eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

inşlh canım kavuşuruz bebeklerimize.bizi birbirimizden iyi kimse anlayamaz.burası bana terapi gibi geliyor.arkadaşlarımla derdimi konuşmak hiç istemiyorum artık beni anlamıyorlar çünkü.hepsinin çocuğu var yada hamileler...tüp bebek tedavisine başlayacağımı bile söylemek istemiyorum.dert anlatmaktan bana acımalarından bıktım

ben iyi değilim kızlar iyi geceler herkese bu gece allaha dua ederken benim sonucum içinde dua edin ne olur...çok çaresiz ve bitkin hissediyorum kendimi çok umutsuzum inşallah meleğim benim gibi intacıdır we sıkı sıkı tutunmuştur onun kokusunu çok özledim....psikolojim acayip bozuldu inşallah bir hafta sonra sadece gülümsemek olur hayata bebeğimle birlikte...allaha emanet olun

inşlh arkadaşım kavuşursun kavuşuruz bebeklerimize.sen stres yapma transferin olmuş.ben senin yerinede stres olurum nasıl olsa daha tedaviye başlamadım:)

canım acımalarını bırak bide hiç anlamıyolar ben bir arkadaşımdan sadece bana bu yola çıkarken dua et dedim şunu söyledi kendini fazla kaptırma nasıl kaptarmasınki insan bir mucize için o kadar çok fedakarlık yapıyoruzki herşeyimizden hayatımızdan geçiyoruz ama sen dua isterken karşından gelen cevap o kadar yıkıyoki kendini bende ondan kimseye söylemedim tek eşimle ben birde bir komşum var o hep allah razı olsun benimleydi o bide allah biliyo ailem ekimde tedaviye başlıyacağım sanıyo öyle sansınlar her ağızdan başka laf çıkınca insanda kime ne cavap vereceğini şaşırıyo rabbim hepimiz bu yola girmişiz sonunda kucaklarımız dolanlardan oluruz inş

insaAllah bir hafta sora hayirli haberlerini aliriz,Rabbim tez zamanda melegini kucagina almayi nasip etsin,amin

yeşim canım allaha emanet ol rabbim güzel sonuçlar almanı nasip etsin şimdi sana desemki düşünme ben dün yumurtalar toplandı bu saate kadar kafayı yedim ondan düşünme demiyeceğim ama hep iyiyi güzeli düşün rabbimin izniyle 9 ay sonra bebeklerini kucağına alacağın günü düşün burda bu başlıkta rabbiminde izniyle sevinçten ağlayacağız seni rabbime emanet ediyorum her günün bir öncekinden güzel olsun güzel yürekli arkadaşım sen pozitifliğini sakın kaybetme rabbime sığın o sana en güzelini verecektir

aynen abarttığımı düşünüyolar.çok karamsarmışım vakti varmış bekleyecekmişim.bide hamile olan arkadaşlar yanımda konuşmuyorlar mı ballandıra ballandıra bebeklerinin ultrason görüntüsünü anlatıyorlar durumumu bildikleri halde.bazen öyle hale geliyorumki kimsenin ne yüzünü görmek nede sesini duymak istiyorum.evden çıkmak istemiyorum ama ne mümkün çalışıyorum mecbur çıkıyorum o gereksiz insanları görüyorum.tüp bebeğede inşlh ekim başı gibi başlayacağım fazla izinde alamam.çalıştığım yerde kimsenin anlamasını istemiyorum.inşlh emeklerimizin karşılığını alırız.korkuyorumda hiç ameliyat olmadım daha önce.opuda narkoz veriliyormuş canım acırsa diye çok korkuyorum.

canım aslında bana göre en kolayı o kısım uyuyup uyanıyosun ben bir gözümden bide yumurtalıktan ameliyat olduğum için dün hiç heyecan dahi yaşmadım bende asıl ondan sonra heyecan başladı acabalar beynimde dolaştı durdu ve şöyle düşün opuda uykudasın uyandığında farklı bir odada dinleniyon oraya kadar gelde canım o kolay sen hiç kafana takma her şeyi akışına bırak rabbim öyle kolaylık veriyoki

canım diğer konuda sana sonuna kadar katılıyom hani evlinin halinden bekar ne anlar derlerya aynen öyle o durumda anlayış beklemek onlardan hata olur zaten

