çokk üzüldümm ne yazacağımı bilemedim canım inşallah bu kez sağlıklıca kucağına almayı nasip eder Rabbim benimde 2. transfer olacak nasipse ilkinde tuttu ama gelişemedi yavrum kimyasal gebelik diyolar hcg yüksekti düştü sonra
amin canım inş. sen ne durumdasın tedaviye başladın mı?
miss angel allah yardım eder inş neredeyse son aşamaya gelmişsin yumoşlar döllenir ve sıkı sıkı tutunurlar inş. havin su öyle güzel anlatmışsınki arkadaşım yüregine saglık bunun acısını ancak yaşayan anlar zaten allahım yüzünü güldürsün inş
aynen öyle sevgili arkadaşım bizi gerçekten bizden başkası anlamıyo hani derlerya bekara karı boşamak kolay normal yoldan çocuğu oln bir insanla konuştum bana şunu dedi fazla kaptırma kendi kaptırmıyayım pozitif olmıyayım bu tedavinin ne anlamı kalır önce iste aşkla sarıl rabbim sendeki isteği görünce kulum istiyor ben vereyim diyecek bizler isteyen olalım bu güne kadar hepimizin başında iyi yahutta kötü olaylar geçmiş geçmişi düşünmek yerine hepimiz tedavilerimizin sonucunda kucağımıza alacağımız çocuklarımızı düşünelim inş rabbim kucaklarımızı boş bırakmıyacak hepimizin yüzü gülecek her attığım adımda duam bu
kendini fazla kaptırma ne demekmiş ya, hayret bişey ha. bu insanları anlamak mümkün değil.
sanırım yanlış kışıden alıntı yaptınys88 e soracaktın sanırım..
habana soruyorsan..benim opudan sonra ağrım olmadı çünkü tüp bebek ilk dega yaptıracam..haa aşılama diyorsan onu yaptırdım..:))biraz kasıklarım ağırmıştı..:))kişi yanlış ama ben yinede anlatayım. dedim.
havin su arkadaşım çok haklısız boşver insanların ne dedigini yaşadıklarımızı tahmin ble edemez onlar,hemen çocuk sahibi olanlar nasıl mucize yaşadıklarının farkında degiller aslında sen hep umutlu ol tedavine odaklan iyi düşün iyi olsun inş bizler içinde vakti gelmiş olsun artık miniklerimizi kucagımıza almak için
havinn canım yaşını,sorunu,merkezi,kaçıncı denemen olduğunu yazar mısın? listeye ekliycem seni...tedavin hayırlı olsun canım iyi şanslar...
hayırlısı böyleymiş aysma. dile kolay biliyorum ama bu kadar bekledin biraz daha beklemen gerekiyormuş demek. biz yanında olacağız canım...
iyi şanslar kayacım. Allah yardımcın olsun...
çok zor bir durum oldduğunu öğreniyosun heveslenip ümit baglıyosun sonra of çok zor bişey ben hiç ara vermeden devam ediyorum sen ara vermişmiydin bebişimi kaybedeli 11 gün oldu daha kabullenemedim desem yeridir bazen dalıyorum elim karnima gidiyor sanki hala oradaymış gibi ama o yok artık
Canim bugün adet olurum diye persembeye randevu almistim ama tık yok bakalim yarina adet olursam cumAya bende baslarim sizde 3.gun mu basladiniz doktor bana 3.gunu gel.dedi de?bu arada insallah iyisindir kanaman agrin falan yok di mi canim?
miragecim bizi bizden başka kimseler anlayamaz sizleri yanımda hissetmek bana güç veriyor inan bu listede herkesi hamiş göreceğiz inşallah
zhlsay canım bende kendime gelememiştim bi süre benim haziranda oldu ilk transferim 3 ay ara verelim dedi doktorum yumurtalıklar dinlensin dedi bu reglimde başlayacaktık ama raporda problem çıktı inşallah diğer ay başlarım sen hiç ara vermeden iğnelere başladın mı hemen?
öyle canım kendini kaptırma demek o kişi için kolay çünkü üç çocuğu var sen daha yolun başında teselli ararken kollarını büküyolar işte ama takmıyom olsun yahutta olmasın rabbim 13 yıl sonra bana bu kapıyı açtıya bunada çok seviniyom belki ilkinde olmaz 2. sinde olur bu rabbimin taktiri gönül isterki ilkinde olsun olacakta diyorum rabbimin izniyle dualarla
havinn canım yaşını,sorunu,merkezi,kaçıncı denemen olduğunu yazar mısın? listeye ekliycem seni...tedavin hayırlı olsun canım iyi şanslar...
amin inş havin su bizler pes etmeyiz zaten allah saglık verdigi sürece denemeye devam
öyle canım kendini kaptırma demek o kişi için kolay çünkü üç çocuğu var sen daha yolun başında teselli ararken kollarını büküyolar işte ama takmıyom olsun yahutta olmasın rabbim 13 yıl sonra bana bu kapıyı açtıya bunada çok seviniyom belki ilkinde olmaz 2. sinde olur bu rabbimin taktiri gönül isterki ilkinde olsun olacakta diyorum rabbimin izniyle dualarla
miragecim bizi bizden başka kimseler anlayamaz sizleri yanımda hissetmek bana güç veriyor inan bu listede herkesi hamiş göreceğiz inşallah
zhlsay canım bende kendime gelememiştim bi süre benim haziranda oldu ilk transferim 3 ay ara verelim dedi doktorum yumurtalıklar dinlensin dedi bu reglimde başlayacaktık ama raporda problem çıktı inşallah diğer ay başlarım sen hiç ara vermeden iğnelere başladın mı hemen?
mirage arkadaşım öyle insanlar çok malesef sanki yaşadıklarımız yetmiyor bide bunlarla ugraşıyoruz allaha havale ediyorum ben onları
canım 32 yaşındayım ilk denemem ve bursa a.r.t tüp bebek merkezinde tedavi görüyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?