eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım benim hoş geldin meleğinin iyi olmasına kanamanında azalmasına sevindim inş 18 ocaktada güzel haberlerle gelirsin

gerçekten oraya grdin mi çıkamıyosun ama bu sefer sadece bebek mobilyaları ile ilgileneceğim
zaten başka bişeyi görmüyo gözüm

canım benim hoş geldin meleğinin iyi olmasına kanamanında azalmasına sevindim inş 18 ocaktada güzel haberlerle gelirsin

havinim senin avatarındaki şekil ne ya valla günlerdir bakıyorum bakıyorum çıkartamadım yani anlam veremedim:26:

havinim senin avatarındaki şekil ne ya valla günlerdir bakıyorum bakıyorum çıkartamadım yani anlam veremedim:26:

canım böyle bir değişik şekil bilgisayarda resimler vardı ordan yükledim bende tam ne şekli olduğunu çözmüş değilim yani

canım böyle olmamalıydı ama herşeyi yaşayıp görüyoz işte mirageyi ocak topiğinde gördüm inş bizide unutmaz

Ya tabi ordada paylaşım yapabilir ama böyle kalbi kırık kırık terketmesin bu topiği
tedaviye başladı yeni
enerjisinin düşmesini istemem
uff çok zorr

Ya tabi ordada paylaşım yapabilir ama böyle kalbi kırık kırık terketmesin bu topiği
tedaviye başladı yeni
enerjisinin düşmesini istemem
uff çok zorr

canım inş terk etmez bende tedavi aşamasında enerjisinin düşmesini istemem çünkü stres çok etkiliyo bu süreçte insanı

gerçekten oraya grdin mi çıkamıyosun ama bu sefer sadece bebek mobilyaları ile ilgileneceğim
zaten başka bişeyi görmüyo gözüm

canım oranın bir çıkışı varya girdinmi çıkmak problem ondan götürmüyo, birde bu halde nasıl yürüyeceksin diyor bende olsun yorulduğum yerde koltuğa otururum diyorum ama genede olmaz diyor bana kıyamıyor

evet canım bi tane yokuş var doğru onu çıkması zor
arabayla gidince iyi olur ama

canım buldum tekerlekli sandaliye ile gezdirsin eşin seni sana kıyamıyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…