eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu mutlu bir akşam diliyorum

iyi aramız ALllaha şükür aysegüle de dedim haftasonu tedavinin konusunu açıcam tekrar deneyelimmi nereye gidelim falan bakalım ne dicek.hemen sizede yazarım.uzun zamandır sıkıntılardan dolayı eve bakmıyordum bide işe başlayınca hayatı boşvermiş olduğum gibi evide boşvermiştim afedersin b.. götürüyordu.bitti şimdi ama ellerimdeki çamaşır suyu yağsökücü tuzruhu kokusu nezaman geçer bilmiyom.

abla sen yabancı değilsin sana günlüğüm 100 lira olur:::))))bide uçak param var ama olmaz olmaz.bir etli ekmeğe gelirim abla sana.

Ay benim gene sinirlerim bozuldu az önce eşimin kucağına oturdum hüngür hüngür ağladım
şimdide gülesim geliyo hey yarabbim

abla sen yabancı değilsin sana günlüğüm 100 lira olur:::))))bide uçak param var ama olmaz olmaz.bir etli ekmeğe gelirim abla sana.

:)))) oldu anlaştık ben sana 150 veririm çok güzel çalışıyorsun demeden yapıyorsun bak:)) yemek molanda etliekmek olur:))üstüne fırın kebabı...en sonda künefe ok:)))

Ay benim gene sinirlerim bozuldu az önce eşimin kucağına oturdum hüngür hüngür ağladım
şimdide gülesim geliyo hey yarabbim

moralini bozdu dimi doktor, sevmedm ben onu, sen sur hastanesine gel bide ya fatmanur beştay bal gibi muaynesi 27 tl, bak onu araştır netten çok tatlı psikolog gibi

moralini bozdu dimi doktor, sevmedm ben onu, sen sur hastanesine gel bide ya fatmanur beştay bal gibi muaynesi 27 tl, bak onu araştır netten çok tatlı psikolog gibi

yok yok hani arkadaş yazmış ya moralim bozuk ne yapmalıyım iki kere denedik tutmadı diye
ona gülesim geldi biraz tövbe estagfurullah
kimi nasıl yaptınız nasıl hamile kaldınız der
allahım çeşit çeşit insanlar var

Sağol canım.Rabbim büyük elbet ama diğer türlüsü olsa elden ne gelirki
İnşallah o mucizler benide bulur bebeğim sağasağlam eksiksiz eli ayağı düzgün olarak dünyaya gelir

Mervecim canım durumun böyle olmasına çok üzüldüm. Rabbim ne evlatsızlıkla ne de evlatlarımızla sınamasın inşallah. Kızlar yazmışlar hep sağolsunlar benim çevremdede hamileyken bebeğin sakat aldır diyen Dr kar oldu senin gibi genetikte sıkıntısı olup çocuğun sakat olur denilen arkadaşlarımda var ama maşallah hepsinin bebişi sapasağlam. Dr. Un bi ihtimal üzerine öyle demiş bence çok takılma dua et ve hamileliğinin tadını çıkar. Eminim şuan Allak pullaksın ama geçecek bebişini şağsalim kucağına aldığında hepsi unutulacak buna canı gönülden inanıyorum dualarım seninle

Son düzenleme:
:)))) oldu anlaştık ben sana 150 veririm çok güzel çalışıyorsun demeden yapıyorsun bak:)) yemek molanda etliekmek olur:))üstüne fırın kebabı...en sonda künefe ok:)))

abla yarı ordayım.. şaka bir yana iki kere konyaya geldim mevlana hz ziyarete biri üniversiteden gelince hayırlısıyla iş bulayım diye gitmiştim.biride geçen sene bu zamanlar tüp öncesi hayırlı bir evlat için dua etmeye gelmiştik eşimle tabi dua heryerde olur ama orda sanki başka.birde ilkinden sonra hemen iş bulmuştum ondan heralde tüpe başlamadan önce gelmek istedim.neyse ziyaretimizi yaptık duamızı ettik çıktık bir amca dediki bize tam karşısında mezarlık varya türbenin orda bir zatın mezarı varmış adını unuttum onuda ziyaret edin.neyse girdik mezarlığa ara ara bulamıyoruz sonra böyle küçük bir mezarın önünden geçtik eşime dedimki bu mezarmı bebek içinmi acaba falan sonra devam ettik aramaya bulamadık eşim dediki geri dönelim mezarlıktan çıkıcaz bank vardı dur dedi şurda oturup yasin okıyim o zata öyle çıkalım.o okuyor ben dinliyorum tabi içimden duam aynı. bir kaç kişi geldi birinin kucağında battaniye var meğer içinde bebek var doğduktan iki gün sonra ölmüş 3 5 kişi falanlar çok değil az önce gördüğüm mezarın karşısına oturmuşuz tam.bebeği mezara koydular üstüne toprak atıyorlar hoca dua okuyor annesi sarılmış başka bir mezar taşına ağlıyor ben hüngür hüngür ağlıyorum eşim yanımda yasin okuyor ama varya sanki saatlerce ağladım orda zaman geçmiyor. annesi ağlıyor ben ağlıyorum eşim başladı ağlamaya.Allahım dedim biz ist dan kalktık geldik buraya neye dua etmeye sen nasıl bize gösterdin başkalarının imtihanının daha zor olduğunu yani okadar aradık zatın mezarını sonra bilmeden bebek mezarının karşısına oturduk falan çok ibretlik bir olaydı.sonra eşim gitii baş sağlığına doktorlar demiş yaşamaz alalım diye kadın aldırmak istememiş artık nasıl bir hastalığı vardıysa.Allah anasına babasına mükafatını versin özellikle de anasına.

ama galiba ben yeterince ibret alamadım herhalde depresyona girdim negatiften sonra.Allah beni affetsin.

valla toplanın gelin ne güzel olur:)) evim çok geniş gelin valla :))hem sizi konyayı gezdiririm ....mevlana falan ayy ne güzel olur ne kaynatırız ama:))

çok güzel olur:)) ya çok isterim konyayı görmek. belki birgün Allah kısmet eder.Sağol gelmiş kadar oldum Allah razı olsn canım

Evet canım hemde ne biçim karışığım boğazım düğüm düğüm
yaa insan hiç kıyamıyor küçücük masum bişey saçının bir teline bir şey olsun istemiyo
Evlat bambaşka bişey işte sende kürtaj olduğunda anlamışsındır
hiçbir test yaptrımadım zaten amniosentezde yaptırmayacağım
Allah'tan gelen her şeye razıyız
Rabbim sizlere yaşatmasın bu tip durumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…