- 21 Mart 2018
- 3.738
- 13.873
- 208
- Konu Sahibi MuhendisYas
Amin inşallah canım 12 gün ne zmaan sizde ?Size hatırlıyorum inşallah beklediğinize değer güzel sonuçlar alırsınız benim de 12.günü rahim kalınlığına bakılacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canım 12 gün ne zmaan sizde ?Size hatırlıyorum inşallah beklediğinize değer güzel sonuçlar alırsınız benim de 12.günü rahim kalınlığına bakılacak
Bende bildirimlerde farkettim birleşelim Takip etmesi zor oluyorBir tane daha Eylül transfer olacaklar grubu var sanki öyle bişey gördüm. Niye ikiye bölünmüşüz
Merhaba gittiniz mi bugun hastahaneye transferiniz ne zmanBende bildirimlerde farkettim birleşelim Takip etmesi zor oluyor
Evet gittim bir sonraki aya kaldı Natural olarak devam etmemeye karar verdi doktor rahim yeterli kalınlığa ulaşmadığı için riske atmayalım dedi. Şimdi ilaçlara başladım. Beslenme ile ilgili de özellikle bir şey söylemedi aşırı abartmadıktan sonra dengeli beslen dedi. Hayırlısı olsun bakalım vakti zamanı vardır elbetMerhaba gittiniz mi bugun hastahaneye transferiniz ne zman
Sen nasılsın canımMerhaba gittiniz mi bugun hastahaneye transferiniz ne zman
Hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu kalitesi nasıl embriyonunbenim de yarin 14.gunum kontrol var.su an sadece estrofem aliyrm.tahmini 7 eylule transfer dediler.dondurulmus emb
Evet gittim bir sonraki aya kaldı Natural olarak devam etmemeye karar verdi doktor rahim yeterli kalınlığa ulaşmadığı için riske atmayalım dedi. Şimdi ilaçlara başladım. Beslenme ile ilgili de özellikle bir şey söylemedi aşırı abartmadıktan sonra dengeli beslen dedi. Hayırlısı olsun bakalım vakti zamanı vardır elbet
Nasip bakalım her şey olacağına varır biraz daha kendime zaman ayırırım buEvet gittim bir sonraki aya kaldı Natural olarak devam etmemeye karar verdi doktor rahim yeterli kalınlığa ulaşmadığı için riske atmayalım dedi. Şimdi ilaçlara başladım. Beslenme ile ilgili de özellikle bir şey söylemedi aşırı abartmadıktan sonra dengeli beslen dedi. Hayırlısı olsun bakalım vakti zamanı vardır elbet
Nasip bakalım her şey olacağına varır biraz daha kendime zaman ayırırım bu süreçte.
Bendede birden bi akıntı bi baktım sanki kum dökmüş gibi kanben de olmadi ama seffaf akintim oluyo ondan mi bilmiyrm
Yumurta toplandıgı ay mı tranfer yapıldı yoksa bekleme oldumuTekrar merhaba
Bugün tedavimin 8. Günü kontrole gittim rahim kalınlığı 10 olmuş çok güzel dedi doktorum...iki adet gebelik aşısı reçetesi yazdı birini hemen bugün rahim içerisine enjekte etti ,diğerini bitene kadar azar azar ben göbekten yapacağım..yaklaşık yarım saat opu odasında kımıldamadan yattım...Ben istedim bu süreci bu arada destek olsun diye..şimdilik ilaçlara devam ..cuma tekrar gidicem..tahmini transfer tarihi 10 eylül..
Ya ben en son transferde aşırı gergin ve sinirlenmiştim çok gergin olduğumu hatırlıyorum..aklım hala ordaHyr rahım kasıla bir organ bıznonu hıssedemeyıx onu demek istedim onu engelliyor bazı hekimler ılac ıle
Ben ekim 2019 da opu oldum..hemende taze transferde yaptık tutmadı malesef...zamana ihtiyacım var dedim pandemi girdi araya bu döneme denk geldik...hayırlı olur inşallah..Yumurta toplandıgı ay mı tranfer yapıldı yoksa bekleme oldumu
Evet bende doğum konrtol hapına başladım 15 gün kullanıcam decavit ve coraspirin ile sonra estoferm , lucrin iğneHayirlisi olsun canimm ilaclari transfere hazırlık icin mi verdi bende pazartesi gidicem insalalh baslarim transfer icin hazirliga iyiyim vakit gecirmeye çalışıyorum bugun dogim kontorol ilacim biticek adet olurum herlade