canım ilki tutmadı yumurtalarım çok fazla olduğu için 2.sini 45 gün sonra yapıldı ama oda 7 haftalık düştü ben 31 yaşındayım 1. ve 2. tek emriyodu şimdi 2 emriyo trasfer edilecek iinşallah
Arkadaşlar, bir kısmımız tedaviye başlamış, bir kısmımız da başlamayı bekliyor
Sizler tedavi öncesi tahlil, test veya rahim filmi çektirdiniz mi ?
Benden hiç bir şey istemediler reglin 2.günü gel tedaviyi başlatacağız dediler
acaba sorun eşimde diye mi ?
merhaba arkadaşlar.tedavisi başlayanlar,bitenler, sonuç bekleyenler ..allah herkesin tedavilerini hayırlı eylesin, güzel sonuçlar almayı nasip eylesin.bende allahın izniyle yarın başlıyorum, dualarınızı bekliyor ve hepinize dua ediyorum..
valla artık oturup ağlıcam sinirimden ya bu iş bana gelincemi aksi oluyo anlamadımki
Benim eşim de bu tedavi konusunda çok meraksızBütün erkekler böyle mi bilmiyorum ama ben bu kadar çabalarken onun da biraz hevesli olmasını isterdim. Sitem edince de seninle geliyorum yaa daha ne yapayım diyor. Offf offff.
krize girdim ya dedim ya dondurma meselesini uyguladım dondurma yicenmi dedim horluyodu hani varsa yerim dedi kalkış bi kalkış sanki zıpladı yerinden kalk gidek desem rüya görür süpersin kocacım ya bizim bebeklerimizde çok orjinal olur valla
gidicem yarın inş.. bakalım ne olcak
hayırlı geceler arkadaşlar bu gece ankaraya yolculuk var yarın doktor randevum var inş herşey yolunda gider şimdiden heyecan ve korku bir arada ne hissettigimi anlayamıyorum
kızlarrrr sayfalar ilerlemiş ilerlemiş okumaya enerjim yokkk bugün psikyatra gittim sonra da işyerinden arkadaşlarım geçmiş olsuna geldi onlar gittiğinden beri de elimde telefon kucağımda bilgisayar doktorun önerdiği kitapları arıyorum size de söyleyeyim bu dönemde iyi geleceğini söyledi siz de bulursanız alın
tüp bebeği beklerken gonca şensözen (kitapevlerinde yok netten sipariş verdim)
beni leylek getirmedi mustafa bahçeci (netten bile bulamadım aramaya devam ediyorum hatta bulursanız bana da haber verin)
canım bugün psikyatr dediki erkeklerin savunma mekanizması da buymuş benim umursamadığımıönemli olmadığını bilsin ya da konuşmayayım unutsun konu geçmesin üzülmesin vs sebeplerden öyle davranırlarmış....
canım bilmiyorum sanırım 2 güne bir bakmamak için c.tesi kesinleşir diye çağırmışlardır...bnmde 3.gün embriyosu ben dha heyecanlıyım ama yıkılmaktan korkuyorum...içinden ne geçiyor teyzesi bizim için?buarada sen hiç idrar testi yaptın mı 10/11.gün çıkıyo diyolarda...tabi çıkmayanda çok
bende 24 yaşındayım,pko sorunumuz var...ilk denemem 3 tane transferim oldu...doktorum tanıdıktı ikna ettik 3 tane döllendi 3 ünüde transfer ettiler....son günlerim bebişimi size müjdeleyeceğim...inşallah tutmuştur bebişim öyle hissediyorum ama insan korkuyo yanılmaktan.senin 2.transferinde tuttuğunda transferden test gününe kdr ne hissettin cnm?belirtilerin neydi yardımcı olurmusun ?
yesimcim iyi misin canım? ya senin şu test gününü kendiminkiymiş gibi bekliyorum haa. acayip heyecanlıyım seninle birlikte.
Emanetleri zayi etmeyene emanetsiniz..dua eder dua beklerimiyi gecelerrrr
iyiyim cnm nasıl olayım işte bebelerimi üzmüyorum( ee teyze olucaksınız kolay değil yani meraklanın azıcık inşallah herkesin beklediği haberi veririm...harbiden ya gelin bi test yapalım...kim benim sonucum için ne hissediyorsa üzüleceğimi kafama takmıyacağımı düşünerek cvp versinn bakalım temiz kalpli arkadaşlarım bnm hisleriniz çıkar bundan eminim...herkes bi fikrini söyleyebilirmi teyzoşlar
iyiyim cnm nasıl olayım işte bebelerimi üzmüyorum( ee teyze olucaksınız kolay değil yani meraklanın azıcık inşallah herkesin beklediği haberi veririm...harbiden ya gelin bi test yapalım...kim benim sonucum için ne hissediyorsa üzüleceğimi kafama takmıyacağımı düşünerek cvp versinn bakalım temiz kalpli arkadaşlarım bnm hisleriniz çıkar bundan eminim...herkes bi fikrini söyleyebilirmi teyzoşlar
ön dişimdeki dolgum çatladı. yarın yine dişçi, yine masraf imdaaaaaat :))
ön dişimdeki dolgum çatladı. yarın yine dişçi, yine masraf imdaaaaaat :))
2 yavrumu aldım geldim. çok iyi durumda yavrular değiller ama ben rabbimin mucizeleri olan 2 yavrumun beni bırakmayacağını hissediyorum..
şartlar aleyhime işlese de . 1 gece yattım sabah erken 3 saat yol çektik..
gerildim..
dualarınızı esirgemeyinn
2 yavrumu aldım geldim. çok iyi durumda yavrular değiller ama ben rabbimin mucizeleri olan 2 yavrumun beni bırakmayacağını hissediyorum..
şartlar aleyhime işlese de . 1 gece yattım sabah erken 3 saat yol çektik..
gerildim..
dualarınızı esirgemeyinn
hayırlı olsun canım..insaalahh. ben transferden hemen sonr ayola cıkıp hamıle kalan biliyorum ve yol 9saat ototbüs yolculuğu ..bunu takılma bebeklere odaklandarısı bizim basımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?