Slm Kızlar ben geldim geç oldu ama evde yoktum:)) Meleğimi gördüm buğün manşallah büyümüş ona baktıkça çok heycanlandım:))
Doktorum rahimdeki kanamanın azaldığını söyledi iyiye gidiyor dedi bende çok sevindim.İğnelere devam üç günde bir vurulacak jelide bir hafta sonra bırakıcam inşallah ve 18 ocağa randevu verdi bebişimin ense kalınlığına felan bakıcakmış ve ikili testimiz yapılcak inşallah.Kızlar rabbim isteyen herkese versin inşallah umarım benim gibi sizlerde bebişinizi görmeye gidip bizlere heycanla yazıcaksınız.Ben geçmişi okumadım şimdi gidip bakem neler olmuş inşallah güzel şeyler olmuştur.
üff eşime bende diyorum ikea ya gidelim diye, gitmek istemiyor girdinmi çıkmak zor ya..
maşallah bebişine,Sağlıklı bir şekilde gelişmeye devam etsin kuzucuk cinsyetine bişi dedimi, ben yaptırmadım ikili üçlü gerekte görmedi doktorum,geçmişi okuyup yorma kendini tatlım moraln bozulmasın
canım benim hoş geldin meleğinin iyi olmasına kanamanında azalmasına sevindim inş 18 ocaktada güzel haberlerle gelirsin
havinim senin avatarındaki şekil ne ya valla günlerdir bakıyorum bakıyorum çıkartamadım yani anlam veremedim:26:
Mİrage gitti mi yaa:26::26:
canım böyle olmamalıydı ama herşeyi yaşayıp görüyoz işte mirageyi ocak topiğinde gördüm inş bizide unutmaz
Ya tabi ordada paylaşım yapabilir ama böyle kalbi kırık kırık terketmesin bu topiği
tedaviye başladı yeni
enerjisinin düşmesini istemem
uff çok zorr
gerçekten oraya grdin mi çıkamıyosun ama bu sefer sadece bebek mobilyaları ile ilgileneceğim
zaten başka bişeyi görmüyo gözüm
canım oranın bir çıkışı varya girdinmi çıkmak problem ondan götürmüyo, birde bu halde nasıl yürüyeceksin diyor bende olsun yorulduğum yerde koltuğa otururum diyorum ama genede olmaz diyor bana kıyamıyor
iyi geceler kızlar misafirler gitti bende attım kendimi buraya nasılsınız?
canım oranın bir çıkışı varya girdinmi çıkmak problem ondan götürmüyo, birde bu halde nasıl yürüyeceksin diyor bende olsun yorulduğum yerde koltuğa otururum diyorum ama genede olmaz diyor bana kıyamıyor
hoşbuldum cnm ama karşmış yine buralar
iyi geceler kızlar misafirler gitti bende attım kendimi buraya nasılsınız?
aman boşver canım ya bi türlü düzelemedi gitti valla
misafirlerin yemeğemi gelmşti
canım hoş geldin nasılsın sanada iyi geceler
yok cnm ama çeşitli hamur işleri yaptm yani yine aynı iş :)
neyse yaptıklarını sayma şimdi
amanınn hamur işine bayılıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?