Son düzenleme:

evet opudan sonrada yumurtalar döllendimi korkusu var off.bizde bide sperm sorunu var hem az hemde hareketsiz çoğu döllemezse diyede çok korkuyorum.nezaman arıyorlar döllenip döllenmediğini ertesi gün mü öğreneceğim

canım benim eşimde de sperm sayısı normal ama yaşama süresi azdı hiç bir doktor çocuğunuz olur demedi onu kafaya takma çünkü doktor ona rağmen tüp bebek olur dediyse spermleri yaşatıyorlarki döllenme oldu bende aynı korkuyu çektim bugün ya doktorum devam yada tamam buraya kadar diyecekti rabbime sonsuz şükürler olsunki yumurtalar döllenmiş ve yarın gelişimleri hakkında bilgi verecek

canım rabbimin izniyle çıktık bu yola rabbim verici olan rabbim verecek hepimizin kucağı dolacak.

bizede çocuğunuz olur demediler. haftaya görüşmem var.bugün biyerle görüştüm o da hareketin önemli olduğunu bizimde çoğu ölü olduğu için şansımızın az olduğunu falan söyledi moralimi bozdu.asıl tüp bebek yaptıracağım yerle randevum haftaya.sen yolu yarılamışsın negüzel.inşlh olumlu sonuç alırsın arkadaşımya haberdar et beni mutlaka.bende bir başlasaydım hayırlısıyla.

canım inş hepimiz hayırlı sonuçlar alırız tedavilerimizden inş randevu aldığın yer sana güzel şeyler söyler merkezden merkeze değişiyo herşey

inş canım bu kadar geldik diyomya rabbim sonunda kucağı dolanlardan eylesin inş herşey güzel olur benim yumurtalar sağlıklı gelişir bende bu başlıkta ağlıyarak yorum yazarım hep mutluluktan ağlıyalım inş

tubacım hep böyle olumlu ol pıtırcığım benim :)))

yeşim yapma canım kaybetme kendinide umudunuda ben inanıyorum bebeklerin seninle güzelim sıkılma sen

ilknurcum çok sevindim ya bebişlerine inş.. devamıda gelir

mucize tatlım bende o konudan çok muzdaribim kimse anlamıyo bizim durumumuzu benim 3 yıl olcak evleneli 2.5 yıldır uğraşıyorum doktorlarıma çok kızgınım bu konuda çok ağladım çok yalvardım allaha neden dedim neden ben inan canıma kıyma noktasına gelmiştim eşime boşanalım bile dedim çünkü onun üzülmesine kalbim dayanmadı asla ailelerimizden çok uzak bi yerde görev yapıyoruz bu zorluklara ikimiz göğüs gerdik şu an bile tüp bebeğe başladığımızdan ailelerimizin haberi yok çevreme gelince çocukları olduğu için beni asla anlamadılar ne acelen var deyip durdular halbuki ateş düştüğü yeri yakıyor benim yaşadıklarımı içimde kopan fırtınaları hiç umursamadılar bende artık anlatmıyorum kimseye ve bunuda asla eksiklik duymuyorum

Son düzenleme:

bende çok isyan ettim canım.eşimde sorun olduğu için o daha da kötü durumda.aynen benim eşimde bana boşanalım seni bu acıya mahkum edemem dedi.ama biz bu derdimizle birbirimize daha çok bağlandık.eşimi asla bırakmam.ya eşimden çocuğum olcak yada hiç olmayacak.bazen kendimemi üzüleyim eşimin üzülmesine mi üzüleyim bilemiyorum.eşimin kendini yetersizmiş gibi görmesine daha çok üzülüyorum ama.kimse anlamıyor bide bir şey biliyorlarmış gibi akıl vermeye çalışmıyolar mı çileden çıkıyorum.bende bu konuda konuşmuyorum artık.yakında tedaviye başlayacağım inşlh. arkadaşlarıma çaktırmamaya çalışacğaım yoksa eminim beni sinir ederler.

neden sinir etsinlerki ben sana bişey diyimmi ben artık diyorumki beni kınayanlarında başına gelsin anlasınlar sende sıkma canını allah büyüktür elbet

neden sinir etsinlerki ben sana bişey diyimmi ben artık diyorumki beni kınayanlarında başına gelsin anlasınlar sende sıkma canını allah büyüktür elbet

canım bu mesajına aynen katılıyom bekara kız boşamak kolay senin yaşadığını senin pskolajini kimse anlamıyo ya kafasına göre işler yapıyo bende bu konuda çok çekenlerdenim ama hep rabbime sığındım rabbim işte herkesi farklı sınıyo bizide böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…