hoşgeldin canımcım nasılsın
Kızlar nasılsınız .Havin su açılışlarına bayılıyorum.Gamzeciğim ,havinciğim nasılsınız?bn bütün gün satın aldığımız evin tadilatlarına bakmakla meşguldüm.Sanırım 15 güne taşınacağım.Komşum bir tencere yaprak sarması yollamış onu yedim.Allah sizede hayırlı komşular versin inşallh.
hııı anladım tatlım haftasonu çalışmak ayrı bi zordur şimdi ben hafta sonunu iple çektiğim içinkurumsal bir firmada müşteri hizmetleri canikom
sağol canım iyiyim hamdolsun sen nasılsın evinde hayırlı olsun canım güle güle oturun inş. komşundanda Allah razı olsun bu arada foto süper canımKızlar nasılsınız .Havin su açılışlarına bayılıyorum.Gamzeciğim ,havinciğim nasılsınız?bn bütün gün satın aldığımız evin tadilatlarına bakmakla meşguldüm.Sanırım 15 güne taşınacağım.Komşum bir tencere yaprak sarması yollamış onu yedim.Allah sizede hayırlı komşular versin inşallh.
hoşbulduk canım ben iyiyim saatim saatimi tutmuyo ya sen nasılsın neler yapıyon
Hepiniziii çokk seviyorum uzatmiyim die tek tek yazmiyorm kizlar.. Bir de sorum olacak.. Bnm ttransfer sonrasi iğnem cleaxane .. Bu yapmiş büyük ihtimal bu kadar kaamayi... Bu iğneyi kullanan var miydi.. Aranizdaa acaba??? Tekrar saolun hepiniz
Kızlar nasılsınız .Havin su açılışlarına bayılıyorum.Gamzeciğim ,havinciğim nasılsınız?bn bütün gün satın aldığımız evin tadilatlarına bakmakla meşguldüm.Sanırım 15 güne taşınacağım.Komşum bir tencere yaprak sarması yollamış onu yedim.Allah sizede hayırlı komşular versin inşallh.
hııı anladım tatlım haftasonu çalışmak ayrı bi zordur şimdi ben hafta sonunu iple çektiğim için
sağol canım iyiyim hamdolsun sen nasılsın evinde hayırlı olsun canım güle güle oturun inş. komşundanda Allah razı olsun bu arada foto süper canım
bende iyiyim canım bugün temizlikle falan uğraştım malum hafta içi çalışınca hafta sonu da temizlik ev işleriyle uğraşıyorum
canım sen nasılsın ben iyiyim şükür kız profil resmindeki senmisin çok hoş resim
kız fazla yorma kendini hayırlısıyla taşınırsınız inş yeni evin hayırlı olsun canım bebişlerinle eşinle bir ömür huzurlu mutlu yaşayın inş evinizde
Evet bnm şekerr.Allah razı olsun ist a yolu düşenleri beklerim.Dublex aldım:) bodrumdan dublexe çıkıyom:)))
canım ev işini deme hiç bitmiyoki hm desene ev mis gibi olmuştur bu akşam çaya sanamı gelsek kız
Evet bnm şekerr.Allah razı olsun ist a yolu düşenleri beklerim.Dublex aldım:) bodrumdan dublexe çıkıyom:)))
ayy gelin valla ne güzel olurdu
çok güzel yaa hayatının en mutlu anları şimdi hem bebek sevinci hem yeni ev süper valla Allah bizede nasip etsin bunları inş.
ooo süpermiş en üst kat dublex mi nerde oturuyon sen istanbulda gelirim valla.
vanda kahvaltı güzel oluyor demi kahvaltıya sana gelelim.
evet canım yarın transferim ay benim çok mutlu olmam gerekirken içimde bi sıkıntı bi sitres sabahtan beri azarlamadığım kimse kalmadı noluyor bana ya o kadar ağlamak geliyorki içimden ben gelecek zrluktan korkuyorum galiba o kadar iğne yat yat eğer bide elin boşa çıktımı tamam ya dua edin banada bende bu süreci güzelce atlatayım
hııı anladım tatlım haftasonu çalışmak ayrı bi zordur şimdi ben hafta sonunu iple çektiğim için
sağol canım iyiyim hamdolsun sen nasılsın evinde hayırlı olsun canım güle güle oturun inş. komşundanda Allah razı olsun bu arada foto süper canım
bende iyiyim canım bugün temizlikle falan uğraştım malum hafta içi çalışınca hafta sonu da temizlik ev işleriyle uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?