor
Evet canım transfer tüp bebek oluyor. Olsun bakarsın aşılamada tutar tüp bebeğe geçmezsin bile. Benim başarısız 2 aşılamam var biri doktor hatası yüzünden yapılmaması gerekirken yaptı. İnşAllah güzel haberlerini verirsinMERhaba
Arkadaşlar kusura bakmayın yeniyim ve bilmiyorım
Bu transfer işlemi dediğimiz şey tüp bebek mi ?
Sanırım bize de doktor aşılama yapıcak
Evet 5.gün benimde. 5 gündür yatıştayım. Yemek bile yapasım gelmiyor sanki bişey olacak diyeBenim de 5. Gunum ben de hep uzaniyorum. Evde yapacka baska bisey de yok zaten is yapmayinca. Illa ki ihtiyacıma kalkıyorum bence o yeter5. Gun emb mu senin?
Evet canım transfer tüp bebek oluyor. Olsun bakarsın aşılamada tutar tüp bebeğe geçmezsin bile. Benim başarısız 2 aşılamam var biri doktor hatası yüzünden yapılmaması gerekirken yaptı. İnşAllah güzel haberlerini verirsin
Pko vardı ondan yapıldıMerhaba
Size neden aşılama yapılması gerwktİ ?
Sorun neydi
Bizde de eşimde haraket sorunu var yaPko vardı ondan yapıldı
Benimde bugün kontrolüm var ama 2. Kontrol olucak 10. Gündeyim daha büyük ihtimal bi 10 gün daha beklicem bana iğne felan vermedi doktorum estrofem kullanıyorum şimdik dozu belki artabilirVe önümüzdeki cuma transfer günüm.. Gebelik aşısı na devam..ilaçlara yenileri eklendi bakalım hayırlısı inşallah
Şu trnsfer olsada bitse bu beklemek çok geriyo beniMerhaba canım. Bende dondurulmuş Embriyo ile transfer olcam pazartesi günü. Rahimin kalınlaşma durumuna göre de değişiyo olabilir belki ama benim adetin 21. Gününe denk geldi
Yaa kesinlikle öyle ama bakalım transfer den sonra nasıl geçecek zaman. Hayirlisi artik insallah sonucu guzel olurŞu trnsfer olsada bitse bu beklemek çok geriyo beni
canımmm hadi hayırlı olsunVe önümüzdeki cuma transfer günüm.. Gebelik aşısı na devam..ilaçlara yenileri eklendi bakalım hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?