eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım ilki tutmadı yumurtalarım çok fazla olduğu için 2.sini 45 gün sonra yapıldı ama oda 7 haftalık düştü ben 31 yaşındayım 1. ve 2. tek emriyodu şimdi 2 emriyo trasfer edilecek iinşallah

bende 24 yaşındayım,pko sorunumuz var...ilk denemem 3 tane transferim oldu...doktorum tanıdıktı ikna ettik 3 tane döllendi 3 ünüde transfer ettiler....son günlerim bebişimi size müjdeleyeceğim...inşallah tutmuştur bebişim öyle hissediyorum ama insan korkuyo yanılmaktan.senin 2.transferinde tuttuğunda transferden test gününe kdr ne hissettin cnm?belirtilerin neydi yardımcı olurmusun ?

canım benden rahim filmi istemişti. ama benim geçmişte bebişiminb kalbi durduğu için yapılmış bir kürtajım vardı. belki onla alakalı olarak istemişti rahim filmini. nitekim 2 tane polip çıktı ve alındı.

amin canım. senin tedavin de hayırlı olsun. güzel sonuç al inşallah.

valla artık oturup ağlıcam sinirimden ya bu iş bana gelincemi aksi oluyo anlamadımki

yok canım sadece sana olmuyo, hepimize çeşidi türlüsü oluyo. benim bir kere 6 gün gecikmişliği var kürtaj sonrası. az daha bekle bakalım.

bütün erkekler böyle evet. yani ne kadar anlayışlı yapıları olursa olsun bu durumu bizim hissettiğimiz gibi hissedemiyorlar.

komiksin angel yaa :))) al benden de o kadar. benimki de şu an ayaklarını sehpaya uzatmış uyuyo :))

hayırlı geceler arkadaşlar bu gece ankaraya yolculuk var yarın doktor randevum var inş herşey yolunda gider şimdiden heyecan ve korku bir arada ne hissettigimi anlayamıyorum

hakkaten yaaa kızların çenesi düşmüş, okumatan yazmaya geçemedim bi türlü :))) psikiatrın faydasını görürsün inşallah. ben de gidiyorum biliyosun.

yesimcim iyi misin canım? ya senin şu test gününü kendiminkiymiş gibi bekliyorum haa. acayip heyecanlıyım seninle birlikte.

canım benim öyle olsun da başka türlü olmasın diyelim her şeyde hayır vardır

9. gün evde test yaptım canım çok silik çıkmıştı ama ben test bozuktur ya da ben yanlış görüyorumdur die düşündüm belki de bekleyince belirginleşiyordur ikinci çizgi dedim ama öyle değilmiş hamileymişim. ama tabi ki kişiden kişiye değişir. çok önemsemiceksen sonucu bence yarın yada çarşamba bi test al yap ama moralini bozucaksa hiç yapma. 11. gün kan testi yaptırsana canım kesin çıkıyo sonuç benim dr um hep 11. gün istiyor. beklemek çok zor ondan sölüyorum ama ben çok iyi şeler hissediorum ve bir an önce öğren istiyorum. biraz sabırsızım ama sadece kendim için deil heralde. sen kendin için en iyisini bilirsin canım.

canım ben sana daha öncede yazmıştım hiç belirtim yoktu bel ağrısı ve kasık ve baçakta kasılma vardı 10.günü idrar testinde silik çizgi gördüm 15.gün betan 81.20 çıktı 2günsonra beta 208 çıktı güzel giden bir gebelikti 7haftama girdigim gün hiç birşey yokken kanaman başladı ve bebişimi kaybettim ağustostun 24dünde ve o gün doğum günümdü dünyam başıma yıkıldı ama içimden birseste hemen tekrarlamamı söyledi benim 15 dondurulmuş yumurtam var ve hemen başladım ve güzel sonuçlar aldım

yesimcim iyi misin canım? ya senin şu test gününü kendiminkiymiş gibi bekliyorum haa. acayip heyecanlıyım seninle birlikte.

iyiyim cnm nasıl olayım işte bebelerimi üzmüyorum ( ee teyze olucaksınız kolay değil yani meraklanın azıcık inşallah herkesin beklediği haberi veririm...harbiden ya gelin bi test yapalım...kim benim sonucum için ne hissediyorsa üzüleceğimi kafama takmıyacağımı düşünerek cvp versinn bakalım temiz kalpli arkadaşlarım bnm hisleriniz çıkar bundan eminim...herkes bi fikrini söyleyebilirmi teyzoşlar

yeşim canım herşeyin günü saati vardır derler bence test gününde rabbiminde izniyle pozitifi göreceksin canım

valla herkes sana en başından beri tuttu diyor. daha ne diyelim?? :))

merhaba kızlar herne kadar sizlerle bu topikte bırlıkte olamasamda yazdıklarınızı takıp edıyorum.benım tanıdık bır akraba okumam için dualar söyledı sızınle paylaşmak istedim.budualar ya allah ya rahman ya rahım allahın isimleri.bu üç ismi bebek için niyet edip ilkindi namazını kılındıktan sonra akşam ezanı okunana kadar tek oldunuz bır ortamda okuyacakmısım.yalnız yanımımda kımse olmayacakmış sonrada akşam namazını kılıp kalkacakmışım.bu duayı 20senedir çocugu olmayan bırı akrabama söylemiş doktorlar sızın kesınlıkle çocunuz olmaz demişler ama duadan 15 gun sonra hamıle oldunu ögrenmış başka bırıde 1 çocuktan sonra 7 yıldır hamıle kalamıyormuş duadan sonra hamile kalmış bu zor dönemımızde allahımıza sıgınmaktan baska çaremız yok ben duayı okuyacam sızde belkı yapmak istersiniz diye sizlerle paylaştım kendınıze iyi bakın allahım insallah hakkımızdan hayırlı olacak hayırlı ,saglıklı,dinine vatanına baglı,uzun ömürlü ,bahtı açık evlatlar nasip eder.

2 yavrumu aldım geldim. çok iyi durumda yavrular değiller ama ben rabbimin mucizeleri olan 2 yavrumun beni bırakmayacağını hissediyorum..
şartlar aleyhime işlese de . 1 gece yattım sabah erken 3 saat yol çektik..
gerildim..
dualarınızı esirgemeyinn

hayırlı olsun canım..insaalahh. ben transferden hemen sonr ayola cıkıp hamıle kalan biliyorum ve yol 9saat ototbüs yolculuğu ..bunu takılma bebeklere odaklandarısı bizim basımıza

canım Allah tan ümit kesilmez bol bol dua et inş. onlar sana sıkı sıkı tutunacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…