Gebeliğe Hazırlık Eylul 2019 aşilama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ilk deneyimim. Bir haftadır iğneleri yapıyordum. Yarın gece çatlatma iğnesi, pazartesi de aşılama olacak. Forumda gördüğüm kadarıyla genel de tutmuyor 😒
Genel de dr de diyor zaten basari orani yuzde 20 ama tutan da var gonlumuzde ki olsun insallah

Aşılama nasıl oluyo kızlar süreci anlatirmisiniz biraz bide devlette mi yaptiriyosuniz yoksa özelde mi
Ben de ilk kez yaptırıyorum. Ne desem doğru olmaz galiba. Ben üniversite hastanesinde yaptırıyorum. Devlet destekli olduğu için ilaçlar ve aşılama 600 civarı tutacak.

Aşılama nasıl oluyo kızlar süreci anlatirmisiniz biraz bide devlette mi yaptiriyosuniz yoksa özelde mi
Doktora gttm canim problemleriimi anlattm oda tup bebege yonlendirdi ama daha tupe durum olmadigi icin asilamayla basladik. Devlette asilama ucretsiz normalde. Bizin sgk karsilamadigi icin toplamda 1000 tele falan ilaclarla.
Once heyete giriyorsn mutlaka onay verirler ona gore basliyorsun reglinin 2.gunu tedaviye

Ben de ilk kez yaptırıyorum. Ne desem doğru olmaz galiba. Ben üniversite hastanesinde yaptırıyorum. Devlet destekli olduğu için ilaçlar ve aşılama 600 civarı tutacak.
Devlet desteği olmasına rağmen yine de pahalıymış inşallah tutar canım masraflarınız emekleriniz boşa gitmez

Merhaba canım peki hız olmayan spermlere yıkama yapıldıktan sonra hızı artıyor mu? %100 olarak?
Hayir tabki o an ne varsa o bzde hizli hareketli ckmadi mesela yavas hareketli cikti bubsefer ne cikacak blmiyorim en kalitelileri ayriliyor

Bebekim birşey sorucam klomen etkişiyle iğne etsi fark atiyormu😂 benimde tutmazsa iğne verir muhtemelen
Bazisi klomen kullaniyor bazisi gonalf.

gonal f en kaliteli yumurtayi gelistiriyor digerlerini durduruyor. Ama klomen kulanmadm galuba klomense cok yumurta cikiyormus ben de gonal f le gecen asilamada 1 yumurta ckti

Bazisi klomen kullaniyor bazisi gonalf.

gonal f en kaliteli yumurtayi gelistiriyor digerlerini durduruyor. Ama klomen kulanmadm galuba klomense cok yumurta cikiyormus ben de gonal f le gecen asilamada 1 yumurta ckti
Anladım daha kuvvetliymis gonalf sanada soraym dedim
Ben pkoyum yumurtam çok var zaten😣
Klomen kullandım 2 kutu falan 2 tane büyüdü bakalım pozitif gorurmuym☺😇😇

Bu arada da hacamata gidecem yarin insallah bietkisi olmaz ignelere olmaz dediler ama 🙄

Back