boşver şişsin millet öyle olmak için silikon yaptırıyoo deermişiim:)))
badem yağı sür canikom yumuşar biraz.sakın kaşınırsa kaşıma çünkü kaşırsan vücudunda o izler kalırmış.Hafif okşa ,kaşıma vücudunu
Ge.dim cok ozur dilerim aysegulum ya ani cikis patlamsi yasadim merveyide kirdim cok uzgunum
Havinim nasıl açıldı zaten iştah benim:) Kociş alışkın değil benim iştahlı durumuma buğün yemekte beni seyrediyordu:))))) Bende utandım ama kendimi kaybetmişim heralde:)))
Cok sagollun guzeller desteginiz ve anlayisiniz icin:) buarada buraya koyacak duzgun bi resmim bulamiyorum ya :)
canım benim sendende bekliyoruz resim seç bitane
kızlar hepiniz fıstık gibisiniz. sonucu negatif olanlar yeni deneme için bekleyen kızlar gelin valla topik hamileler topiğine dönmüş bu akşam. bizde bir dahaki sefere inşallah.oh oh çok güzel valla umut olun bize.
::):)ugrasiom resim nasil yuklenioki
Kızlar ben daha fazla dayanamıycm,gidiyom gözümden uyku akıyo.Hepinize iyi geceler.Allah rahatlık versin.
Kızlar ben daha fazla dayanamıycm,gidiyom gözümden uyku akıyo.Hepinize iyi geceler.Allah rahatlık versin.
kullanıcı kontrol panelinde avatar yükle kısmı var solda altta oraya tıkla ordan bilgisayardan resim yükle yeri var ordanda bilgisayarından resim yükle umarım anlata bildim canım
ANlattin canim bende oraya girdim ama dosya aci yaziyo ama yuklemior
sekerler ya cabalıyorum olmuyor sanırım
Güzel fikir valla teşekürederim:) Kızlar sorum olucak benim göğüslerim çok fena şişti hamişler kullandığınız krem felan varmı? Ne yapsam bennn
canım inş başarırsın bu akşam sitede sıkıntı olabilir yarın yine denersin
Yarın yaparım artık ne yapalım ya bıde benım hıs adam akıllı resmım yok şimdi fark ettım
canım benimde bi bu profilime koyduğum var daha yok o resme gözüm gibi bakıyom pek resim çekilmekle aram yoktur inş sende yaparsında görürüz senide diğer kızlarıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?