eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

eşinle aynı yerde çalışmak nasıl bi duygu canım hemde müdürün =)

Gayet iyi valla o genelde dışarda oluyor çok görüşemiyoruz bide ben her gün işe gitmiyorum evden çalışma imkanımda var öyle olunca burun buruna olmadığımızdan sıkıntı yok.

Canım sorunu atlamışım kusura bakma. Bende kullandım aynı iğneden dediğin gibi kan sulandırıcıymış. Onu kanaman olduğu için kesmezler ama kan testinde pıhtılaşma çıkmazsa kesebilirler.Çünkü tüp bebek gibi sıkıntılı hamileliklerde allah korusun düşüğe neden olabilecek bu tarz önlemleri alıyorlar. Sen dikkat et kendine. Ve iğneyi göbeğinden vur daha az acıyo ve de direk batırma iğnesini vuracağın yeri elinle tut sertken yap o zaman daha az acıyo ve kanamıyo

hadi hayırlısı bakalım canım hayırlısıyla başla
ben başladım işe bulantılar var ama tabi aslında evdekinden daha iyiyim kafam dağılıyo arada koşuyorum lavaboya ama artık bu saatlerde başım ağrımaya başladı yorulduğumu hissettim akşama gelebilirmiyim bilmiyorum bugünün üstüne

walla ikiz olduğu için bulantılar daha fazla onu biliyorum da rabbim yardımcın olsun diyebiliiyorum sadece doktorum bana kenacort orabase kullanabilrsin demişti aft için bi sor istersen

ayy sütlaç hakkayen de çok yakışıklıymış maşallah :) dönmedin mi sen daha doktordan? benim randevum 4'de. kar da yağıyor, inşallah rahat gidip gelebilirim.

Sagol canim yakisiklidir benimoglum:)seninde ii gecer ins aksama guzel haberlerle gel buarada baya kar yagdi ben atasehirdeyim evde kitlendik

Canim nasilsin nasil gidiyor dualarimiz seninle hersey guzel olacak ins

Seni uzdugum icin uzgunum arkadasim tekarar özurdilerim .iyi haberler var ins kalp atislarini duyduk esim nerdeyse agliodu cok kotu oldu ayni sekilde bende rabbim uzun omur versin cok degisik duygu rabbim herkese yasatsin hep dua ediyorum 7+3 dedi dr memnun kaldim aklimda ne kadar soru varsa sordum biraz rahatladim artik tup bebek degil normal gebelik dedi saglikli gorunuyor ama hersey insanlar icin 1 ay tehlikemiz var dedi onlarida atlaticaz ins.psikolog rendevumda baya rahatladim bugn usttumden yuk gitti sordugun icin sagol

ay ay nasıl mutlu oldum anlatamam tatlım çok şükür bitanem allahım anneli babalı sağlıklı büyütsün işallah...)) artık sıkıntı yapma bak her şey yolunda çok şükür ..her gebeliğin riskleri vardır önemli olan kendine dikkat etmen korkma hiç bişey olmayacak zaman çok hızlı geçiyor bi bakmışın karnın burnunda bi bakmışın vıyak vıyak bi bebk seni gece uyandırıyor...hadi gözün aydın esincim kontrollerine zmanında git gıdana ve hareketlerine(fiziksel) dikkat et öpt..

Sagol canim rabbim herkeze yasatsin ins bundan sonra rahat olucam gercekten tadini cikaricam bu korkularla 9 ay gecmez hersey olacagina variyor artik sıkmiycam ne kendimi ne etrafimdakileri:):)

canım şöyle anlatayım adet kanamasından daha şiddetli bir kanamayla artık bebek düşüyo endişesiyle ablamı gece doktora getirdi eniştem ve doktor kullandığı ilaçları sordu kansulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyom diyince doktor bunları keseceksin bu ilaçlar fazla kanı sulandırdığından aşırı kanaman oldu dedi ve ablam okuldan 1 ay rapor aldı yattı az azda olsa 4 5 günde normalleşti galiba kanaması sende o ilacı kestinse seninde kanaman kesiler canım sıkıntı etme bebişin sana daha sıkı tutunsun değerlerin katlansın inş

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize huzurlu mutlu bir akşam diliyorum

bugün kar yağdı her kar tenesine baktığımda canlarım sizlere dua ettim rabbim rahmetiyle kuşatıp merhametiyle muamele eylesin bizlere hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin diye dua ettim

ben bi bakıp kaçıyom malum akşam saati ilerliyen saatlerde görüşürüz hepinizi öptüm

slm kızlar nasılsınız biz bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik bi prensimiz geliyor çok şükür allah olmayan kardeşlerimede nasip etsin inş... amin

Sagol canim rabbim herkeze yasatsin ins bundan sonra rahat olucam gercekten tadini cikaricam bu korkularla 9 ay gecmez hersey olacagina variyor artik sıkmiycam ne kendimi ne etrafimdakileri:):)
biz sıkılmıyoruz o konuda rahat ol ama kendi canını sıkma bebk için:)) rahatlamana relaks olmana çok sevindim tatlım..
sanada iyi akşamlar canım allah senden razı olsun müminin mümine yapacağı dua kabul olurmuş allah dualarını kabul etsin.....
slm kızlar nasılsınız biz bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik bi prensimiz geliyor çok şükür allah olmayan kardeşlerimede nasip etsin inş... amin

biz iyiyiz tatlım...çok sevindim allahım hayırlı mutlu bi hamilelelik geçirmene yardımcı olsun:))))))))

Allah razı olsun canım inş. birimizin duası kabul olsun hepimiz evladımıza çabucak kavuşuruz.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız:)))))
ferihacım nasılsın nasıl geçti seni bekliyordum :)) ama burda lütfen çok kalma bakın ve çık.....ilk günler çok önemli en az 3 gün uğrama buraya ..

selan kızlar bugün transferim oldu 2 tane embriyo koydular 2 sininde kalitesi güzelmş dünden beri çok gergindim kendimi sıktım sıtım ve ameliyat haneye girdim kendimi tutamadım doktorların yanında çok ağladım nedn bukadar gergin olduğumuda anlayamadım allahta doktolar çok anlayışlı ben çıkıyorum kızlar dua edin bana

Ayyy cnm saolasin içimi rahatlattn.. Ben de bgn vurmadm hemen azaldi kanamam çok az leke galdi inş yarina falan hiç kalmaz... İnş bebişim bana tutunmuşturr ((

Canim nasilsin nasil gidiyor dualarimiz seninle hersey guzel olacak ins

Ayy tatlim saolsin ... Hepinizden Allah razi olsun.. Bugün iğnemi kestm hemen azalmş kanamam..inş bebişim gitmemiştr dünki kanamam da... Senide tebrk ederm cnm inş sağlkla kucağina alirsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…