eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Kızlar nasılsınız .Havin su açılışlarına bayılıyorum.Gamzeciğim ,havinciğim nasılsınız?bn bütün gün satın aldığımız evin tadilatlarına bakmakla meşguldüm.Sanırım 15 güne taşınacağım.Komşum bir tencere yaprak sarması yollamış onu yedim.Allah sizede hayırlı komşular versin inşallh.

canım sen nasılsın ben iyiyim şükür kız profil resmindeki senmisin çok hoş resim

kız fazla yorma kendini hayırlısıyla taşınırsınız inş yeni evin hayırlı olsun canım bebişlerinle eşinle bir ömür huzurlu mutlu yaşayın inş evinizde

Son düzenleme:
kurumsal bir firmada müşteri hizmetleri canikom
hııı anladım tatlım haftasonu çalışmak ayrı bi zordur şimdi ben hafta sonunu iple çektiğim için
sağol canım iyiyim hamdolsun sen nasılsın evinde hayırlı olsun canım güle güle oturun inş. komşundanda Allah razı olsun bu arada foto süper canım
hoşbulduk canım ben iyiyim saatim saatimi tutmuyo ya sen nasılsın neler yapıyon

bende iyiyim canım bugün temizlikle falan uğraştım malum hafta içi çalışınca hafta sonu da temizlik ev işleriyle uğraşıyorum

canım ablam kullanmıştı ve nerdeyse yeğenimi o iğne yüzünden kaybediyorduk doktorun bıraktırmakla iyi yapmış inş bebişin bundan sonra dahada sıkı tutunur sana annesi sende canım yat dinlen

çok güzel yaa hayatının en mutlu anları şimdi hem bebek sevinci hem yeni ev süper valla Allah bizede nasip etsin bunları inş.

canım ev işini deme hiç bitmiyoki hm desene ev mis gibi olmuştur bu akşam çaya sanamı gelsek kız

hayırlı olsun yeni evin canım, aman dikkat et kendini yorma iş yapıcam diye başına iş alma sakın.

Evet bnm şekerr.Allah razı olsun ist a yolu düşenleri beklerim.Dublex aldım:) bodrumdan dublexe çıkıyom:)))

evet canım yarın transferim ay benim çok mutlu olmam gerekirken içimde bi sıkıntı bi sitres sabahtan beri azarlamadığım kimse kalmadı noluyor bana ya o kadar ağlamak geliyorki içimden ben gelecek zrluktan korkuyorum galiba o kadar iğne yat yat eğer bide elin boşa çıktımı tamam ya dua edin banada bende bu süreci güzelce atlatayım

Evet bnm şekerr.Allah razı olsun ist a yolu düşenleri beklerim.Dublex aldım:) bodrumdan dublexe çıkıyom:)))

canım benim evinde ailenle sağlıklı huzurlu mutlu yaşa bir ömür inş canım benim düşünmen yeter gelmiş kadar oldum ne güzel olur aslında tanışsak nasip işi bunlar

çok güzel yaa hayatının en mutlu anları şimdi hem bebek sevinci hem yeni ev süper valla Allah bizede nasip etsin bunları inş.

amin ayşem inşallh.Pes etmemk ve sürekli Allahtan istemek önemli.Bnm hep şimdiye kadar dualarım kabul oldu çok şükr.ısrarla istedim hergün allah tan.O duada ısrar edenleri sever.Ev içinde dua etmiştim.Bodrumdan milletin ayaklarını izlemeyim diye:))
Allhım herkese nsip etsin.Hpinize dua ediyorum.Bn 20 kez deneme yapmış kadının sabrını örnek almıştım.yılmadan usanmadan tam 20 kez.Allah nasip etmişti.Forumlarda denk gelirseniz gözyaşlarınızı bnm gibi tutamazsınız zaten.Rabbim çok aratmadan, maddiyatımızı yitirmeden hepimize ,hepinize kucaklarımızı doldurmayı nasip etsin inşallh

canım ben şimdi o ilacı biraz inceledim merak ettiğim şu sizde ne kadar bi artış oldu

canım hep olumlu düşün rabbimin izniylede herşey güzel olcak bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacak buna inan inancını asla kaybetme rabbim ol dedikten sonra herşey olur hemde çok güzel olur 9 ay sonra bebişlerin kucağında olur

canikom bn birgün 8-10 çalışıp diğer gün izin yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…