eşinle aynı yerde çalışmak nasıl bi duygu canım hemde müdürün =)
Yok cnm dahaa kese göruces inşl:)
canım inş azar azar bulantıların geçer yarın işemi başlıyon canım çok dikkatli ol bebişlerinede kendinede dikkat et inş rabbim kolaylık verir bunalmazsın çalışırken
canım sende yarın koyarsın resmini sabırsızlıkla bekliyeceğim
canım tedaviye adetimle başlıyacağım adetim gecikmezse ayın 18 de gelirse 19 da başlamış olurum bakalım tedaviye başlamam kırmızılara bağlı anlıcan
tubaaaaa:)) ben ardından gelıyorsam sımdı haftaya da kusmalar mı yanııııııııııııııııııııııııı...korkmaya basladım yarın da kese ıkı tane derlerse bıttım ben:)) ya bu meretın tek ılacı var o da gebelıkte kullanılmıyormus pıpetle corba ıctım bugunbırsuru yaa
ayy sütlaç hakkayen de çok yakışıklıymış maşallah :) dönmedin mi sen daha doktordan? benim randevum 4'de. kar da yağıyor, inşallah rahat gidip gelebilirim.
cnm yeğenimi kaybediyorduk yazmışsın ablanında mı böyle çok kanaması olmuştu.. iğneyi kesince aynı gün mü kesilmişti kanaması nasıl olmuştu yaa biraz detay verir miisin hatırlıyorsanben aynı adet kanaması gibi oldum dün bugün daha az inş.. iğneyi kestm bgn bakalım azalır inş kanama yaa (
canım benim mesajımı alıntılayıp bana cevap yazdın direk bende sana cevap yazmak istemedim
senin korkularını çok iyi anlıyorum ama ben sadece o kötü düşüncelerin beynini ve seni ele geçirmesine izin verme demek istedim
hassassın elbette bana biri bişey dese nasıl alınıyorum zoruma gidiyor o yüzden sana cevap bile yazmadım dikkat ettysen olur böyle şeyler
üzme kendini
biz burda eylülden beri beraberiz hepimiz kader arkadaşıyız burda.çok nadir olur böyle şeyler üzüldüm açıkçası ama neyse geride kaldı
bugün güzel haberlerini bekliyoruz doktordan.
Seni uzdugum icin uzgunum arkadasim tekarar özurdilerim .iyi haberler var ins kalp atislarini duyduk esim nerdeyse agliodu cok kotu oldu ayni sekilde bende rabbim uzun omur versin cok degisik duygu rabbim herkese yasatsin hep dua ediyorum 7+3 dedi dr memnun kaldim aklimda ne kadar soru varsa sordum biraz rahatladim artik tup bebek degil normal gebelik dedi saglikli gorunuyor ama hersey insanlar icin 1 ay tehlikemiz var dedi onlarida atlaticaz ins.psikolog rendevumda baya rahatladim bugn usttumden yuk gitti sordugun icin sagol
ay ay nasıl mutlu oldum anlatamam tatlım çok şükür bitanem allahım anneli babalı sağlıklı büyütsün işallah...)) artık sıkıntı yapma bak her şey yolunda çok şükür ..her gebeliğin riskleri vardır önemli olan kendine dikkat etmen korkma hiç bişey olmayacak zaman çok hızlı geçiyor bi bakmışın karnın burnunda bi bakmışın vıyak vıyak bi bebk seni gece uyandırıyor...hadi gözün aydın esincim kontrollerine zmanında git gıdana ve hareketlerine(fiziksel) dikkat et öpt..
cnm yeğenimi kaybediyorduk yazmışsın ablanında mı böyle çok kanaması olmuştu.. iğneyi kesince aynı gün mü kesilmişti kanaması nasıl olmuştu yaa biraz detay verir miisin hatırlıyorsanben aynı adet kanaması gibi oldum dün bugün daha az inş.. iğneyi kestm bgn bakalım azalır inş kanama yaa (
biz sıkılmıyoruz o konuda rahat ol ama kendi canını sıkma bebk için:)) rahatlamana relaks olmana çok sevindim tatlım..Sagol canim rabbim herkeze yasatsin ins bundan sonra rahat olucam gercekten tadini cikaricam bu korkularla 9 ay gecmez hersey olacagina variyor artik sıkmiycam ne kendimi ne etrafimdakileri:):)
sanada iyi akşamlar canım allah senden razı olsun müminin mümine yapacağı dua kabul olurmuş allah dualarını kabul etsin.....selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize huzurlu mutlu bir akşam diliyorum
bugün kar yağdı her kar tenesine baktığımda canlarım sizlere dua ettim rabbim rahmetiyle kuşatıp merhametiyle muamele eylesin bizlere hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin diye dua ettim
ben bi bakıp kaçıyom malum akşam saati ilerliyen saatlerde görüşürüz hepinizi öptüm
slm kızlar nasılsınız biz bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik bi prensimiz geliyor çok şükür allah olmayan kardeşlerimede nasip etsin inş... amin
selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize huzurlu mutlu bir akşam diliyorum
bugün kar yağdı her kar tenesine baktığımda canlarım sizlere dua ettim rabbim rahmetiyle kuşatıp merhametiyle muamele eylesin bizlere hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin diye dua ettim
ben bi bakıp kaçıyom malum akşam saati ilerliyen saatlerde görüşürüz hepinizi öptüm
canım şöyle anlatayım adet kanamasından daha şiddetli bir kanamayla artık bebek düşüyo endişesiyle ablamı gece doktora getirdi eniştem ve doktor kullandığı ilaçları sordu kansulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyom diyince doktor bunları keseceksin bu ilaçlar fazla kanı sulandırdığından aşırı kanaman oldu dedi ve ablam okuldan 1 ay rapor aldı yattı az azda olsa 4 5 günde normalleşti galiba kanaması sende o ilacı kestinse seninde kanaman kesiler canım sıkıntı etme bebişin sana daha sıkı tutunsun değerlerin katlansın inş
Canim nasilsin nasil gidiyor dualarimiz seninle hersey guzel olacak ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?