• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Merhaba gittiniz mi bugun hastahaneye transferiniz ne zman
Evet gittim bir sonraki aya kaldı☺️ Natural olarak devam etmemeye karar verdi doktor rahim yeterli kalınlığa ulaşmadığı için riske atmayalım dedi. Şimdi ilaçlara başladım. Beslenme ile ilgili de özellikle bir şey söylemedi aşırı abartmadıktan sonra dengeli beslen dedi. Hayırlısı olsun bakalım vakti zamanı vardır elbet
Nasip bakalım her şey olacağına varır biraz daha kendime zaman ayırırım bu süreçte.

Evet gittim bir sonraki aya kaldı☺️ Natural olarak devam etmemeye karar verdi doktor rahim yeterli kalınlığa ulaşmadığı için riske atmayalım dedi. Şimdi ilaçlara başladım. Beslenme ile ilgili de özellikle bir şey söylemedi aşırı abartmadıktan sonra dengeli beslen dedi. Hayırlısı olsun bakalım vakti zamanı vardır elbet
Nasip bakalım her şey olacağına varır biraz daha kendime zaman ayırırım bu
Nasip bakalım her şey olacağına varır biraz daha kendime zaman ayırırım bu süreçte.

Hayirlisi olsun canimm ilaclari transfere hazırlık icin mi verdi bende pazartesi gidicem insalalh baslarim transfer icin hazirliga iyiyim vakit gecirmeye çalışıyorum bugun dogim kontorol ilacim biticek adet olurum herlade

Tekrar merhaba
Bugün tedavimin 8. Günü kontrole gittim rahim kalınlığı 10 olmuş çok güzel dedi doktorum...iki adet gebelik aşısı reçetesi yazdı birini hemen bugün rahim içerisine enjekte etti ,diğerini bitene kadar azar azar ben göbekten yapacağım..yaklaşık yarım saat opu odasında kımıldamadan yattım...Ben istedim bu süreci bu arada destek olsun diye..şimdilik ilaçlara devam ..cuma tekrar gidicem..tahmini transfer tarihi 10 eylül..
Yumurta toplandıgı ay mı tranfer yapıldı yoksa bekleme oldumu

Hyr rahım kasıla bir organ bıznonu hıssedemeyıx onu demek istedim onu engelliyor bazı hekimler ılac ıle
Ya ben en son transferde aşırı gergin ve sinirlenmiştim çok gergin olduğumu hatırlıyorum..aklım hala orda
Yumurta toplandıgı ay mı tranfer yapıldı yoksa bekleme oldumu
Ben ekim 2019 da opu oldum..hemende taze transferde yaptık tutmadı malesef...zamana ihtiyacım var dedim pandemi girdi araya bu döneme denk geldik...hayırlı olur inşallah..

Hayirlisi olsun canimm ilaclari transfere hazırlık icin mi verdi bende pazartesi gidicem insalalh baslarim transfer icin hazirliga iyiyim vakit gecirmeye çalışıyorum bugun dogim kontorol ilacim biticek adet olurum herlade
Evet bende doğum konrtol hapına başladım 15 gün kullanıcam decavit ve coraspirin ile sonra estoferm , lucrin iğne
Bende kışlık bir şeyler hazırlarım bu süreçte. Biraz ev işleri vs zaman geçer

Arkadaşlar bişey sorabilir miyim transferime bir hafta var kullandığım ilaçlar iğneler vücut ısısını yükseltme gibi bir olasılığı var mı sizce ? Mesela sadece alnım yanaklarım da normalin bi tık üstü ateş var vücudumun geri kalanı gayet normal ilaçların etkisinden olabilir mi ?

Şuan günde 6 tane estfrofem 3 kez rulid 1 kez coraspin 1 oksapar iğne ve günde 3 lutınus fitil yapıyorum etkiler mi bunlar

Back