eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

çok zor bir durum oldduğunu öğreniyosun heveslenip ümit baglıyosun sonra of çok zor bişey ben hiç ara vermeden devam ediyorum sen ara vermişmiydin bebişimi kaybedeli 11 gün oldu daha kabullenemedim desem yeridir bazen dalıyorum elim karnima gidiyor sanki hala oradaymış gibi ama o yok artık

ynz06, canım ne durumdasın? kırmızılar geldi mi?

yeşimmm nerelerdesinnn? heyecan durumların nasıl? :)

amin canım inş. sen ne durumdasın tedaviye başladın mı?

Canim bugün adet olurum diye persembeye randevu almistim ama tık yok bakalim yarina adet olursam cumAya bende baslarim sizde 3.gun mu basladiniz doktor bana 3.gunu gel.dedi de?bu arada insallah iyisindir kanaman agrin falan yok di mi canim?

aynen öyle sevgili arkadaşım bizi gerçekten bizden başkası anlamıyo hani derlerya bekara karı boşamak kolay normal yoldan çocuğu oln bir insanla konuştum bana şunu dedi fazla kaptırma kendi kaptırmıyayım pozitif olmıyayım bu tedavinin ne anlamı kalır önce iste aşkla sarıl rabbim sendeki isteği görünce kulum istiyor ben vereyim diyecek bizler isteyen olalım bu güne kadar hepimizin başında iyi yahutta kötü olaylar geçmiş geçmişi düşünmek yerine hepimiz tedavilerimizin sonucunda kucağımıza alacağımız çocuklarımızı düşünelim inş rabbim kucaklarımızı boş bırakmıyacak hepimizin yüzü gülecek her attığım adımda duam bu

kendini fazla kaptırma ne demekmiş ya, hayret bişey ha. bu insanları anlamak mümkün değil.

havin su arkadaşım çok haklısız boşver insanların ne dedigini yaşadıklarımızı tahmin ble edemez onlar,hemen çocuk sahibi olanlar nasıl mucize yaşadıklarının farkında degiller aslında sen hep umutlu ol tedavine odaklan iyi düşün iyi olsun inş bizler içinde vakti gelmiş olsun artık miniklerimizi kucagımıza almak için

kendini fazla kaptırma ne demekmiş ya, hayret bişey ha. bu insanları anlamak mümkün değil.

öyle canım kendini kaptırma demek o kişi için kolay çünkü üç çocuğu var sen daha yolun başında teselli ararken kollarını büküyolar işte ama takmıyom olsun yahutta olmasın rabbim 13 yıl sonra bana bu kapıyı açtıya bunada çok seviniyom belki ilkinde olmaz 2. sinde olur bu rabbimin taktiri gönül isterki ilkinde olsun olacakta diyorum rabbimin izniyle dualarla

Canim sen de mi opu oldun masallahh ne guzel atlatmissin.az girdigim icin iyi takip edemiyom.aciklayici bilgilerin icin cok tesekkurler.ben ara ķanamadan ve agridan korkuyomda biraz olursa diye.yumilerin nasil umarim cok iyilerdir.

inş hepimiz için vakit gelmiş olsun rabbim kucaklarımızı doldursun.

mirage arkadaşım öyle insanlar çok malesef sanki yaşadıklarımız yetmiyor bide bunlarla ugraşıyoruz allaha havale ediyorum ben onları

miragecim bizi bizden başka kimseler anlayamaz sizleri yanımda hissetmek bana güç veriyor inan bu listede herkesi hamiş göreceğiz inşallah
zhlsay canım bende kendime gelememiştim bi süre benim haziranda oldu ilk transferim 3 ay ara verelim dedi doktorum yumurtalıklar dinlensin dedi bu reglimde başlayacaktık ama raporda problem çıktı inşallah diğer ay başlarım sen hiç ara vermeden iğnelere başladın mı hemen?

Canim bugün adet olurum diye persembeye randevu almistim ama tık yok bakalim yarina adet olursam cumAya bende baslarim sizde 3.gun mu basladiniz doktor bana 3.gunu gel.dedi de?bu arada insallah iyisindir kanaman agrin falan yok di mi canim?

yasevcim düşünüyosun bekliyosunya ondan stresten gelmiyo biliyorum elde değil ama biraz düşünme bak gelecek..bende adetin 3, günü başlamıştım iğnelere...

canım ben donmuş trasfer ettiriyorum igne olarak claxs 400 kullanıyorum ama onuda trasfere 1hafta kala başlıyorum şu an sadece exterofem hapve vitemin kullanıyorum

amin inş havin su bizler pes etmeyiz zaten allah saglık verdigi sürece denemeye devam

havinn canım yaşını,sorunu,merkezi,kaçıncı denemen olduğunu yazar mısın? listeye ekliycem seni...tedavin hayırlı olsun canım iyi şanslar...

canım 32 yaşındayım ilk denemem ve bursa a.r.t tüp bebek merkezinde tedavi görüyom

amin inş havin su bizler pes etmeyiz zaten allah saglık verdigi sürece denemeye devam

ışığa yüremek lazım sonunda ulaşmak için bizlerde yürüyelim ışığımıza rabbim hepimizi sevindirecek allahın izniyle

aysma çok dogru yazmışşın burası insan güç veriyo gerçekten,tedavin şimdiden hayırlı olur inş

mirage arkadaşım öyle insanlar çok malesef sanki yaşadıklarımız yetmiyor bide bunlarla ugraşıyoruz allaha havale ediyorum ben onları

kötülüklerinden değil salaklığından yapıyor çoğu. empati kurma yetenekleri yok.

canım 32 yaşındayım ilk denemem ve bursa a.r.t tüp bebek merkezinde tedavi görüyom

ekledim canım. 11.sıradasın. uğramayan bir arkadaşın yerine seni ekledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…