eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

selam kızlar nasılsınız pazartesi benimde yumurta toplama günüm belli olacak bu arada benim gibi başka şehirden gelenler için tüp bebek tedavisi 10000 buluyor

merhaba gamzecım.bıızm ıkımızın aşağı yukarı aynı devam edıyor.benımde yumurta toplama hafta ıçı olacak sanıırm.bızım şimdılık 5.500 gıbı oldu.hayırlı haberlerını beklıyoruz

kizlar ben geldimmmm bebislerimi aldim geldim:):) transferim yapildi 2 tane cok kaliteli embriyo transfer edildi 10 gun sonra 18 eylul test gunum insallah hayirli haberler veririz burdan hepimiz birbirimize

canım gözün aydın çok sevindim hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz...bişey sorcam transfer işlemi nasıl oluyor anestezi olmuyor değilmi merak ediyorum benim transferde olur yakında acı hissediyormusun biraz anlatırmısın.....

canım walla onların başına 12 sene sonra geldi artık sıfırı tükettik son doktor bu yoksa yok dediler istanbulda bi doktora gittiler ultrasonda doktor kızım hamilesin zaten sen demiş oğlu 3-4 yaşlarında :)

canım insann bu dönemde daha olumsuz düşünebiliyor ama varikosel ameliyatı gereksiz bi ameliyat değil ona eminolabilrsin doktorunun tavrını para konusundaki tutumunu bilemem ama bi arkadaşımın eşinden 0 spermken ilaçlarla aylar sonra 1 tane sperm üretebildiler tek bir sperm döllendi tuttu ve şuan bi oğlu da onun var rabbim istedikten sonra herşey bahane

ben bugün sevgi pıtırcığı gibiçok olumlu gördüm kendimi :) dün depresyondan ölüyordum bugün herşeye umutla bakıyorum :)) ama gerçekler bunlar bebişin geleceği varsa temizlik falan dinlemezz

canım çok sevindimm işte bu rabbimin ol dedikleriden inşşş sonu da güzel olacak inşallah canımmm

kizlar ben geldimmmm bebislerimi aldim geldim:):) transferim yapildi 2 tane cok kaliteli embriyo transfer edildi 10 gun sonra 18 eylul test gunum insallah hayirli haberler veririz burdan hepimiz birbirimize

hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz

arkadaslar cok sevindim hersey gonlunuzce olsun insallah

maşaallah hayırlı olsun darısı başıma inş..

canım çokkk sevındım .ınşallah sıkı sıkı tutunurlar sana.hayırlı haberlerını beklıyoruz

insallah insallah cok sagolun kizlar hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

temizlik, cam silme halıları yıkatma derken bir gün giremedim, sayfalar ilerlemiş ha ilerlemiş..

bebeğin yerleşmesini sağlıyomuş cnm progestann takviyesi yani...
vajinal jel banada aşılamada vermişti enteresan borularla içeriye jel enjekte ediliyor..tuhaff:))

canım bel de ağırır kasık da ağırır..belini sıcak ve sağlam tut sen..

ben rüyalara inanırım ve rüyaların manasınaada..bazı rüyalar vardırki yorumları insanlara iyi gelir..ama senin içinde bulunduğun durum bilinç altını oldukça etkileyecek bi durum..bu nedenle yorum yapması zorr..

ammmminnnn..hayırlısı canımm..çok sevindim senin adına inşallah herşey güzel olacak..

maşallah hayırlı olsun inşallah..buradaki herkese dua ediyorum..inşallah Allah emeklerimimzin karşılığını verecek..

sırtını Allah a yasla, gerisini Allah a bırak..İnşallah sonu hayırlı ve güzel olacak..umuyorum ki hepimiz kendi mucizelerimizi alacağız< kucağımıza..

cok tesekkur ederim canim insallah...hayir anestezi almiyorsun muayene pozisyonunda ama ameliyathanede transfer ediliyor aci kisiden kisiye degisir tabi guzelim ben aci hissetmedim zaten aci verecek birsey degil
hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz

insallah tatlim cok sagol

cok tesekkur ederim canim insallah...hayir anestezi almiyorsun muayene pozisyonunda ama ameliyathanede transfer ediliyor aci kisiden kisiye degisir tabi guzelim ben aci hissetmedim zaten aci verecek birsey degil

insallah tatlim cok sagol

teşekkr ederim canım korkuyormda heyecanda var öpüyorum bebişlerini ve seni:)))

arkadaslar sayfalar cok oldugu icin okudum ama cvp yazamiyorum aslinda hepsine cvp yazmak isterim ama dinlenmem lazim yarin gorusuruz iyi aksamlar

hepinize hayırlı akşamlar.benim eşimde aZOSPERMİ.tek çaremiz mikrotese.hep erteledik durduk.bi türlü kısmet olmadı.Allahın izniyle iki hafta sonra istanbul a gitmeyi düşünüyoruz.bu defa başlıycaz inşallah.çooook ta korkuyorum açıkças:18:ı.sizleri okuyunca biraz rahatlıyorum tabi.dualarınıza çok ihtiyacım var.5 yıldır bekliyorum.ALLAH hep yardımcınız olsun ve kucağınızı bol bol doldursun

merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk tüp bebek denememe başlıcam kafamda bir sürü soru var endişeliyim ankarada yaptırıcam daha önce bir aşılamam olmuştu.Allah hepimizn yardımcısı olsun....

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adaylar hepinize hayırlı güzel bir akşam diliyorum

ebrucum bebelerin hayırlı olsun şimdiden...3.gün embriyosumu?bna 13.gün test için randevu verdilerde...10.gün çıkarmı ki...
havincim nerelerdesin bugün yoktun özlettn kendini sen bnm rüyamı yorumlarsın herkes bilinç altın diyo haklılar belkide ama ben her gece allaha yalvarıyorumki bebeğim olduna dair bana bir işaret göster die sonrada rüya görüyom işte

kızlar bana dua edin az önce doktorumu aradım 4 yumurtamda döllenmiş ve yarında gelişimleri hakkında bilgi alacağım nasipse dua edin güzel gelişsinler şuan o kadar farklı duygular yaşıyorumki 13 yıl sonra bebeğime nasipse rabbim izin vermişse bir adım kaldı rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın tüm arayan çaba harcayan herkesin kucağını doldursun

yeşim hani demiştinya bebeklerimi hastanede bırakıp geldim yumurtaların toplandığı gün ben daha döllenme olmadığı için acabalar gelip gidiyodu kafamda şimdi aynen senin gibiyim bebeklerim orda yalnız bense onlara kavuşmaya hasretim canım ilk nasipse senin güzel haberinle bu sayfda sevineceğiz ondan sonra sırasıyla hep güzel haberler alacağız

maşallahhh.... inşallah bundan sonraki aşamalarıda böyle güzel haberlerle verirsin burdan...benimde fsh yüksek böyle güzel haberler almak bize de ümit veriyor...Allah yardımcın olsun...

canım benim ümitsiz olmayalım şuan mutluluktan ağlıyom yumurtalar döllenmiş diye inş senin hamile haberinlede aynı mutluluğu yaşayacağım üyaları nasıl yorarsan öyle çıkarmış canım ben senin rüyalarını rabbiminde izniyle 9 ay sonra kucağına alacağın bebeklerine yoruyom rabbim senide hepimizide sevindirsin canım kucağımızı doldursun

arkadaşlar bişey sorucam cevaplarsanız sevinirim tek embriyo transferi diye bi şart varmı böyle bişey duymuştum...yoksa kaç tane oluştuysa koyabiliyorlar mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…