kızlar dün söz verdim diye bugün kısa birsüreliğine bende paylaşıyorum fotomu
çok karalık mı olmuş yaaa,notebookumdaki fotoların çözünürlüğü çok yüksek yükletmio başka fotoda yok
Ama karanlik resin lutfen kisa bir sureligine net olsun resim:)
faceten indireyim ozaman
Havinim misafir yorgunluğundan sonra kendine gelebildin mi?
oldumu kızlarrr
canım benim şimdide kulak ağrım var inş oda geçince kendime gelceğim sen nasılsın göbüşü büyüttünmü bıraz
canım benim şimdide kulak ağrım var inş oda geçince kendime gelceğim sen nasılsın göbüşü büyüttünmü bıraz
maşallah canım çok güzel çıkmışınkızlar dün söz verdim diye bugün kısa birsüreliğine bende paylaşıyorum fotomu
canım yaaa dün koymuştum görmedin mi sen neyse senin için bi daha koyayım ama sende koysana bende seni görmedimGamze sende resmini koysana canim senide gorelim
Maşallah canım
olmazmı canım çok güzel çıkmışsın
ayy bünyen kaldıramadı tabi geçmiş olsun canım bi doktora görünseydin
kulak iltihabı ihmale gelmiyo valla
maşallah büyüdü havinim ama yayık yayık görsen tam kız karnı valla
:)) teşekkür ederim canım deniz varya arkadan ondan güzel çıkmışımdır
tatlım kulak ağrın için bebk emziren bi anne varsa yakınında ..3 damla süt sağdır kulağına :)) anında geçer doğal antibiyotik:)))
tatlım kulak ağrın için bebk emziren bi anne varsa yakınında ..3 damla süt sağdır kulağına :)) anında geçer doğal antibiyotik:)))
Havinim cok gecmis olsun allah sifa versin tez zamanda ins
maşallah canım çok güzel çıkmışın
canım yaaa dün koymuştum görmedin mi sen neyse senin için bi daha koyayım ama sende koysana bende seni görmedim
merveee kız seni de görelim
Koyayımmı gerçekten
sende koy ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?