eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Cok sagollun guzeller desteginiz ve anlayisiniz icin:) buarada buraya koyacak duzgun bi resmim bulamiyorum ya :)

Hemde nasıl kaşınıyor:)) Teşekürederim yarın alalım böyle olmayacak:))

Ge.dim cok ozur dilerim aysegulum ya ani cikis patlamsi yasadim merveyide kirdim cok uzgunum

Merveyi nerde gördün bayağıdır görünmüyor.Hm bişey olmaz herkeste olabilir sert çıkışlar , böyle şeyler takma kafana bişey şekerim.hani rsim elfaes uykum geldi işe gitcmmm yarın .

Havinim nasıl açıldı zaten iştah benim:) Kociş alışkın değil benim iştahlı durumuma buğün yemekte beni seyrediyordu:))))) Bende utandım ama kendimi kaybetmişim heralde:)))

canım ablamdan biliyorum oda yemeye başladığında öyleydi olsun canım bebiş sağlıklı gelişsinde sende varsın iştahla yemek ye

Kızlar ben daha fazla dayanamıycm,gidiyom gözümden uyku akıyo.Hepinize iyi geceler.Allah rahatlık versin.

ayşe canım sende resmini koy senide görelim inş bizlerde tedavilerimizle hamiş kalacağız canım hamişler bize umut oluyo iyiki varlar canım

::):)ugrasiom resim nasil yuklenioki

kullanıcı kontrol panelinde avatar yükle kısmı var solda altta oraya tıkla ordan bilgisayardan resim yükle yeri var ordanda bilgisayarından resim yükle umarım anlata bildim canım

Güzel fikir valla teşekürederim:) Kızlar sorum olucak benim göğüslerim çok fena şişti hamişler kullandığınız krem felan varmı? Ne yapsam bennn

canım deli gibi yemen normal bende aynıyım bu saatlerde fena acıkıyorum... badem yağı tüylenme yapıyor diye biliyorum ama b soruy ayşegüle sormak lazım.. bebek yağı kullanıyorum ayrıca çatlamayım diye bi krem aldım arkadaşım tavsiye etti, birde z.yağı kullan bence

Yarın yaparım artık ne yapalım ya bıde benım hıs adam akıllı resmım yok şimdi fark ettım

canım benimde bi bu profilime koyduğum var daha yok o resme gözüm gibi bakıyom pek resim çekilmekle aram yoktur inş sende yaparsında görürüz senide diğer kızlarıda

Kızlar dünkü soruma cevap verdiğiniz için ayrı ayrı teşekkürler. Sizlere teşekkür edemesen acil çıktım kusuruma bakmayın.
BOYACI canım maşallah gözün Aydın değerlerin katlar herşey yolunda gider inşallah.
KEDİCİM evin hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun inşallah
FERİHACIM transfer var yarın herşey yolunda gitsin ve bu son bekleyişin olsun
Havinim, miragem, yuks, gamzear, ayşegül, elfaes ve atladığım varsa kusuruma bakmasın hepinize kocaman öpücükler

canım benimde bi bu profilime koyduğum var daha yok o resme gözüm gibi bakıyom pek resim çekilmekle aram yoktur inş sende yaparsında görürüz senide diğer kızlarıda

ya bende sabah aksam nerseyse resım cekılırım can sıkıntısından ama sacma sapan resımler yanı sıttelere konulacak gıbı değil allahtan burası kadınlar kulubu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…