eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Anladım tamam canımm
kör olmayasıca hemşire bak bakk pazartesi gidince sorarım ben ona
sorumsuz şey beni niye aramıyomuşşş
sağol canım söykediğin için

Google amca bak ne diyor :) Tetanoz aşısı yapılan anne adayında oluşan antikorlar bebeğe de geçer ve bebeği yenidoğan döneminde oluşabilecek tetanoz hastalığına karşı koruma sağlar. Hamilelikte yapılmasının nedeni bebeği yenidoğan tetanozundan korumaktır.

doktorumda yaptır demişti ama
hemşire hanım lütfedip beni bilgilendirmedi
yaptırmamız lazım önemli valla

kızlar gece çayı yapıyorum buyrun içmeye :))
eşim istedi film seyredicekmişiz ben kaçıyorum, hepinizi öpüyorum iyi geceler..

benim çok uykum geldi hadi ben gidiyorum kızlar
allaha emanet olun öpüyorum hepinizi

aynen cnm bende yaa üşüdüklerini düşünüyorum benime olmaları gerektiğini (7si birden nasıl olursa:)) ama ne biliyim benm bebeğim var ama benden uzakta hasret çekiyoruz gün sayıyoruz inş artk baş ucumuza değil karnımıza koyup büyütürüz melekleri :) bende bebişlerim diyorum eşime söylerken bizim sıpalar diyorum çok hoşuna gidiyo :) embriyo uzak kalıyo biraz...

mervecım en acımayan yer bıle agrımaya baslayınca ıste mecburen kola gecıcez artık kendın vurabılıyormusun kola ben göbege kendım yapıyordum da koldan cesaret edemedım yarın merkeze gıdınce tarıf etsınler bakalım mecburen gecıcem..

Kizmayin bana ya ne yapayim korkuyorum sanada son kez soruyorum hatirlatmak istemem ama duymusmuydun neden olmus dr acikladi mi bide kac aylikti kizma lutfen

yok canım estağfurullah ne kızması sen keseyi gördün kalp atışını azda olsa duydun canım niye korkuyon ya benimki çok farklı geriden geliyordu benim bebeğim senin hemen gözüktü kese ama benimki 2hafta sonra gözüktü gelişimi durdu kalp atışı durdu kürtaj oldum canım nasip değilmiş
sen takma bida bunları kafana herşeyin güzel gidiyor ginede takıyosun haaaaaaaaaaaaaa senin drecne bi gelsem hiç takmam kafama felan

nasılsınız iyi pazarlar diliyorum koçişerle ben çok heycanlıyımyarın transferim var ay çok tuhaf biduygu demi tüp bebek yaptıramayan anlyamz çocuklarımız orda ay geceöyle güzel rüya gördüm ki hamile oluyorumbebek alşverişi yapıyorum almadk bişey koymuyorum bi kaktım malesef rüyaaaaaaaaaa inşallah gerçek olur bugün benim işim çok temizlik var evde ağrımda oluyor ama mecbur yapcaz dua edin bana kolayca alıp gelim bebekleri

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın??

Allah razı olsun canım sende olmasan kimse cevap vermiyor artık alınganlık yapmak istemiyorum ama hakketten çok dikkatimi çekti hamile değilim, şuan tedavide değilim ama sizleri çok sevdiğimden bu ortamı bırakmak istemedim

günaydın kızlar...ben regl oldum bu sabah yuppi yuppiiiiiiiiiiiii :))) buna da sevineceğim hiç hesapta yoktu ha :))) uzun bir zaman bir daha görmeyeceğim kendilerini o yüzden vedalaşıyorum kısa bir süre için kırmızılarımla. :)

ferihacım iyi şanslar canım. sen niye bizim tablomuzda yoksun hala. ilk sayfadaki tablodan gereken bilgileri ver de ekleyeyim canım.

kız gamzeeee :) yapma zaten alınganlık bırak herkesi kendi haline, herkes bişeyle uğraşıyor işte. ama sanırım arkasından muhabbet gelmeyince nasılsınız iyi misiniz sorularına cevap vermiyor insanlar. peşinden birşeyler anlatıyor ol yani o nasılsının. ben öyle gözlemledim :)

iyi hadi gözün aydın canım

merhabalar herkese....anca okudum geçen sayfaları aysegülü canım üzme kendini bende geçen ay adetim geçti oldu bu sefer dedim test aldım tek çizgi çıktı ertesi gün adet oldum ı zaman bende çok yıkıldım ama ne yapalım hayırlısı bizde bunları çekeceğiz ama sonu çok güzel olacak inşallah...rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah...

Gamze canım bizde seni seviyoruz olurmu öyle şey, sen burda oldukça hatır sordukça yazmaya çalışıyorum ben.

mirage canım hadi gözün aydın... sırada asilin kırmızıları var :))

meraba kızlar iyi pazarlar dün gece kaynamış burası yine AYSEGUL ve MİRAGE hadi gözünüz aydın.aysugul ağrın çokmuş canım inş.geçmiştir.ELFAES senin cevaplarına bayılıyorum alem kızsın valla.BOYACI bence sen hamilesin dikkat et kendine.GAMZECİM herhalde burdayız hiçbiryere gitmiyoruz.BEBEĞİMOLSUN merak etme tatlım doktorlar gereken önlemi alıcaktır.aklımda bunlar kaımış atladıklarım sizleride seviyorum burda olmak gerçekten çok güzellll.dün misafirlikteydik benim telden nete girilmiyor maalesef aklım hep burdaydı.

kızlar ikinizede sorum var ben bülent baysal la mustafa bahçeci arasında kaldım ikinizde doktorlarınızdan memnun kalmışsınız ama bilmiyorum hergün değişiyor kafam.size sorum size transfer edilen embriyolar kaçıncı kalite ve kaç hücreli idiler.teşekkürler canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…